hid3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Στην πρώτη μεταφορά περιμένεις ναι. Μετά ανάλογα το κλείδωμα. Άρα δηλαδή εμένα που τώρα που είμαι στο queue θα περιμένω 14 μέρες? Καλά δεν νομίζω να τα πουλήσω άμεσα πιο πολύ για να μην τα χάσω με ενδιαφέρει. Κρίμα και το ΧΑ παρατήσει τα τελευταία 2 χρόνια. Από την στιγμή που πάνε στο πορτοφόλι στο mainnet ουσιαστικά τα σιγουρευεις?
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, hid3 είπε Άρα δηλαδή εμένα που τώρα που είμαι στο queue θα περιμένω 14 μέρες? Καλά δεν νομίζω να τα πουλήσω άμεσα πιο πολύ για να μην τα χάσω με ενδιαφέρει. Κρίμα και το ΧΑ παρατήσει τα τελευταία 2 χρόνια. Από την στιγμή που πάνε στο πορτοφόλι στο mainnet ουσιαστικά τα σιγουρευεις? Οχι 14 μερες τα κραταει κλειδωμενα στο πορτοφολι μετα απο καθε μεταφορα. Το KYC κοιτα εγω το εκανα πριν λιγες μερες μεχρι χθες ηταν πορτοκαλι εγινε πρασινο μεταφερθηκαν τα 600 που ειχα στο mainnet πορτοφολι μου και τωρα καλο 2028 μιας και ειχα βαλει 3 χρονια κλειδωμενα. Αν δεν τα ειχες κλειδωσει μετα τη μεταφορα κανει 14 μερες και τα κανεις οτι θες μετα. Δεν χανονται. Και εγω δεν εκανα πολυ mining κακως αλλα δεν πειραζει για παμε για το long game τωρα αν κατσει εκατσε αλλιως παμε για αλλα. Πολυς κοσμος που το πιστεψε απο παλια προ 2020 εβγαλε τρελα λεφτα μιλαμε για πανω απο 100 200 χιλιαδες ευρω και μπραβο για μενα απο το πουθενα εξασφαλισαν ενα εξαιρετικο ποσο. Ξερω κοσμο στο reddit που ειχε 300 χιλιαδες pi coins πουλησαν τα 100 χιλιαδες με 2 ευρω σημερα και εχουμε ακομα 200 χιλιαδες στην ακρη για αν ανεβει και αλλο. Ευκαιριες που θα βρεθουν 1-2 φορες στη ζωη σου.
Achilleaspap Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Στην πρώτη μεταφορά περιμένεις ναι. Μετά ανάλογα το κλείδωμα. Ευχαριστώ
sakis444 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να κάνω μια χαζή ερώτηση (έχω κι άλλες για τη συνέχεια); Όταν λέτε "πούλησαν" Χ αριθμό Pi (διαβάζω παράδειγμα πιο πάνω για πωλήσεις εκατοντάδων χιλιάδων Pi) ...σε ποιον ακριβώς τα πούλησαν; Πώς γίνεται δηλαδή αυτό το κομματι; Και πως αγοράζει κάποιος άλλος; Μέσω της εφαρμογής στο κινητό; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από sakis444
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, sakis444 είπε Να κάνω μια χαζή ερώτηση (έχω κι άλλες για τη συνέχεια); Όταν λέτε "πούλησαν" Χ αριθμό Pi (διαβάζω παράδειγμα πιο πάνω για πωλήσεις εκατοντάδων χιλιάδων Pi) ...σε ποιον ακριβώς τα πούλησαν; Πώς γίνεται δηλαδή αυτό το κομματι; Και πως αγοράζει κάποιος άλλος; Μέσω της εφαρμογής στο κινητό; Μεσω ανταλλακτηριων. Εμεις πουλησαμε στο Bitget αλλα υπαρχουν και τα OKX Gate.io απο μεγαλα αυτη τη στιγμη ερχεται και binance οπως ακουγετε εκει θα μπουν οι φαλαινες και να δουμε τι θα γινει. Υπαρχουν buy orders/sell orders. Δηλαδη θελω εγω να αγορασω 10000 pi στα 2 ευρω. Βαζω buy order και αν πεσει τοσο θα αγορασω απο καποιον 10000 νομισματα pi. Αλλος εβαλε sell order 5 χιλιαδες pi στα 5 ευρω. 25 χιλιαδες ευρω δηλαδη. Τα στελνεις στα ανταλλακτηρια απο την εφαρμογη του κινητου απο το wallet στην διευθυνση pi που εχεις στο ανταλλακτηριο. Απο εκει τα πουλας για USDT ειναι το δολλαριο των crypto και απο εκει binance οπου τα κανεις αμεσα ευρω και τα στελνεις τραπεζα σε 10 δευτερολεπτα. Ανταλλακτηριο+binance θελουν ταυτοτητα και στη binance συνδεεις και την τραπεζα στελνεις 2 ευρω με sepa ωστε να γινει η συνδεση. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε μιας και ασχολουμαι απο το 2016 με αυτα. 3 1
sakis444 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πολύ. Ακ.κ άσχετος κάτι ψιλά για αρχή τα κατάλαβα. Υποερωτησουλες. 1. Αυτό το "binance" που όλο διαβαζω (ότι έρχεται) τι είναι; 2. Ερώτηση που είχα κάνει κ στο πρώτο μου μήνυμα ...αυτός που θέλει να αγοράσει μέσω όλης της προαναφερθείσας διαδικασίας που τα αποθηκεύει; Πρέπει να έχει κι αυτός την εφαρμογή και πορτοφόλι Pi ή τα αποθηκεύει απλά στο λογαριασμό του ανταλλακτηριου από όπου αγόρασε;
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, sakis444 είπε Ευχαριστώ πολύ. Ακ.κ άσχετος κάτι ψιλά για αρχή τα κατάλαβα. Υποερωτησουλες. 1. Αυτό το "binance" που όλο διαβαζω (ότι έρχεται) τι είναι; 2. Ερώτηση που είχα κάνει κ στο πρώτο μου μήνυμα ...αυτός που θέλει να αγοράσει μέσω όλης της προαναφερθείσας διαδικασίας που τα αποθηκεύει; Πρέπει να έχει κι αυτός την εφαρμογή και πορτοφόλι Pi ή τα αποθηκεύει απλά στο λογαριασμό του ανταλλακτηριου από όπου αγόρασε; https://www.binance.com/en Το μεγαλυτερο ανταλλακτηριο στον κοσμο υποστηριζει αμεσο sepa σε Ευρωπαϊκες τραπεζες τα μεγαλυτερα trades γινονται εκει μιλαμε για πολλα δις τη μερα trade συνδεεις τραπεζα και κανεις οτι θελεις. Μπορεις να αγορασεις μεσω bitget okx gate κτλ και να τα κρατας εχει χωρις να εχεις πορτοφολι στο pi καθολου. Βεβαια το πιο ασφαλες ειναι το πορτοφολι του Pi μεσω του browser που τα στελνεις σε εκεινη τη διευθυνση και τα κρατας χωρις να φοβασαι μην χακαριστει καποιο ανταλλακτηριο. Βεβαια για 2-3 χιλιαρικα δεν αξιζει ας τα εχεις στο ανταλλακτηριο αλλα αν ανεβει και πανε 10 20 και μετα πεσει hack εκει την πατας. Εσυ με ευρω αγοραζεις USDT μεσω binance απο εκει τα στελνεις στα ανταλλακτηρια που υποστηριζουν pi σημερα στο trade και αγοραζεις οσα θελεις. Eδω ειναι τα buy orders για το Pi στο bitget αυτη τη στιγμη εχει παρα πολλα προς τα κατω απλα ειναι αυτα που ειναι κοντα στην τιμη των 2.50 δολλαριων που εχει τωρα. 2890 αγοραζει καποιος αλλος πιο κατω εχει να αγορασει 40 χιλιαδες με κοντα 100 χιλιαδες δολλαρια. Δεν ξερω αν ειναι hype αλλα εχει παρει φωτια μακαρι να κρατησει και μακροπροθεσμα για οσους τα κλειδωσαμε 2 και 3 χρονια. 1
sakis444 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μαθαίνουμε σιγά-σιγα!!! 1000 ευχαριστώ! Κατι ακόμα : (Απορία 3) Η προθεσμία για kyc που τρέχει τώρα να υποθέσω είναι η τελική; Γιατί όλο παρατάσεις έδινε το σύστημα ως τώρα. Μόνο 2 άτομα έχω όλους κι όλους που δεν την έχει κάνει κανείς τους ως τώρα (αλλά είναι 3500 π και είναι κρίμα να χαθούν). Τη μια θα την καταφέρω μάλλον 😎 μιας που είναι η γυναίκα. Απλά κολλούσε η εφαρμογή νωρίτερα συνεχώς κ.δεν μπορούσε να προχωρήσει το τελευταίο κομμάτι της πιστοποίησης (αδυναμία σύνδεσης). (Απορία 4) Αυτή όμως ενώ δεν έχει επιπλέον άτομα δικά της φαίνεται να έχει 700 pi transferable και 1500 unverified! Αυτά τα unverified από πού προέρχονται αφού δεν περιμένει από κανείς αλλους να ολοκληρώσουν κι αυτοί το kyc τους; Παίζει να έχουν σχέση με εμένα που την πρόσθεσα επειδή έχει μείνει πορτοκαλί (σε αναμονή) το τελευταίο μου βήμα πιστοποίησης;
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sakis444 είπε Μαθαίνουμε σιγά-σιγα!!! 1000 ευχαριστώ! Κατι ακόμα : (Απορία 3) Η προθεσμία για kyc που τρέχει τώρα να υποθέσω είναι η τελική; Γιατί όλο παρατάσεις έδινε το σύστημα ως τώρα. Μόνο 2 άτομα έχω όλους κι όλους που δεν την έχει κάνει κανείς τους ως τώρα (αλλά είναι 3500 π και είναι κρίμα να χαθούν). Τη μια θα την καταφέρω μάλλον 😎 μιας που είναι η γυναίκα. Απλά κολλούσε η εφαρμογή νωρίτερα συνεχώς κ.δεν μπορούσε να προχωρήσει το τελευταίο κομμάτι της πιστοποίησης (αδυναμία σύνδεσης). (Απορία 4) Αυτή όμως ενώ δεν έχει επιπλέον άτομα δικά της φαίνεται να έχει 700 pi transferable και 1500 unverified! Αυτά τα unverified από πού προέρχονται αφού δεν περιμένει από κανείς αλλους να ολοκληρώσουν κι αυτοί το kyc τους; Παίζει να έχουν σχέση με εμένα που την πρόσθεσα επειδή έχει μείνει πορτοκαλί (σε αναμονή) το τελευταίο μου βήμα πιστοποίησης; Ειναι η τελικη ναι μεχρι αυριο τετοια ωρα περιπου μετα τελος να κανουμε το KYC οποτε προσοχη εδω. Δεν εχουν πει αν θα δωσουν αλλη παραταση. Αν πας και γινει πορτοκαλι το τελευταιο σταδιο εκει εισαι κομπλε μετα θα περασει και ας εχει ληξει η διορια. Τα unverified απο οτι εχω καταλαβει ειναι νομισματα που εχουμε παρει απο τον υπολοιπο κυκλο βεβαια οπως λες εχει ποσα και δεν εχουν γινει ακομα verified παρολο που δεν εχει αλλα ατομα στον κυκλο που εκαναν mining. Δεν ξερω σιγουρα τι γινεται αλλα θα μαθουμε αυριο μετα το KYC αν εξαφανιστουν η παρουμε καποια απο αυτα. Αυτο που εχω δει ειναι οτι εμεις κανουμε mining καθε μερα. Σε καθε πατημα που κανουμε καποια γινονται verified. Ολα ομως πανε στα unverified καθε μερα που κανουμε mining. Και σιγα σιγα επιβεβαιωνονται. Σιγουρα θα χαθουν αυτα που πηραμε απο τους αλλους οταν εκαναν mining και δεν εχουν κανει KYC. Ενα μεγαλο ποσο ομως θα το παρουμε κανονικα μιας και ειναι δικο μας απλα δεν εχει γινει ακομα verified. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Arkin 1
sakis444 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Ωραία. Άρα κι αυτή έχει πάρει αντίστοιχα από εμένα λοιπόν (που την πρόσθεσα). Νόμιζα παίρνεις εξτρα pi από όσους προσθέτεις ΕΣΥ. Αλλά προφανώς παίρνεις και από αυτόν που σε πρόσθεσε (?) Γιατί μόνο έτσι έχει νόημα να έχει η γυναίκα κάποιο unverified ποσό, αφού είμαι ο μόνος στον κύκλο της! Και (συνεχίζω να κάνω υποθέσεις) ότι ο λόγος που φαίνεται να έχει unverified pi είναι επειδή είμαι ακόμα πορτοκάλι εγώ (ναι, το γνώριζα παρεπιπτόντως ότι ουσιαστικά έχει τελειώσει η δική μου η πιστοποίηση και είναι απλώς θέμα χρόνου....βέβαια έχω 2-3 βδομάδες που την έκανα κ περίμενα ότι θα έχει γίνει ως τώρα αλλά οκ...φαντάζομαι πλάκωσε ουρά).
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, sakis444 είπε Ωραία. Άρα κι αυτή έχει πάρει αντίστοιχα από εμένα λοιπόν (που την πρόσθεσα). Νόμιζα παίρνεις εξτρα pi από όσους προσθέτεις ΕΣΥ. Αλλά προφανώς παίρνεις και από αυτόν που σε πρόσθεσε (?) Γιατί μόνο έτσι έχει νόημα να έχει η γυναίκα κάποιο unverified ποσό, αφού είμαι ο μόνος στον κύκλο της! Και (συνεχίζω να κάνω υποθέσεις) ότι ο λόγος που φαίνεται να έχει unverified pi είναι επειδή είμαι ακόμα πορτοκάλι εγώ (ναι, το γνώριζα παρεπιπτόντως ότι ουσιαστικά έχει τελειώσει η δική μου η πιστοποίηση και είναι απλώς θέμα χρόνου....βέβαια έχω 2-3 βδομάδες που την έκανα κ περίμενα ότι θα έχει γίνει ως τώρα αλλά οκ...φαντάζομαι πλάκωσε ουρά). Ναι εννοειται ολος ο κυκλος περνει απο τον καθενα που κανει mining. Για το δευτερο σε αργησε λιγακι. Εκανα το kyc πριν 5-6 μερες και χθες εγινε πρασινο και μεταφερθηκαν τα pi στο πορτοφολι μου. Ειμαι ομως verifier εχω πανω απο 400 επικαιροποιησεις οποτε ισως επαιξε καποιο ρολο και αυτο που περαστηκε τοσο γρηγορα το KYC μου. 1
sakis444 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) (Ακυρο. Βρέθηκε η απάντηση) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από sakis444
lele322 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κυκλο ασφαλειας εσεις εχετε συμπληρωμενο? Τωρα ξεκινησα να μαζευω. Εχει νοημα να μαζεψω τωρα ,που κανει mining τοσο αργα? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από lele322
sakis444 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δεν χάνεις τίποτα. Ξεκινα mining, βάλε στο πεδίο που έχεις επιλογή να κλείσεις όλο το ποσό που θα βγάζεις για 3 χρόνια ώστε να κάνεις mining με +600% (και πάλι δεν είναι μεγάλο το νούμερο αλλά δεν παυει να είναι πολύ μεγαλύτερο) και απλά πατάς ένα κουμπί / ημέρα (με υπενθύμιση από εφαρμογή ότι έληξε, πάντα). Αν σε 3 χρόνια έχει μια καλή τιμή μόνο κέρδος θα έχεις ...
nos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Προσπαθούσα εδώ και 2 μέρες να περάσω το KYC και κολλούσε συνέχεια. Με τα πολλά καποια στιγμή ανέβηκαν τα στοιχεία αλλά τώρα βγάζει αυτό... Πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία τώρα η να περιμένω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα