Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ειναι να απορεις. Εγω ειχα βαλει 5 ατομα, τα 2 μαζευαν και εχουν κανει kyc, οπως και γω. Απο το συνολο τον 5500 πι μονο τα σχεδον 1500 ειναι μεταβιβασιμα τα αλλα τα δειχνει ανεπιβεβαιωτα. Ειναι δυνατον να μου κραταει τοσα για τα 3 ατομα που δεν εχουν κανει kyc? αυτοι δεν μαζεψαν ποτε μια που κατεβασαν την εφαρμογη μια που την εσβησαν.

επισης στο βημα 8 (τελευταιο) ειναι με πορτοκαλι και λεει οτι προστεθηκα στην αυτοματη λιστα μεταβασης. Ειναι σε ολους ετσι? δεν θα επρεπε να γινει πρασινο?

Πορτοκαλι ήμουν μεχρι χθες μόλις έγινε πράσινο πήρα τα 600 στο πορτοφόλι κλειδωμένα όμως 3 χρόνια. Για τα κίτρινα θα δούμε μεθαύριο που τελειώνει το kyc τι θα απογίνουν. Εχω 700 και κρίμα είναι να τα χάσω όλα. 

40 λεπτά πριν, geodrako είπε

Θα γίνει και αυτό στην ώρα του. Υπομονή. Έχουν τόσα εκατομμύρια αιτήσεις νε επεξεργαστούν.

Εντωμεταξύ έχει κανένας μιλήσει με λογιστή να μας πει πχ αν είναι να βάλεις 15 χιλιάρικα στη τράπεζα, πως το κάνεις νόμιμα χωρίς να σε κυνηγήσει η ΑΑΔΕ κάποια στιγμή;

Τα δηλώνεις κρατάνε 20% νομίζω. Για 100% νόμιμα. Αλλιώς λίγα λίγα καντα ευρώ και στέλνε 500 500 κάθε μήνα. 

26 λεπτά πριν, nos1 είπε

Περί κλειδώματος,να ρωτήσω κι εγώ ο αδαής επειδή έχω μπερδευτεί...

Απ' ότι βλέπω είχα κλειδώσει κάποια στιγμή και βλέπω το παρακάτω...

Στο mainNet ,μου βγάζει μεταβιβασιμα 1691

Επί της ουσίας,μόλις ολοκληρωθεί και το Kyc, πόσα θα μπορώ να πουλήσω άμεσα;Screenshot_2025-02-26-13-15-01-77_2846feb41f9b5cb675f80f9baa9a118c.jpg.749104c32eb7deb3593325c85e3e47fd.jpg

Θα μπορείς να πουλήσεις το 10% από τα 1691. Τα άλλα το 2028. Μόλις γίνει η μετάβαση των 1691 μετά αλλάζεις εγώ για τα επόμενα που μεταφέρω έβαλα 50% και 6 μήνες. 

27 λεπτά πριν, geodrako είπε

Βάση όσων γράφονται στο chat του Pi ναι έτσι πάει αναλογικά.

Τα 1691

Το 10% θα μπορεί να πουλήσει. Το 90% είναι κλειδωμένα 3 χρόνια. 

5 λεπτά πριν, geodrako είπε

Εντωμεταξύ έχει κάνει κανένας επικυρώσεις να μας πει πόσα παίρνει bonus;

Εννοώ να validaρεις άλλους

Έχω κάνει 340 ακόμα όμως για τα bonus. 

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι αναρωτιέστε αν και πόσα ανεπιβεβαίωτα θα σας περάσουν, λίγη υπομονή ακόμα. Σε μία μέρα και 11 ώρες περίπου, μηδενίζεται η αντίστροφη μέτρηση που τρέχει μέσα στο app. Τότε θα δείτε εάν και πόσα σας διέγραψαν από τα ανεπιβεβαίωτα.

Αυτή τη στιγμή που γράφω βλέπω πως παίζει, στα 1.95 + - ustd.

Επεξ/σία από warewolf
  • Like 1
Δημοσ.

1.88 ωραία πάει. Μακαρι να πάρω κάτι από 700 πορτοκαλί αύριο που κλείνει το kyc θέλω να πουλήσω έστω 200 από τα 1300 μια 400αρα τσέπη έτσι για να πούμε ότι πήραμε κάτι και ότι γίνει με τα άλλα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Πορτοκαλι ήμουν μεχρι χθες μόλις έγινε πράσινο πήρα τα 600 στο πορτοφόλι κλειδωμένα όμως 3 χρόνια. Για τα κίτρινα θα δούμε μεθαύριο που τελειώνει το kyc τι θα απογίνουν. Εχω 700 και κρίμα είναι να τα χάσω όλα. 

Τα δηλώνεις κρατάνε 20% νομίζω. Για 100% νόμιμα. Αλλιώς λίγα λίγα καντα ευρώ και στέλνε 500 500 κάθε μήνα. 

Θα μπορείς να πουλήσεις το 10% από τα 1691. Τα άλλα το 2028. Μόλις γίνει η μετάβαση των 1691 μετά αλλάζεις εγώ για τα επόμενα που μεταφέρω έβαλα 50% και 6 μήνες. 

Το 10% θα μπορεί να πουλήσει. Το 90% είναι κλειδωμένα 3 χρόνια. 

Έχω κάνει 340 ακόμα όμως για τα bonus. 

Έχει κλειδώσει το 90%? ή είναι για όλους μας καθολικό;

15 λεπτά πριν, Arkin είπε

1.88 ωραία πάει. Μακαρι να πάρω κάτι από 700 πορτοκαλί αύριο που κλείνει το kyc θέλω να πουλήσω έστω 200 από τα 1300 μια 400αρα τσέπη έτσι για να πούμε ότι πήραμε κάτι και ότι γίνει με τα άλλα. 

2.06 παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geodrako είπε

Έχει κλειδώσει το 90%? ή είναι για όλους μας καθολικό;

2.06 παρακαλώ.

Εμείς το κάναμε 90 και 100% κλειδώνει μετά και τέλος. Σε κάθε μεταφορά ξεκλειδώνει για τα επόμενα. Ναι υπολογίζω σε ευρώ πάντα εξου το 1.88. Ήδη πήγε 1.94. Μακάρι να πάρουμε κάτι από τα κίτρινα τα άλλα 2028. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εμείς το κάναμε 90 και 100% κλειδώνει μετά και τέλος. Σε κάθε μεταφορά ξεκλειδώνει για τα επόμενα. Ναι υπολογίζω σε ευρώ πάντα εξου το 1.88. Ήδη πήγε 1.94. Μακάρι να πάρουμε κάτι από τα κίτρινα τα άλλα 2028. 

Κάτσε, άρα εγώ που κλείδωσα 100% για ένα χρόνο, θα είναι unverified+verified μαζί που θα κλειδωθούν ή μόνο verified;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geodrako είπε

Κάτσε, άρα εγώ που κλείδωσα 100% για ένα χρόνο, θα είναι unverified+verified μαζί που θα κλειδωθούν ή μόνο verified;

Ότι περαστεί πρώτο θα κλειδωθεί για 1 χρόνο. Τα επόμενα θα ξανά πας στο lockup και άλλαξε το. Εγώ έβαλα 50% για 6 μήνες στο επόμενο transfer. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ότι περαστεί πρώτο θα κλειδωθεί για 1 χρόνο. Τα επόμενα θα ξανά πας στο lockup και άλλαξε το. Εγώ έβαλα 50% για 6 μήνες στο επόμενο transfer. 

