Karanikolis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Καλησπερα και απο μενα, 5500 πι με 1350 μεταβιβασιμα και 4150 να εμφανιζονται σαν ανεπιβεβαιωτα. υποθετω οτι αυτα τα 4150 ειναι τα δικα μου καθως απο τα 6 ατομα που ειχα βαλει μονος ο ενας ασχοληθηκε και μαζεψε 6500 και εχει κανει ολη την διαδικασια - οι αλλοι μαζι δεν πρεπει να εχουν πανω απο 30-40 πι. Αντιθετως εγω εχω κολλησει στο τελευταιο βημα, και περιμενω το αποτελεσμα του KYC(στο μεταξυ το timer μου εχει παγωσει). Θεωρω οτι μολις ξεκολλησει θα μπορω να τα μεταφερω ολα στο πορτοφολι. @StamTheMan μια ερωτηση επειδη καταλαβαινω πως εχεις και εσυ. ξερεις αν μπορω να αγορασω πριν μεταφερω τα δικα μου στο πορτοφολι? η να περιμενω να μεταφερθουν τα δικα μου πρωτα και να αγορασω μετα? για να πουλησω δεν παιζει θα το αφησω οσο παει αλλα ελεγα να παρω και μερικα εξτρα. αν δεν κάνουν όλοι kyc από την λίστα σου, ή τα χάνεις ή παίρνεις αναλογία αυτών.. δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τα ανεπιβεβαίωτα..
LabrakisG1992 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, Karanikolis είπε αν δεν κάνουν όλοι kyc από την λίστα σου, ή τα χάνεις ή παίρνεις αναλογία αυτών.. δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τα ανεπιβεβαίωτα.. δεν εχει σημασια ποσα εχουν βγαλει ? μονο ο ενασ μαζευε σταθερα και εχει κανει την διαδικασια. οι αλλοι 3-4 δεν μαζεψαν ποτε. υποθετω οτι αφου δεν θα κανουν kyc θα χασω μονο οτι εβγαζα απο αυτους σωστα? αρα ψιχουλα αφου δεν εχουν σχεδον καθολου
spiritclay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Εντωμεταξυ καποιοι καναμε την χαζομαρα κ τα κλειδωσαμε και τωρα αντε γεια…🙁 1
Arkin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, spiritclay είπε Εντωμεταξυ καποιοι καναμε την χαζομαρα κ τα κλειδωσαμε και τωρα αντε γεια…🙁 Θα φανει. Μπορει να ειναι για καλο μπορει για κακο. Καλο θα ειναι αν μετα το κλειδωμα εχει ανεβει η τιμη ενω αν τα ειχες ξεκλειδωτα μπορει να τα ειχες πουλησει πολυ χαμηλα Κακο θα ειναι αν μηδενιστει και οταν ξεκλειδωθουν δεν αξιζουν τιποτα. Θα δουμε πως θα παει το πραγμα τι ειχαμε τι χασαμε στο τελος δεν βαλαμε δικα μας χρηματα ουτε λεπτο οποτε αν κατσει εκατσε στο ξεκλειδωμα.
geodrako Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Εδώ άλλα κι άλλα meme coins έχουν κάνει κάτι τρελά ράλι. Γιατί να μη κάνει κι αυτό; Δε μπορεί κανείς να ξέρει που θα φτάσει. Μπορεί στα 100, μπορεί στα 500 αλλά μπορεί και στα 0,10. Οποιος το παίζει γνώστης, δε ξέρει τι του γίνεται γιατί πολύ απλά δε μπορείς να ξέρεις που θα φτάσειμ ούτε αν είναι scam ούτε τίποτα. Και αν πιάσει το Pi θα ναι ο ίδιος που θα εξαφανιστεί μετά. Τώρα για τις ταυτότητες... και που δεν έχουμε στείλει online ταυτότητες. Οτιδήποτε ανεβαίνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ σε cloud δεν είναι ασφαλές. Δε περιμένουν το Pi για να σας κλέψουν τις ταυτότητες....
geodrako Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Karanikolis είπε αν δεν κάνουν όλοι kyc από την λίστα σου, ή τα χάνεις ή παίρνεις αναλογία αυτών.. δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τα ανεπιβεβαίωτα.. Σύμφωνα με όσα λένε και γράφονται στο community, πάει αναλογικά. Δηλαδή εάν έχεις πχ 1000pi από τα οποία τα 500 είναι unverified, και έχεις πχ 2 άτομα στον κύκλο σου άρα τα 500 προέρχονται από εκείνους, έχει σημασία πόσο mining έχουν κάνει και αυτοί. Γιατί το bonus pi από τα referals το παίρνεις μόνο όταν κάνει και ο άλλος mining. Επομένως πάει αναλογικά και όχι δια όσα άτομα έχεις. Έτσι γραφεται ξαναλέω, δεν είναι κάτι που ξέρω προσωπικά. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 43 λεπτά πριν, geodrako είπε Σύμφωνα με όσα λένε και γράφονται στο community, πάει αναλογικά. Δηλαδή εάν έχεις πχ 1000pi από τα οποία τα 500 είναι unverified, και έχεις πχ 2 άτομα στον κύκλο σου άρα τα 500 προέρχονται από εκείνους, έχει σημασία πόσο mining έχουν κάνει και αυτοί. Γιατί το bonus pi από τα referals το παίρνεις μόνο όταν κάνει και ο άλλος mining. Επομένως πάει αναλογικά και όχι δια όσα άτομα έχεις. Έτσι γραφεται ξαναλέω, δεν είναι κάτι που ξέρω προσωπικά. Μακαρι να ειναι ετσι, εχω τρια ατομα στον κυκλο μου με 5-6 πι στο συνολο(!) και οι τρεις, που φυσικα κατεβασαν την εφαρμογη πατησαν μια φορα και δεν ξανασχοληθηκαν. Ειναι κριμα να χασω παραπανω πι απο αυτους αφου δεν επερνα το μπουνους. Οποτε εχει λογικη αυτο που λες.
geodrako Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μακαρι να ειναι ετσι, εχω τρια ατομα στον κυκλο μου με 5-6 πι στο συνολο(!) και οι τρεις, που φυσικα κατεβασαν την εφαρμογη πατησαν μια φορα και δεν ξανασχοληθηκαν. Ειναι κριμα να χασω παραπανω πι απο αυτους αφου δεν επερνα το μπουνους. Οποτε εχει λογικη αυτο που λες. Μακάρι φίλε μου. 1
christakos07 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 hours ago, geodrako said: Σύμφωνα με όσα λένε και γράφονται στο community, πάει αναλογικά. Δηλαδή εάν έχεις πχ 1000pi από τα οποία τα 500 είναι unverified, και έχεις πχ 2 άτομα στον κύκλο σου άρα τα 500 προέρχονται από εκείνους, έχει σημασία πόσο mining έχουν κάνει και αυτοί. Γιατί το bonus pi από τα referals το παίρνεις μόνο όταν κάνει και ο άλλος mining. Επομένως πάει αναλογικά και όχι δια όσα άτομα έχεις. Έτσι γραφεται ξαναλέω, δεν είναι κάτι που ξέρω προσωπικά. Στην περίπτωση που το άτομο του κύκλου σου έχει κάνει verify ποιος ο λόγος που δεν έχουν γίνει verify τα νομίσματα; Έχω κάπου 200 τέτοια. Επίσης, αφού είχα περάσει κάποια στο wallet τους έκανα mine άλλα 10, τα οποία δεν μου τα μεταφέρει κάπως αυτόματα ούτε μπορώ να βρω κάποιο κουμπάκι μεταφοράς (με βγάζει στο σημείο που κάνεις την πιστοποίηση και τα έχει όλα πρασινισμένα, αφού την έχω περάσει). Έχεις διαβάσει κάτι αντίστοιχο;
