Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αφου κανεις που κανεις τον κοπο τοσα χρονια κανε και το kyc τοσο κοσμος το εχει κανει γιατι να χασεις χρηματα απο το πουθενα. 

Το KYC εχει βγει πολυ καιρο,εσυ το εκανες πριν λιγες μερες,σαν κλασσικος ελληνας τελευταια στιγμη,αλλα κραζεις τους αλλους;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ!

Πως την πατησες ακριβως,επειδη εχασες αδουλευτα  PI?
και γιατι εισαι σωστος εσυ;
Εδω εσυ ο ιδιος  εκανες το KYC πριν λιγες μερες,ενω εμεις παλευουμε απο το φθινοπωρο ,ασε που ειχε δωσει και deadline αλλιως θα τα χαναμε.

Την πατησα γιατι οταν εισαι σε ομαδα και φαρμαρεις για ολους οπως και αυτοι για τους αλλους δεν γινεται στο τελος να τους πουλας. Εγω ηθελα να το κανω πριν μπει σε mainnet και μολις ειδα οτι ανοιξε για trade το εκανα αμεσα σε 10 λεπτα και ειμαι στην αναμονη για να μεταφερθουν τα coins στο πορτοφολι μου. Παρακολουθουσα ολο τον καιρο την κατασταση με το Pi απλα περιμενα τη στιγμη για το kyc. 

1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Το KYC εχει βγει πολυ καιρο,εσυ το εκανες πριν λιγες μερες,σαν κλασσικος ελληνας τελευταια στιγμη,αλλα κραζεις τους αλλους;

Διαβασε τι εγραψα. Οι αλλοι δεν το εκαναν καν και σε 5 μερες τελος 800 νομισματα και αυτοι θα χασουν αλλα τοσα ο καθενας. Εγω ηξερα ποτε να το κανω ηξερα το deadline το εβλεπα το project απο το 2021. Αλλοι μας πουλησαν και βλεπω να πηγαινουν στον καδο τα νομισματα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εγω ηθελα να το κανω πριν μπει σε mainnet

Και εσυ τελευταια στιγμη το εκανες,απλα ησουν τυχερος και δεν ειχες προβλημα.
Δεν ξερω αν οι δικοι σου δε γουσταραν να ασχοληθουν ή αν εχουν προβλημα οπως ολοι αυτες τις μερες,αλλα ξερω οτι εγω παλευω απο το φθινοπωρο,αλλαξα 3 κινητα για να με αφησει τελικα να κανω verification και ειχα αγχωθει μηνες πριν οτι μπορει να τα χασω.
Εσεις γιατι εισαστε ολοι τοσο χαλαροι και το κανατε 6 μηνες μετα δεν το ξερω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Και εσυ τελευταια στιγμη το εκανες,απλα ησουν τυχερος και δεν ειχες προβλημα.
Δεν ξερω αν οι δικοι σου δε γουσταραν να ασχοληθουν ή αν εχουν προβλημα οπως ολοι αυτες τις μερες,αλλα ξερω οτι εγω παλευω απο το φθινοπωρο,αλλαξα 3 κινητα για να με αφησει τελικα να κανω verification και ειχα αγχωθει μηνες πριν οτι μπορει να τα χασω.
Εσεις γιατι εισαστε ολοι τοσο χαλαροι και το κανατε 6 μηνες μετα δεν το ξερω.

Που συναντησες προβλημα? Δεν ξερω αλλα κυριολεκτικα με πηρε 5-10 λεπτα με ταυτοτητα + live check με καμερα και με εβαλε αμεσα στο queue για μεταβαση στο πορτοφολι. Φιλος το εκανε πριν 1 χρονο το kyc αυτος με τα 8000 που του εμειναν 2500 επειδη η ομαδα του δεν εκανε kyc και ηδη εστειλε στο gate.io και επειδη δεν γνωριζε πολλα τον ειπα τι να κανει με binance επειτα ωστε να τα στειλει και τραπεζα με sepa καποια. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Που συναντησες προβλημα?

Στο selfie verification, δεν το δεχοταν με ΤΙΠΟΤΑ.
Μεχρι και προβολεα για φωτογραφιες εβαλα,για να με φωτιζει καλα.
Αλλαξα 3 συσκευες για να το περασει,μολις εβαλα το pocco περασε  με την πρωτη,μετα απο κατι μηνες ομως που παλευα.

20 λεπτά πριν, Arkin είπε

τον ειπα τι να κανει με binance

Η binance ακομα δεν τα δεχεται.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Στο selfie verification, δεν το δεχοταν με ΤΙΠΟΤΑ.
Μεχρι και προβολεα για φωτογραφιες εβαλα,για να με φωτιζει καλα.
Αλλαξα 3 συσκευες για να το περασει,μολις εβαλα το pocco περασε  με την πρωτη,μετα απο κατι μηνες ομως που παλευα.

Η binance ακομα δεν τα δεχεται.

Ισως κατι με την καμερα ναι. Poco F3 εχω και περασε με την πρωτη με την καμερα αριστερα δεξια πανω κατω κτλ. Εννοω οτι στελνεις binance τα USDT που εχεις πουλησει απο τα PI τα κανεις ευρω και μετα με sepa στο iban της τραπεζας. Δεν ξερω αν το gate.io στελνει σε ευρω σε Ευρωπαϊκη τραπεζα. Ειχα το nicehash για αυτα αλλα το σταματησαν περσι. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, F117 είπε

Αφού κάνεις το KYC μπορείς να γίνεις ο ίδιος validator για KYC. Σήμερα έκανα 199

Mε εβγαλε και μενα αλλα δεν το εκανα δεν εγινε validator δηλαδη. Ποσα Pi πηρες για τα 199 kyc που εγκρινες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, StamTheMan said:

ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ!

μπορει να παει και απατο οπως αλλα τοσα crypto.κανεις δεν ξερει .οποτε θελει προσοχη τι θα κανει ο καθενας.παντως ανετα με την ταυτοτητα που εχουμε κανει καποιος Kyc με ψευτικα στοιχεια.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Mε εβγαλε και μενα αλλα δεν το εκανα δεν εγινε validator δηλαδη. Ποσα Pi πηρες για τα 199 kyc που εγκρινες?

ΤΠΤ...μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν σου δίνει

Δημοσ.

Και εμένα είχε θέμα με το kyc στην κάμερα του κινητού, είχε φουλ zoom και δεν μπορούσα να εστιάσω με τίποτα την ταυτότητα.

Με ζόρια την έβγαλα φωτό, έστειλα report που είχε να κάνεις ότι έχω θέμα με το focus στην κάμερα και με έχει τώρα tentative approval.

Ελπίζω να μην το ψειριζουν στην ταυτοποίηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikx είπε

Και εμένα είχε θέμα με το kyc στην κάμερα του κινητού, είχε φουλ zoom και δεν μπορούσα να εστιάσω με τίποτα την ταυτότητα.

Με ζόρια την έβγαλα φωτό, έστειλα report που είχε να κάνεις ότι έχω θέμα με το focus στην κάμερα και με έχει τώρα tentative approval.

Ελπίζω να μην το ψειριζουν στην ταυτοποίηση.

Δοκιμασε να αλλαξεις την αναλυση στις φωτογραφιες.
Μετα δοκιμασε απο αλλη συσκευη.
Πολλες φωτογραφιες που  βλεπω στο validation δε φαινονται,μαλλον ενω τις βγαζουν καλα οι χρηστες , το συστημα τις παιρνει λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα και εγω validate σημερα 90 ατομα καποιοι βγαζουν live απο κινητο η καποιες παλιες φωτο απο ταυτοτητες που δεν αναγνωριζονται. Στα 90 ειχα 84 εγκυρα. Τωρα τι pi θα δωσουν δεν εχω ιδεα για κατι επικαιροποιηση που βοηθας. Θελει καλο φωτισμο και καθαρη φωτογραφια απο καμερα ωστε να γινει σωστη η ταυτοποιηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...