Κατάλαβα. Αναμένουμε οπότε. Το καλό είναι οτι οι 9 στους 10 δικούς μου κάνανε KYC επιτυχώς. μόνο ένας είχε 100 και δε ψήθηκε αχαχαχα

Εσένα σου χουν γίνει verify κάποια; πόσο καιρό πήρε αν ναι; Μιλάω για τα unverified

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geodrako είπε

Κατάλαβα. Αναμένουμε οπότε. Το καλό είναι οτι οι 9 στους 10 δικούς μου κάνανε KYC επιτυχώς. μόνο ένας είχε 100 και δε ψήθηκε αχαχαχα

Εσένα σου χουν γίνει verify κάποια; πόσο καιρό πήρε αν ναι; Μιλάω για τα unverified

Κοίτα από τα unverified πήρα χθες 130 δεν ξέρω πως μόλις μεταφέρθηκαν. Έχω ακόμα 700 και όμως κίτρινα. Ελπίζω κάποια να τα πάρω μόλις κλείσει το kyc. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοίτα από τα unverified πήρα χθες 130 δεν ξέρω πως μόλις μεταφέρθηκαν. Έχω ακόμα 700 και όμως κίτρινα. Ελπίζω κάποια να τα πάρω μόλις κλείσει το kyc. 

Bitget θα πουλήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Bitget ναι μετά binance και instant sepa σε τράπεζα. 

Εγώ έχω 5800 σύνολο, αλλά λέω έτσι κι αλλιώς να τα κρατήσω για καιρό. Γιατί έχουμε δει meme και meme coins να κάνουν κάτι τρελά ράλι χωρίς λόγο. Μπορεί δηλαδή το Pi να πάει και πάνω απο τα 100.

Εντωμεταξύ πάει με σπασμένα φρένα για 2.20

Επεξ/σία από geodrako
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geodrako είπε

Εγώ έχω 5800 σύνολο, αλλά λέω έτσι κι αλλιώς να τα κρατήσω για καιρό. Γιατί έχουμε δει meme και meme coins να κάνουν κάτι τρελά ράλι χωρίς λόγο. Μπορεί δηλαδή το Pi να πάει και πάνω απο τα 100.

Εντωμεταξύ πάει με σπασμένα φρένα για 2.20

Άρχοντας είσαι αν έχεις 5800 καθαρα πορτοφόλι. Και 10 να πάει είναι 58000 ευρώ τα 100 δεν μπορεί να πάει λόγο supply. 10 δις αυτη τη στιγμη με 100 ευρω είναι 1 τρις market cap σκέψου περα απο btc τα top 6 coins εχουν 40 με 300 δις το eth. Οπότε τα 100 ξεχάστε τα εκτός αν γίνει το δεύτερο νόμισμα στον κόσμο. 10 αν πάει θα είναι πάλι τρομερό μιλάμε για τρελά λεφτά. 

Μόλις τώρα, Karanikolis είπε

εγώ φοβάμαι έτσι που ανεβαίνει ξαφνικά μην πάει ξαφνικά άπατο στο 0..

Αν πουλήσουν φάλαινες ποτέ δεν ξέρεις παίζει τρελό hype από πίσω. Αν πάει 0 εμείς με τα κλειδωμένα κλάμα αλλά τι είχαμε τι χάσαμε παιχνίδι είναι στο τέλος όχι δικά μας λεφτά. Ο καιρός θα δείξει. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άρχοντας είσαι αν έχεις 5800 καθαρα πορτοφόλι. Και 10 να πάει είναι 58000 ευρώ τα 100 δεν μπορεί να πάει λόγο supply. 10 δις αυτη τη στιγμη με 100 ευρω είναι 1 τρις market cap σκέψου περα απο btc τα top 6 coins εχουν 40 με 300 δις το eth. Οπότε τα 100 ξεχάστε τα εκτός αν γίνει το δεύτερο νόμισμα στον κόσμο. 10 αν πάει θα είναι πάλι τρομερό μιλάμε για τρελά λεφτά. 

Επειδή τα όνειρα είναι δωρεάν, δε θα χε πλάκα να είναι το Pi το νόμισμα που θα αντικαταστήσει το Bitcoin; και να τα λέμε δίπλα δίπλα στα κότερά μας σε λίγα χρόνια όλοι; χααχαχχαχα

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...