StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 02:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:49 μμ 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Εκανα και εγω validate σημερα 90 ατομα καποιοι βγαζουν live απο κινητο η καποιες παλιες φωτο απο ταυτοτητες που δεν αναγνωριζονται. Στα 90 ειχα 84 εγκυρα. Τωρα τι pi θα δωσουν δεν εχω ιδεα για κατι επικαιροποιηση που βοηθας. Θελει καλο φωτισμο και καθαρη φωτογραφια απο καμερα ωστε να γινει σωστη η ταυτοποιηση. Κατα κυριο λογο το κανω επειδη βοηθαω. Αυτο που λεει οτι αν κανεις εξοδο νωριτερα μπορει να εχεις προβλημα,ισχυει; Καποια στιγμη πρεπει να κανουμε και ενα break.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 02:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:50 μμ Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Κατα κυριο λογο το κανω επειδη βοηθαω. Αυτο που λεει οτι αν κανεις εξοδο νωριτερα μπορει να εχεις προβλημα,ισχυει; Καποια στιγμη πρεπει να κανουμε και ενα break. Πας στο dashboard και απο εκει βγαινεις κανονικα. Οταν κανεις καποιο kyc καλυτερα να μην βγαινεις στο περνει σαν λανθασμενο. Πας dashboard και απο εκει βγαινεις κανονικα.
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Πας στο dashboard και απο εκει βγαινεις κανονικα. Οταν κανεις καποιο kyc καλυτερα να μην βγαινεις στο περνει σαν λανθασμενο. Πας dashboard και απο εκει βγαινεις κανονικα. Δε με βγαζει κανονικα ουτε απο εκει,ακομα και οταν δεν υπαρχουν αλλα να κανω validate. Παλι μου βγαζει ειδοποιηση.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 03:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:14 μμ Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Δε με βγαζει κανονικα ουτε απο εκει,ακομα και οταν δεν υπαρχουν αλλα να κανω validate. Παλι μου βγαζει ειδοποιηση. Βγαινεις κανονικα πηγαινοντας αρχικη οθονη η κανεις force close τις εφαρμογες. Εφοσον εισαι το dashboard δεν πειραζει να κλεισεις την εφαρμογη τελειως. Μονο αν εισαι πανω στο validate αν βγεις εκεινη τη στιγμη στο περναει για λανθασμένη.
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Βγαινεις κανονικα πηγαινοντας αρχικη οθονη η κανεις force close τις εφαρμογες. Εφοσον εισαι το dashboard δεν πειραζει να κλεισεις την εφαρμογη τελειως. Μονο αν εισαι πανω στο validate αν βγεις εκεινη τη στιγμη στο περναει για λανθασμένη. Σε εμενα το κανει οπως σου ειπα. Αναγκαστικα πρεπει να κλεισω την εφαρμογη.
F117 Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 μμ τιγκα σε ινδία και παππούδες και γιαγιάδες χαχαχα
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ 10 λεπτά πριν, F117 είπε τιγκα σε ινδία και παππούδες και γιαγιάδες χαχαχα To αστειο ειναι που λεει οτι μπορεις να κανεις validate μονο σε ατομα της χωρας σου. Γουσταρω πολωνους μεθυσμενους,με τσιγαριά στο στομα και σε δικο τους κοσμο! 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 06:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:26 μμ Κάτι γίνεται. Πριν λίγο φίλος με 2500 νομίσματα τον έδειξα πούλησε 300 με 1.45 bitqet τα κάναμε δολλαρια έπειτα binance συνδεσαμε revolut και μετατροπή ευρώ και με sepa σε 5 δευτερόλεπτα τράπεζα. 500αρικο και αναμένουμε μπας και μπει binance να ανέβει και άλλο. Καλά κέρδη.
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ 1 ώρα πριν, Arkin είπε Κάτι γίνεται. Πριν λίγο φίλος με 2500 νομίσματα τον έδειξα πούλησε 300 με 1.45 bitqet τα κάναμε δολλαρια έπειτα binance συνδεσαμε revolut και μετατροπή ευρώ και με sepa σε 5 δευτερόλεπτα τράπεζα. 500αρικο και αναμένουμε μπας και μπει binance να ανέβει και άλλο. Καλά κέρδη. Πολυ νωρις πουλησατε,για μενα πολυ κακως.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 07:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:38 μμ 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Πολυ νωρις πουλησατε,για μενα πολυ κακως. Περισσοτερο ηταν για να πουμε οτι εβγαλε κατι στο χερι σκεψου εχει 7000 αλλα τα 4000 ειναι απο την ομαδα που δεν εχει κανει kyc και τρεχει τωρα να τους πιασει μπας και το κανουν γιατι ειναι πολλα λεφτα. Ισα ισα ενα 500αρικο 300 νομισματα εχει ακομα 2200 στο πορτοφολι + 4000 που να δουμε αν μπορεσει να τα παρει σε 4 μερες που κλεινει το kyc. Εγω ακομα στο queue θα αργησει να ολοκληρωθει το kyc με τα 500 νομισματα μου απλα δεν ξερω ποσο μπορει να ανεβει μιας και μιλαμε ηδη για 10 δις market cap που ειναι παρα πολυ σκεψου το solana ειναι στα 80 δις δηλαδη αν παει 10 ευρω μιλαμε για 100 δις market cap. Μακαρι να βγαλουμε κανα καλο κερδος αλλα δεν ξερω ακομα μηπως ειναι το υπερβολικο hype των ημερων. Αν μπει binance θα ανεβει παρα πολυ ακομα αλλα θα δουμε τις επομενες μερες. Κριμα που δεν μαζευτηκαμε καμια 30αρια ατομα ομαδα για εξορυξη να εχουμε ο καθενας απο 10 15 χιλιαδες.
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Μακαρι να βγαλουμε κανα καλο κερδος αλλα δεν ξερω ακομα μηπως ειναι το υπερβολικο hype των ημερων. Αν μπει binance θα ανεβει παρα πολυ ακομα αλλα θα δουμε τις επομενες μερες. Κριμα που δεν μαζευτηκαμε καμια 30αρια ατομα ομαδα για εξορυξη να εχουμε ο καθενας απο 10 15 χιλιαδες. Να φυγουν οι μερες και θα ξεκαθαρισει το τοπιο. Και πολλα ηταν και ειναι τοσα που εχει πιασει. Και εγω λεω κριμα,αλλα αντε να κυνηγας τον καθενα να κανει KYC ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. Το ελεγα σε μερικους δικους μου και τωρα που ειδαν οτι οντως μπορει να βγει κατι,θυμηθηκαν να ρωτησουν τι και πως. Κριμα αλλα καλυτερα μονος μου. Βλεπω και κατι γυφτουλες στην ελληνικη PI στο fb,που ζητιανευουν δινοντας τα links τους και το παιζουν οτι καποιοι ειναι επειδη εχουν κανεi KYC και ειναι validators.
kostakis81 Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ μαγκες προσεξτε μην ειναι σαν τον αλλο με το hellascoin που ειχε την ομαδα μπασκετ και εφαγε το χρημα απο τους μαριδαιους και την κοπανισε και ακομα τον ψαχνει η εφορια και οι μαριδαιοι .... 1
spiritclay Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Γενικα τις τελευταίες μέρες εχει γινει ενας χαμός με αυτο το θέμα. η θα πάει πολύ καλά ή θα ξεφουσκώσει απότομα και μετα απο κικγο θα ξεχαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα