Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Eχω καμια 1500 αλλα δεν εχω κανει το KYC. Συν οτι τα 800 λενε οτι αν δεν κανουν KYC η ομαδα που ειχα και φαρμαρε θα διαγραφουν. Και εννοειται δεν παιζει το 60αρι ισως για 2-3 λεπτα επειτα θα πεσει σε λεπτα του ευρου και αν με τοσα νομισματα που υπαρχουν. Αν ηταν ετσι οσοι εχουμε εστω 500 PI θα βγαζαμε 30k ευκολα αλλα μαντεψτε. 

πριν σβησω το Pi εδω και αρκετα χρονια πρεπει αν ειχα 3000-4000 .δεν εκανα ποτε το Kyc. και ναι μου φαινεται τρελο να μπει με 60 ευρω. ειναι αλλοι που εχουν κανει projects κτλ και παιζει να εχουν 15.000 20.000 pi για πλακα.

1 hour ago, Karanikolis said:

και τι κανουμε? πουλαμε αμεσα που ειναι 60 ή κραταμε, πεφτει και ααααααμα ξανα ανεβει ποτε??

αυτο ειναι ενα ρισκο και αν προλαβεις να πουλησεις και αν αγορασουν κτλ κτλ. φαντασου ποσα crypto υπαρχουν εκει εξω και εχουν πατωσει καλως ή κακως

σιγουρα μπορει να γινει ενα hype και καποιοι να βγαλουν χρηματα και απο αυτο.

Δημοσ.

Εγώ κατάφερα να πουλήσω στην bitget 8 pi για 1.62usdt το καθένα. Γενικά ξεκίνησε από 1.5 και κινείται κάπου εκεί αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Γενικά, θεωρώ ότι όποιος πρόλαβε και πούλησε στο άνοιγμα, καλά έκανε.
Από εδώ και πέρα, πιστεύω πως είτε θα σβήσει εντελώς είτε, λόγω των projects που τρέχουν, θα πιάσει τόπο και θα ανέβει.

Περιμένουμε και σύντομα θα μάθουμε.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, me3ikan είπε

Εγώ κατάφερα να πουλήσω στην bitget 8 pi για 1.62usdt το καθένα. Γενικά ξεκίνησε από 1.5 και κινείται κάπου εκεί αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Εδώ ακόμα στο mainnet περιμένω να πάνε 1.5 ευρώ είναι πολύ καλά αρκεί να μείνει εκεί. Κρίμα που έχασα τα 1100 επειδή δεν έκαναν το kyc οι άλλοι. 500 μου έμειναν αν μπορέσω να τα στείλω 700 ευρώ δεν θα με χαλάσει. 

60 λεπτά βλέπω έπεσε λογικό και θα πέσει και άλλο. Με 2 ευρώ ξεκίνησε. Αν ανεβει καλώς. Αναμένω να τα πάρω στο mainnet και να τα στείλω σε κάποιο ανταλλακτηριο και βλέπουμε μετά 

https://coinmarketcap.com/currencies/pi/

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nikx είπε

Εχουμε οδηγιες πως γινεται το ΚYC ;

Από την εφαρμογή pi browser. Ταυτότητα θελει μονο και κάμερα κινητού για το live check. Το έκανα προχθές 10 λεπτά όλη η διαδικασία. 6 μέρες ακόμα μετά τέλος. Έχω 850 pi από την ομάδα μου και δεν έκαναν kyc και σε 6 μέρες τα χάνω. Μερικοί δεν ασχολούνται καθόλου και την πατάμε οι σωστοί στο τέλος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Από την εφαρμογή pi browser. Ταυτότητα θελει μονο και κάμερα κινητού για το live check. Το έκανα προχθές 10 λεπτά όλη η διαδικασία. 6 μέρες ακόμα μετά τέλος. Έχω 850 pi από την ομάδα μου και δεν έκαναν kyc και σε 6 μέρες τα χάνω. Μερικοί δεν ασχολούνται καθόλου και την πατάμε οι σωστοί στο τέλος. 

Οτι μερικοι δεν θελουν να δωσουν στοιχεια γιατι σου φαινεται παραξενο? ειναι το μονο crypto που οσο ξερω εχει ζητησει KYC.  Ασχετα που ο τυπος ελεγε οτι η διαδικασια γινεται ετσι και ετσι στην πραξη κανεις δεν μου λεει ποσα προσωπικα δεδομενα μπορει να εχει μαζεψει. Προσωπικα οταν ειδα για KYC εσβησα το APP. Δεν ειναι τοσο το οτι θα με φανε για τα προσωπικα δεδομενα οσο οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει. και ειχα αρκετα. Βεβαια τα λεφτα που εχει βγαλει επισης απο τις διαφημισεις ειναι πολλα.ο καλυτερος του χωριου ηταν. και στα @@ του αν πατωσει.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, poulinos είπε

Οτι μερικοι δεν θελουν να δωσουν στοιχεια γιατι σου φαινεται παραξενο? ειναι το μονο crypto που οσο ξερω εχει ζητησει KYC.  Ασχετα που ο τυπος ελεγε οτι η διαδικασια γινεται ετσι και ετσι στην πραξη κανεις δεν μου λεει ποσα προσωπικα δεδομενα μπορει να εχει μαζεψει. Προσωπικα οταν ειδα για KYC εσβησα το APP. Δεν ειναι τοσο το οτι θα με φανε για τα προσωπικα δεδομενα οσο οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει. και ειχα αρκετα. Βεβαια τα λεφτα που εχει βγαλει επισης απο τις διαφημισεις ειναι πολλα.ο καλυτερος του χωριου ηταν. και στα @@ του αν πατωσει.

Ναι αυτο οκ σεβαστο αλλα ειναι κριμα να μπορεις να βγαλεις ενα σεβαστο ποσο και να τα χανεις για αυτο το λογο. 

Δημοσ.
40 minutes ago, Arkin said:

Ναι αυτο οκ σεβαστο αλλα ειναι κριμα να μπορεις να βγαλεις ενα σεβαστο ποσο και να τα χανεις για αυτο το λογο. 

πλεον εχει φτασει 0.66 αν ειδα καλα. απλα γενικως δεν μου αρεσε.ο τυπος πολυ hype. και εγω φαντασου το σβησα ολο το account με οτι ειχε μεσα.  δηλαδη ολα τα crypto ειναι σε φαση αγοραζω πουλαω και δεν δινω λογαριασμο σε αυτον που το εφτιαξε και αυτος ηταν σε φαση καντε Kyc για να μην εχετε διπλα accounts λες και ειναι National bank of greece.

• Like 1
Δημοσ.

Ήδη ανεβαίνει αλλά θα δούμε. Περιμένω να μεταφερθούν τα νομίσματα στο wallet θέλει χρόνο μιας και έκανα τώρα το kyc και μετά σε κάνα gate να δούμε οτι βγει. Ένα 500αρικο αυτή τη στιγμή με τα 93 λεπτά που έχει. Κρίμα που δεν είχα κάνει mine περισσότερα. Φίλος έχει 8000 αλλά τα 2500 πήρε τα άλλα από άτομα που δεν πέρασαν kyc. Ένα καλό μεροκάματο όπως και αν το δούμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...