Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχουμε 1.40 ευρω αξια για καθε pi. Το market cap που αναλογικα με αυτο πηγαινει το ranking στο coinmarketcap ειναι η τιμη καθε νομισματος X το Circulating supply. Αυτη τη στιγμ εχουμε 7.07 δις Pi ως circulating supply απο τα οποια τα 6 ειναι κλειδωμενα...

Σκέφτεστε οι περισσότεροι ως traders και δεν έχετε μπει στο νόημα του project. Λες: Ειναι fake δηλαδη το supply που υπαρχει εκει εξω και ειμαι σιγουρος οτι οταν ξεκλειδωσουν σε 1-3 χρονια αναλογα θα παει η τιμη στον πατο.

Και που ξέρεις εσύ σε 3 χρόνια τι adoption θα έχει το π; Και πόσοι θα είναι οι χρήστες του τότε; Όσοι έχουν μπει στο νόημα ξέρεις τι κάνουν; αγοράζουν π τώρα, και κλειδώνουν όσο πιο πολύ μπορούν.

image.png.c4b76b902ba5a7f872392b5ee8338993.png

Πρόκειται για το ψηφιακό νόμισμα με το μεγαλύτερο adoption και εσείς κοιτάτε πως θα βγάλετε με την τρέχουσα αγοραπωλησία; Καλώς, και βέβαια γίνεται. Αλλά δεν βλέπετε τι έρχεται;

Για το τι γίνεται με τα dapps και το ecosystem του έχετε ψάξει;

Επεξ/σία από changlee
  • Like 2
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, changlee είπε

Σκέφτεστε οι περισσότεροι ως traders και δεν έχετε μπει στο νόημα του project. Λες: Ειναι fake δηλαδη το supply που υπαρχει εκει εξω και ειμαι σιγουρος οτι οταν ξεκλειδωσουν σε 1-3 χρονια αναλογα θα παει η τιμη στον πατο.

Και που ξέρεις εσύ σε 3 χρόνια τι adoption θα έχει το π; Και πόσοι θα είναι οι χρήστες του; Όσοι έχουν μπει στο νόημα ξέρεις τι κάνουν; αγοράζουν π τώρα, και κλειδώνουν όσο πιο πολύ μπορούν.

Πρόκειται για το ψηφιακό νόμισμα με το μεγαλύτερο adoption και εσείς κοιτάτε πως θα βγάλετε με την τρέχουσα αγοραπωλησία; Καλώς, και βέβαια γίνεται. Αλλά δεν βλέπετε τι έρχεται;

Για το τι γίνεται με τα dapps και το ecosystem του έχετε ψάξει;

Εγω ειμαι στο χωρο 10 χρονια και επειδη εχω δει πολλα αναφερω καποια γεγονοτα δεν ειναι δηλαδη οτι ειναι 11ο το pi στο ranking του coinmarketcap αλλα ειναι πολυ πιο κατω μιας και εχουμε πλασματικο τζιρο με τα 6 δις κλειδωμενα pi που δεν μπορουν να γινουν τιποτα.

Εγω σκεφτομαι ως ρεαλιστης με οτι εχω δει ολα αυτα τα χρονια οχι ως trader. 1400 pi κλειδωμενα εχω μεχρι το 2028 δεν εχω κανενα ελευθερο να πουλησω οποτε οχι trader δεν ειμαι. Απλα οταν καποιοι λενε οτι ειναι στην 11η θεση δεν ισχυει ειναι πλασματικο. 

Μακαρι να εχει το adoption που λενε αλλα βρισκω παρα πολυ δυσκολο ακομα και να ξεπερασει τα 3-4 ευρω τα επομενα 5 χρονια. Μακαρι το 2028 που θα ξεκλειδωσω τα δικα μου να εχει 10 και 20 ευρω το καθενα αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες γιατι επικρατει τρελα παραπληροφορηση με κοσμο που δεν εχει ιδεα πανω στα crypto και νομιζει οτι απο τη μια μερα στην αλλη θα γινει πλουσιος. Βεβαια μολις πεσει το πρωτο χαστουκι και καταστρεψει την ελπιδα τοτε καταλαβαινεις πιο σωστα το ολο παιχνιδι. 

Επειδη ειμαι KYC validator στο Pi με πανω απο 2000 σωστα KYC βλεπω τι κοσμος υπαρχει στο Pi και ολοι αυτοι απο τον Πακιστανο που ζει σε ενα σπιτι 3x3 μεχρι την γιαγια 80 χρονων απλα πατανε στην ελπιδα δεν εχουν ιδεα για τιποτα πανω στα crypto. Ειδα τις προαλλες και φιλο που εχει 3000 pi τον λεω πουλα στα 2.75 μετα επεσε στο 1.30 και κλαιει και καποια στιγμη ειδα κατι fake 900 δολλαρια στο binance για το pi και νομιζε οτι πηγε 900 και εγινε εκατομμυριουχος. Για τετοιο κοσμο μιλαμε. Οποτε προσπαθω να κραταω τα πραγματα στην πραγματικοτητα οσο γινεται γιατι δεν ειμαι χθεσινος. 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

image.png.daf764779055e6b389a2c165da710b3a.png

• Τι ακριβώς είναι εδώ πλασματικό;
  • Τι σχέση έχει το ότι τα περισσότερα Pi είναι κλειδωμένα με την παγκόσμια κατάταξη;

Αυτό ακριβώς θέλουν: να το έχουν ακόμη και οι γιαγιάδες.

Η στρατηγική τους που προσφέρουν κλείδωμα με μεγαλύτερο ποσοστό mining φέρνει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως:

• Διατήρηση αξίας,
  • Μεγαλύτερο adoption γιατί όλοι προσκαλούμε κι άλλους,
  • Χρόνο αναμονής με αποτέλεσμα να μπαίνουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις,
  • Και πολλά άλλα που θα τα δούμε εν καιρώ.

Γιατί σχεδόν όλοι γκρινιάζαμε τα 6 χρόνια, και τώρα οι περισσότεροι βγαίνουν δημοσίως και λένε "ΣΥΓΝΩΜΗ! έκανα λάθος, μην πουλάτε τα Pi σας!!!"

Πρόκειται για το 1ο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, όπου όπως είπες το βάζει και μια γιαγιά και μπορεί επιτόπου να το χρησιμοποιήσει. Αν το core team προστατέψει και αναπτύξει το blockchain και υλοποιήσει όλα αυτά που ανακοινώνουν, τότε μιλάμε για κάτι πολύ δυνατό.

Εδώ ξεκίνησαν δημοπρασίες για .pi domain: https://www.pinetwork.gr/imera-pi/imera-pi-2025-epektasi-tou-oikosystimatos-me-chrisimotita-se-ola-ta-epipeda-meta-to-open-network/

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

The longest day care επεισόδιο του 2012 δες το στο Disney η δεύτερη φωτογραφία είναι σε αυτό το επεισόδιο για να μην νομίζουν ότι ανεβάζουμε και φτιαγμένες…

IMG_4775.jpeg

IMG_4780.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 

Στις 17/3/2025 στις 12:06 ΜΜ, changlee είπε

image.png.daf764779055e6b389a2c165da710b3a.png

• Τι ακριβώς είναι εδώ πλασματικό;
  • Τι σχέση έχει το ότι τα περισσότερα Pi είναι κλειδωμένα με την παγκόσμια κατάταξη;

Αυτό ακριβώς θέλουν: να το έχουν ακόμη και οι γιαγιάδες.

Η στρατηγική τους που προσφέρουν κλείδωμα με μεγαλύτερο ποσοστό mining φέρνει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως:

• Διατήρηση αξίας,
  • Μεγαλύτερο adoption γιατί όλοι προσκαλούμε κι άλλους,
  • Χρόνο αναμονής με αποτέλεσμα να μπαίνουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις,
  • Και πολλά άλλα που θα τα δούμε εν καιρώ.

Γιατί σχεδόν όλοι γκρινιάζαμε τα 6 χρόνια, και τώρα οι περισσότεροι βγαίνουν δημοσίως και λένε "ΣΥΓΝΩΜΗ! έκανα λάθος, μην πουλάτε τα Pi σας!!!"

Πρόκειται για το 1ο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, όπου όπως είπες το βάζει και μια γιαγιά και μπορεί επιτόπου να το χρησιμοποιήσει. Αν το core team προστατέψει και αναπτύξει το blockchain και υλοποιήσει όλα αυτά που ανακοινώνουν, τότε μιλάμε για κάτι πολύ δυνατό.

Εδώ ξεκίνησαν δημοπρασίες για .pi domain: https://www.pinetwork.gr/imera-pi/imera-pi-2025-epektasi-tou-oikosystimatos-me-chrisimotita-se-ola-ta-epipeda-meta-to-open-network/

Φίλε από που να το πιάσω και από που να τα αφήσω. 

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης σε bullet points:

1)Μιλάμε για ένα πρότζεκτ 6 ετών που δεν πατάει καν σε δικό του δίκτυο αλλά στου XLM δηλαδή μιλάμε για L2.

2)Βάζει ανθρώπους από την τουαλέτα τους να κάνουν KYC μια διαδικασία που γίνεται κανονικά από ανθρώπους με μεταπτυχιακό σε αυτό τον τομέα. (εχουν πουληθεί και εχουν κλέψει προσωπικά στοιχεία οπως έχει αναφερθεί απο την Κινέζικη αστυνομία).

3)Κάνει clowback νομίσματα από πορτοφόλια που υποτίθεται είναι self custody.

4)Δεν έχει ένα σοβαρό roadmap με ημερομηνίες όπως όλα τα "σοβαρά" προτζεκτ.

5) Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις και να ενημερωθείς από ένα σοβαρό discord και όλα τσουλανε μονο με φήμες μέσα από ένα απαρχαιωμένο τσατ. (κόσμος κολλημένος μήνες στο KYC ενώ τα έχει κάνει όλα σωστά και άλλοι περνούν σε 2 μέρες)

6) Το FDV του ειναι self metric δεν έχει κλειδώσει ακόμα και είναι γελία τεράστιο για ενα πρότζεκτ που μόλις βγήκε σε exchanges.

7) Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός επενδυτής που θα παει να αγοράσει ενα τετοιο προτζεκτ οταν εκατομμύρια περιμένουν να πουλήσουν στο κεφάλι του. 

8) Ο μόνος λόγος που το έβγαλαν τώρα είναι σπεκουλαδόρικα επειδή θεωρητικά είναι η κορυφή του bull run μέχρι τέλος του 25 και επειδη λογω trump δε θα τους κυνηγήσει η sec.

9)Είναι τέρμα centralized καμία σχέση με τη λογική των crypto.

10)Ψηφιακό νόμισμα αγοροπωλησίας πρακτικά μπορεί να είναι μόνο ενα stable coin. Δεν μπορει να είναι ένα νόμισμα που αλλάζει η τιμή κάθε δευτερόλεπτο.

11) Το μόνο που έχει είναι το community στην πλειοψηφία  ανθρώπους άσχετους με κρυπτό απο χώρες τριτου κόσμου ή αλογομούριδες που βλέπαν τη μαρμίτα που μόλις το πάρουν στα χέρια τους θα το σκοτώσουν.

Πφφφ, μπορώ να σου γράψω άλλα τόσα αλλά νομίζω αυτά φτάνουν.

Στη φάση που είναι μόνο σαν meme coin με πάρα πολύ άσχημα tokenomics μπορείς να το βλέπεις. IMO

Y.Γ.  Ήμουν στο βήμα 9 μου έκαναν 14 Μάρτιου Return τα νομίσματα χωρίς να μου βγάλει το POP UP για 2FA. Κατάφερα και το έκανα τελικά confirm 16/3. Λένε ότι μέσα σε 30 μέρες θα τα βάλουν πάλι στο πορτοφόλι, γνωρίζει καποιος κάτι περισσοτερο για αυτο?

Επεξ/σία από MySql
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sellsoap είπε

Αφου το κραζεις, τοτε γιατι ασχολεισαι και μαζευεις νομισματα???

Γιατί ευκαιριακά μπορείς να βγάλεις χρήματα από αυτό. Όπως μπορείς να βγάλεις από όλα τα meme coins με μεγάλο delusion community πουλώντας στα κεφάλια τους όταν υπάρχει hype. Το ότι κάτι είναι βλακεία δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει αξία ειδικά στα κρυπτο. Το θέμα είναι να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. IMO 

Επεξ/σία από MySql
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, MySql είπε

Γιατί ευκαιριακά μπορείς να βγάλεις χρήματα από αυτό. Όπως μπορείς να βγάλεις από όλα τα meme coins με μεγάλο delusion community πουλώντας στα κεφάλια τους όταν υπάρχει hype. Το ότι κάτι είναι βλακεία δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει αξία ειδικά στα κρυπτο. Το θέμα είναι να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. IMO 

Καλησπέρα.

Από πάνω γράφεις για αστυνομίες για Κίνα και για άκυρα πράγματα. Σαν άνθρωπος πρέπει να καταλάβεις ότι όταν μιλάς δημόσια πρέπει να είσαι ψαγμένος με αποδείξεις και όχι με ότι διαβάζεις και ότι βλέπεις που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Για να έχει περάσει στην Apple σαν εταιρεία φυσικά και έχει δικό της δίκτυο και είναι τόσο απλό να το δεις που δεν ξέρω τι έψαξες και τι βρήκες αλλά ειλικρινά μπαίνεις απλά στο download και διαβάζεις που ούτε αυτό δεν ξέρεις γιαυτο σε παρακαλώ επειδή αυτά που γράφεις είναι άκυρα μην χαλάς την κατάσταση… και μετά λες ίσως βγάλω και κάτι γιατί είναι ξεφτίλα αυτό και πρώτα για εσένα που ασχολείσαι με κάτι που το κράζεις. Γίνεται εσύ να ξέρεις καλύτερα από την OKX που ήταν ο χορηγός της McLaren και από πόσους ακόμα που το βάλανε στις πλατφόρμες να είναι τόσο άσχετοι και να βάλουν κάτι που είναι κλοπή; Ήμαρτον…

IMG_4816.png

Επεξ/σία από JimKomp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, JimKomp είπε

Καλησπέρα.

Από πάνω γράφεις για αστυνομίες για Κίνα και για άκυρα πράγματα. Σαν άνθρωπος πρέπει να καταλάβεις ότι όταν μιλάς δημόσια πρέπει να είσαι ψαγμένος με αποδείξεις και όχι με ότι διαβάζεις και ότι βλέπεις που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Για να έχει περάσει στην Apple σαν εταιρεία φυσικά και έχει δικό της δίκτυο και είναι τόσο απλό να το δεις που δεν ξέρω τι έψαξες και τι βρήκες αλλά ειλικρινά μπαίνεις απλά στο download και διαβάζεις που ούτε αυτό δεν ξέρεις γιαυτο σε παρακαλώ επειδή αυτά που γράφεις είναι άκυρα μην χαλάς την κατάσταση… και μετά λες ίσως βγάλω και κάτι γιατί είναι ξεφτίλα αυτό και πρώτα για εσένα που ασχολείσαι με κάτι που το κράζεις. Γίνεται εσύ να ξέρεις καλύτερα από την OKX που ήταν ο χορηγός της McLaren και από πόσους ακόμα που το βάλανε στις πλατφόρμες να είναι τόσο άσχετοι και να βάλουν κάτι που είναι κλοπή; Ήμαρτον…

IMG_4816.png

Καλημέρα, σεβαστή η αποψή σου αλλα θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου.
Ο CEO της bybit όχι εγώ αναδημοσίευσε καταγγελίες της Κινέζικης αστυνομίας και είπε πως γιαυτό τον λόγο δεν πρόκειτε να μπει στο ανταλλακτήριο. 
Επίσης, για δοκίμασε να στείλεις νομίσματα από το πορτοφόλι σου σε ανταλλακτήριο να δεις μέσω ποιου δικτύου γίνεται.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειτε να συνεχίσω την αντιπαράθεση ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή.

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
5 ώρες πριν, F117 είπε

Όνειρο ήτανε και πάει 

Τι περιμένατε? Το 80% το έχουν οι δημιουργοί οπότε μόλις μαθεύτηκε ξεπούλημα όλοι. Κρίμα όσοι αγόρασαν στα 2.50 και 2.70 εκεί ήταν πολύ δυνατή τιμή να πουλήσεις. Αν μπει σε καμία binance κάτι θα γίνει αλλιώς δύσκολα. Κάποιοι πρόλαβαν και πούλησαν στα 2 και και μπράβο τους έβγαλαν καλά λεφτά. Το 99% κουβα προφανώς. 

Δημοσ.

ε τοτε αν βγαλεις χρηματα, πως θα τα μεταφερεις αφου τραβας ζορι με την Κινα και τις αστυνομιες & τα δίκτυα ?? Το κραζεις αλλα αν βγαλεις λεφτακια ειναι οκ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Τι περιμένατε? Το 80% το έχουν οι δημιουργοί οπότε μόλις μαθεύτηκε ξεπούλημα όλοι. Κρίμα όσοι αγόρασαν στα 2.50 και 2.70 εκεί ήταν πολύ δυνατή τιμή να πουλήσεις. Αν μπει σε καμία binance κάτι θα γίνει αλλιώς δύσκολα. Κάποιοι πρόλαβαν και πούλησαν στα 2 και και μπράβο τους έβγαλαν καλά λεφτά. Το 99% κουβα προφανώς. 

Όπως ανέβηκε, κατέβηκε και όπως κατέβηκε θα ανέβει..Υπομονή χρειάζεται..Όλα τα κρυπτονομίσματα αυτή την εποχή είναι off..Αν ανέβει το btc , θα ανέβουν όλα..Με επιφύλαξη το λέω αυτό, γιατί η αγορά ( κρυπτονομίσματα-χρηματιστήρια ) είναι απρόβλεπτη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, varade είπε

ακομα πεφτει τι γινεται?

Απολυτα λογικο και θα πεσει και αλλο μολις αρχισουν να ξεκλειδωνονται και τα αλλα 6 δις που ειναι κλειδωμενα. Shit coin ειναι απο παντα ηταν. Απλα οσοι το γνωριζαν εβγαλαν χρημα πουλωντας στα 2.50+ μεχρι 2.80 που πηγε. Στα 10-20 λεπτα αν κατσει μακροπροθεσμα καλα θα ειναι και παλι πολυ μου φαινεται. Μονο το hype της μαζας το κραταει. Μην ξεχνιομαστε το 80% το εχουν οι δημιουργοι οποτε οτι θελουν κανουν με το manipulation. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...