geodrako Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, christakos07 είπε Στην περίπτωση που το άτομο του κύκλου σου έχει κάνει verify ποιος ο λόγος που δεν έχουν γίνει verify τα νομίσματα; Έχω κάπου 200 τέτοια. Επίσης, αφού είχα περάσει κάποια στο wallet τους έκανα mine άλλα 10, τα οποία δεν μου τα μεταφέρει κάπως αυτόματα ούτε μπορώ να βρω κάποιο κουμπάκι μεταφοράς (με βγάζει στο σημείο που κάνεις την πιστοποίηση και τα έχει όλα πρασινισμένα, αφού την έχω περάσει). Έχεις διαβάσει κάτι αντίστοιχο; Έχουν ακόμα πολλά να κάνουν process . Μην ανησυχείς δε τα χάνουμε φίλε μου . Ξέρω κι άλλους που έχει ολοκληρωθεί . οπότε υπομονή .🙂
skoulas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Σε ποιο ανταλλακτήριο μπορούμε/συμφέρει να τα μεταφέρουμε για να τα πουλήσουμε;
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, geodrako είπε Σύμφωνα με όσα λένε και γράφονται στο community, πάει αναλογικά. Δηλαδή εάν έχεις πχ 1000pi από τα οποία τα 500 είναι unverified, και έχεις πχ 2 άτομα στον κύκλο σου άρα τα 500 προέρχονται από εκείνους, έχει σημασία πόσο mining έχουν κάνει και αυτοί. Γιατί το bonus pi από τα referals το παίρνεις μόνο όταν κάνει και ο άλλος mining. Επομένως πάει αναλογικά και όχι δια όσα άτομα έχεις. Έτσι γραφεται ξαναλέω, δεν είναι κάτι που ξέρω προσωπικά. να σβήσουμε αυτούς που δεν θα κάνουν kyc μπορούμε; για να μην χάσουμε τα unverified
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, skoulas είπε Σε ποιο ανταλλακτήριο μπορούμε/συμφέρει να τα μεταφέρουμε για να τα πουλήσουμε; Bitqet okx gate και εννοείται αν μπει binance θα γίνει χαμός. Πριν 3 4 μέρες έκανα kyc ήδη με έγινε πράσινο περάστηκαν χθες τα νομίσματα στο πορτοφόλι. 3 χρόνια κλειδωμένα τα έχω οπότε υπομονή. Τα επόμενα που θα μεταφερθούν τα έβαλα 50%και 6 μήνες. Έχω και 700 unverified να δούμε τι θα γίνει με αυτά μετά το τέλος του kyc. Έχω 5 άτομα δεν έκαναν kyc και εγώ δεν ξέρω αν τα σβήσω μπας και μου έρθουν. Βλέπω κάτι τρελά 265 χιλιάδες pi ο άλλος θα πάρει λέει τα 4000. 1300 άτομα είχε στον κύκλο του απίστευτα. Στο reddit γίνεται χαμός. 1
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχω και 700 unverified να δούμε τι θα γίνει με αυτά μετά το τέλος του kyc. Έχω 5 άτομα δεν έκαναν kyc και εγώ δεν ξέρω αν τα σβήσω μπας και μου έρθουν. πως σβήνονται? γιατί έχω βρει μόνο πως σβήνονται από το security, το οποίο δεν ξέρω αν τους σβήνει από την λίστα του mining..
skoulas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εμένα με έβαλε άλλος (ο οποίος σταμάτησε, δεν έχει κάνει kyc ) και το έκανα για την πλάκα όποτε το θυμόμουν... Τα έχω περάσει αρκετό καιρό τώρα στο πορτοφόλι/mainet αλλά δεν ξέρω από ανταλλακτήρια γιατί δεν είχα ασχοληθεί... Έχω περίπου 1500 και άλλα 300 δεσμευμένα από αυτόν που με έβαλε... Λεφτά από το πουθενά είναι... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από skoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα