Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δλδ που ειμαι μόνος κ δεν εχω αλλους , πως μπορω να μπω κάπου; 
ειμαι κ εγω στο βημα 9 και περιμενω να γινει πράσινο. 

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

πως σβήνονται? γιατί έχω βρει μόνο πως σβήνονται από το security, το οποίο δεν ξέρω αν τους σβήνει από την λίστα του mining.. 

Μόνο από εκεί. Από την άλλη λίστα είναι για το kyc δεν γίνετε να φύγει για την ώρα. Πρέπει να κάνει το kyc ώστε να πάρεις κάποια από τα unverified. 

9 λεπτά πριν, skoulas είπε

Εμένα με έβαλε άλλος (ο οποίος σταμάτησε, δεν έχει κάνει kyc :ph34r::ph34r::ph34r:) και το έκανα για την πλάκα όποτε το θυμόμουν... Τα έχω περάσει αρκετό καιρό τώρα στο πορτοφόλι/mainet αλλά δεν ξέρω από ανταλλακτήρια γιατί δεν είχα ασχοληθεί... Έχω περίπου 1500 και άλλα 300 δεσμευμένα από αυτόν που με έβαλε... Λεφτά από το πουθενά είναι...

Μην το συζητάς. 1.80 έχει τώρα 1500 έχεις είναι 2700 ευρώ. Και ακόμα να δούμε που θα πάει. Εγώ τα κλείδωσα 600 και βλέπουμε καλό 2028 καλα να είμαστε. Φίλος με 2500 βρήκε τη χαρά του τον έδειξα και τα κόλπα στα ανταλλακτηρια bitget binance και τέλος. 

Δημοσ.

Είχα κλειδώσει και εγώ μέχρι τέλος του 2026 600 περίπου κομμάτια και έχω διαθέσιμα γύρω στα 70.

Περιστασιακά πατούσα το κουμπί και μάζευα, που να ήξερα ότι τελικά θα βγάζαμε κανένα ψιλό να χώσω 2-3 φίλους.

Δε βαριέσαι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, shodan είπε

Είχα κλειδώσει και εγώ μέχρι τέλος του 2026 600 περίπου κομμάτια και έχω διαθέσιμα γύρω στα 70.

Περιστασιακά πατούσα το κουμπί και μάζευα, που να ήξερα ότι τελικά θα βγάζαμε κανένα ψιλό να χώσω 2-3 φίλους.

Δε βαριέσαι.

Άστο δεν πειράζει υγεία και ότι βγάλαμε. Ούτε εγώ έκανα πολύ σκέψου 3 χρόνια το ξέρω και έκανα 230 μέρες mining θα μπορούσαμε να έχουμε 10πλασια. Κάποιοι έχουν 20 30 χιλιάδες στο reddit καλοφαγωτα και εμείς αναμένουμε εγώ 2028 αν πάει τίποτα 5 10 ευρώ τα 600 είναι ένα σεβαστό ποσό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Arkin είπε

Bitqet okx gate και εννοείται αν μπει binance θα γίνει χαμός. Πριν 3 4 μέρες έκανα kyc ήδη με έγινε πράσινο περάστηκαν χθες τα νομίσματα στο πορτοφόλι. 3 χρόνια κλειδωμένα τα έχω οπότε υπομονή. Τα επόμενα που θα μεταφερθούν τα έβαλα 50%και 6 μήνες. Έχω και 700 unverified να δούμε τι θα γίνει με αυτά μετά το τέλος του kyc. Έχω 5 άτομα δεν έκαναν kyc και εγώ δεν ξέρω αν τα σβήσω μπας και μου έρθουν. 

Βλέπω κάτι τρελά 265 χιλιάδες pi ο άλλος θα πάρει λέει τα 4000. 1300 άτομα είχε στον κύκλο του απίστευτα. Στο reddit γίνεται χαμός. 

Ειναι να απορεις. Εγω ειχα βαλει 5 ατομα, τα 2 μαζευαν και εχουν κανει kyc, οπως και γω. Απο το συνολο τον 5500 πι μονο τα σχεδον 1500 ειναι μεταβιβασιμα τα αλλα τα δειχνει ανεπιβεβαιωτα. Ειναι δυνατον να μου κραταει τοσα για τα 3 ατομα που δεν εχουν κανει kyc? αυτοι δεν μαζεψαν ποτε μια που κατεβασαν την εφαρμογη μια που την εσβησαν.

επισης στο βημα 8 (τελευταιο) ειναι με πορτοκαλι και λεει οτι προστεθηκα στην αυτοματη λιστα μεταβασης. Ειναι σε ολους ετσι? δεν θα επρεπε να γινει πρασινο?

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ειναι να απορεις. Εγω ειχα βαλει 5 ατομα, τα 2 μαζευαν και εχουν κανει kyc, οπως και γω. Απο το συνολο τον 5500 πι μονο τα σχεδον 1500 ειναι μεταβιβασιμα τα αλλα τα δειχνει ανεπιβεβαιωτα. Ειναι δυνατον να μου κραταει τοσα για τα 3 ατομα που δεν εχουν κανει kyc? αυτοι δεν μαζεψαν ποτε μια που κατεβασαν την εφαρμογη μια που την εσβησαν.

επισης στο βημα 8 (τελευταιο) ειναι με πορτοκαλι και λεει οτι προστεθηκα στην αυτοματη λιστα μεταβασης. Ειναι σε ολους ετσι? δεν θα επρεπε να γινει πρασινο?

Θα γίνει και αυτό στην ώρα του. Υπομονή. Έχουν τόσα εκατομμύρια αιτήσεις νε επεξεργαστούν.

Εντωμεταξύ έχει κανένας μιλήσει με λογιστή να μας πει πχ αν είναι να βάλεις 15 χιλιάρικα στη τράπεζα, πως το κάνεις νόμιμα χωρίς να σε κυνηγήσει η ΑΑΔΕ κάποια στιγμή;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geodrako είπε

Θα γίνει και αυτό στην ώρα του. Υπομονή. Έχουν τόσα εκατομμύρια αιτήσεις νε επεξεργαστούν.

Ναι δεν με πειραζει, αλλωστε απο οσα καταλαβα το μονο που αλλαζει ειναι οτι οταν τα μεταφερεις στο πορτοφολι απλα δεν μπορεις να τα κανεις τιποτα για 2 βδομαδες. να τα πουλησω δεν εχω σκοπο οποτε ολα καλα.

Ακομα μια χαζη ερωτηση αν ξερει καποιος. Πως μπορω να δω αν εχω κλειδωσει καποια? Εχω την αισθηση οτι ειχα κλειδωσει καποτε, αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα κλειδωμενα η οχι (φανταζομαι οχι) αλλα πς μπορω να το επιβεβαιωσω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε

Ναι δεν με πειραζει, αλλωστε απο οσα καταλαβα το μονο που αλλαζει ειναι οτι οταν τα μεταφερεις στο πορτοφολι απλα δεν μπορεις να τα κανεις τιποτα για 2 βδομαδες. να τα πουλησω δεν εχω σκοπο οποτε ολα καλα.

Ακομα μια χαζη ερωτηση αν ξερει καποιος. Πως μπορω να δω αν εχω κλειδωσει καποια? Εχω την αισθηση οτι ειχα κλειδωσει καποτε, αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα κλειδωμενα η οχι (φανταζομαι οχι) αλλα πς μπορω να το επιβεβαιωσω?

Στην εφαρμογή εκεί που πατάς τα βήματα του mainet από κάτω έχει επιλογή να δεις το lockup

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geodrako είπε

Στην εφαρμογή εκεί που πατάς τα βήματα του mainet από κάτω έχει επιλογή να δεις το lockup

μου βγαζει να κανω set up το lock up(διαρκεια κτλ) οποτε υποθετω οτι δεν εχω κλειδωμενα, Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

μου βγαζει να κανω set up το lock up(διαρκεια κτλ) οποτε υποθετω οτι δεν εχω κλειδωμενα, Ευχαριστω

Κι εμένα αλλά μπορεί να το χεις κάνει. Ψάξε για ψιλά γράμματα στη σελίδα κάπου μπορεί να λέει έχεις ήδη κάνει commit

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι αλλο που ειδα τωρα και μου λυνει τις αποριες.

Αναφερετε μεσα οτι:

το ποσο που εμφανιζεται ως μεταβιβασιμο περιεχει μονο τα Πι που εχουν εξορυχθει απο εσας(εξαιρουμενων των μπονους). Το μπονους εμφανιζεται στο μη επαληθευσιμο και θα γινει σταδιακα μεταβιβασιμο (εννοειται πρεπει να γινει kyc απο τους αλλους).

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σε περιπτωσεις σαν την δικη μου: εχω σχεδον 5500 πι αλλα μονο τα 1500 ειναι μεταβιβασιμα(αυτα που εχω βγαλει εγω) , τα υπολοιπα 4000 ειναι απο μπονους.

Παροτι εχω αλλα 4-5 ατομα στον κυκλο μονο τα 2 βγαζανε και εχουν κανει kyc. αρα οταν προχωρησει η διαδικασια τοτε απο αυτα τα 4000 οσο αντιστιχουν σε ατομα που εχουν κανει kyc, θα γινουν μεταβιβασιμα.

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.

Περί κλειδώματος,να ρωτήσω κι εγώ ο αδαής επειδή έχω μπερδευτεί...

Απ' ότι βλέπω είχα κλειδώσει κάποια στιγμή και βλέπω το παρακάτω...

Στο mainNet ,μου βγάζει μεταβιβασιμα 1691

Επί της ουσίας,μόλις ολοκληρωθεί και το Kyc, πόσα θα μπορώ να πουλήσω άμεσα;Screenshot_2025-02-26-13-15-01-77_2846feb41f9b5cb675f80f9baa9a118c.jpg.749104c32eb7deb3593325c85e3e47fd.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε

Κατι αλλο που ειδα τωρα και μου λυνει τις αποριες.

Αναφερετε μεσα οτι:

το ποσο που εμφανιζεται ως μεταβιβασιμο περιεχει μονο τα Πι που εχουν εξορυχθει απο εσας(εξαιρουμενων τα μπονους). Το μπονους εμφανιζεται στο μη επαληθευσιμο και θα γινει σταδιακα μεταβιβασιμο (εννοειται πρεπει να γινει kyc απο τους αλλους).

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σε περιπτωσεις σαν την δικη μου: εχω σχεδον 5500 πι αλλα μονο τα 1500 ειναι μεταβιβασιμα, τα υπολοιπα 4000 ειναι απο μπονους.

Παροτι εχω αλλα 4-5 ατομα στον κυκλο μονο τα 2 βγαζανε και εχουν κανει kyc. αρα οταν προχωρησει η διαδικασια τοτε απο αυτα τα 4000 οσο αντιστοχυν σε ατομα που εχουν κανει kyc, θα γινουν μεταβιβασιμα.

Βάση όσων γράφονται στο chat του Pi ναι έτσι πάει αναλογικά.

Μόλις τώρα, nos1 είπε

Περί κλειδώματος,να ρωτήσω κι εγώ ο αδαής επειδή έχω μπερδευτεί...

Απ' ότι βλέπω είχα κλειδώσει κάποια στιγμή και βλέπω το παρακάτω...

Στο mainNet ,μου βγάζει μεταβιβασιμα 1691

Επί της ουσίας,μόλις ολοκληρωθεί και το Kyc, πόσα θα μπορώ να πουλήσω άμεσα;Screenshot_2025-02-26-13-15-01-77_2846feb41f9b5cb675f80f9baa9a118c.jpg.749104c32eb7deb3593325c85e3e47fd.jpg

Τα 1691

• Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, geodrako είπε

Βάση όσων γράφονται στο chat του Pi ναι έτσι πάει αναλογικά.

Τα 1691

Καλά είναι κι αυτά 😄

Κοίτα που από το πουθενά με μια σαχλαμάρα που ασχολήθηκα πριν από 7-8 χρόνια,θα βγάλουμε και χαρτζιλίκι στο τέλος...

Δημοσ.

Εντωμεταξύ έχει κάνει κανένας επικυρώσεις να μας πει πόσα παίρνει bonus;

Εννοώ να validaρεις άλλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...