Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργα πραγματα γενικως. Στην δικια μου περιπτωση: 

Πολλους μηνες πριν δημιουργησα το πορτοφολι και εκανα τα πρωτα 3 βηματα στο mainnet. Φυσικα, πριν ενα μηνα που μπηκα ειχα χασει την φραση. Ευτυχως δεν ειχαν μεταφερθει ακομα ΠΙ. Οποτε δημιουργησα καινουργιο πορτοφολι, εκανα απο την αρχη την διαδικασια και φυσικα και το βημα 3, ολοκληρωσα την διαδικασια, και ειχα μεινει στο τελευταιο βημα πορτοκαλι σε σειρα αναμονης. Χθες μπαινω και βλεπω οτι 2200 απο τα πι μου μεταφερθηκαν στο πορτοφολι. Μπαινω στο πορτοφολι και τι να δω? Αδειο. Τσεκαρω τα βηματα και στο βημα 3,6,9 λεει αλλο πορτοφολι και οχι το δικο μου. Να με χακαραν το αποκλειω, το πιο πιθανο να πηγαν (κακως) στο 1ο πορτοφολι. 

Υπαρχει περιπτωση να μεταφερθηκαν καπου αλλου και να μεταφερθουν απο εκει στο πορτοφολι?

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Περιεργα πραγματα γενικως. Στην δικια μου περιπτωση: 

Πολλους μηνες πριν δημιουργησα το πορτοφολι και εκανα τα πρωτα 3 βηματα στο mainnet. Φυσικα, πριν ενα μηνα που μπηκα ειχα χασει την φραση. Ευτυχως δεν ειχαν μεταφερθει ακομα ΠΙ. Οποτε δημιουργησα καινουργιο πορτοφολι, εκανα απο την αρχη την διαδικασια και φυσικα και το βημα 3, ολοκληρωσα την διαδικασια, και ειχα μεινει στο τελευταιο βημα πορτοκαλι σε σειρα αναμονης. Χθες μπαινω και βλεπω οτι 2200 απο τα πι μου μεταφερθηκαν στο πορτοφολι. Μπαινω στο πορτοφολι και τι να δω? Αδειο. Τσεκαρω τα βηματα και στο βημα 3,6,9 λεει αλλο πορτοφολι και οχι το δικο μου. Να με χακαραν το αποκλειω, το πιο πιθανο να πηγαν (κακως) στο 1ο πορτοφολι. 

Υπαρχει περιπτωση να μεταφερθηκαν καπου αλλου και να μεταφερθουν απο εκει στο πορτοφολι?

δοκιμασε να βαλεις στον https://piscan.io/ την διευθυνση που σου δειχνει στο βημα 9.για να δουμε τι εγινε.εγω εχω παροπμοιο θεμα.ενα μηνα πριν το launch δημιουργηθηκε ενα προτοφολι και μου τα στειλανε εκει τα πι.βεβαια τελευταια στιγμη υπεγραψα την συμβαση.αλλα και παλι λογικα αυτο το πορτοφολι οπως θα δεις ειναι δημιουργια της pi core team και τα στειλανε εκει μεχρι να ξεκλειδωθουν.τρια χρονια τα βαλανε η τα εβαλα .δε θυμαμαι.

Δημοσ.

Τα κλειδωμένα χρήματα δεν είναι κάποιο πρόβλημα. Έτσι επιλέξαμε σχεδόν όλοι οι pioneers και στην αρχή κλειδώσαμε στο μέγιστο το mining για να έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό. Αυτό προσέδωσε και αξία στο Pi. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/3/2025 στις 10:51 ΠΜ, LabrakisG1992 είπε

Να με χακαραν το αποκλειω

Ποσο σιγουρος εισαι;
Πολυ την εχουν πατησει ετσι και μολις προχωρησαν τα βηματα τους πηραν τα χρηματα.

1 ώρα πριν, changlee είπε

Έτσι επιλέξαμε σχεδόν όλοι οι pioneers και στην αρχή κλειδώσαμε στο μέγιστο το mining για να έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό.

Το 99% το εκανε καταλαθος και ακομα φωναζει οτι δεν το εκαναν οι ιδιοι.

1 ώρα πριν, changlee είπε

Αυτό προσέδωσε και αξία στο Pi. 

Ουτε καν.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
Στις 30/12/2022 στις 10:20 ΜΜ, poulinos είπε

ειχα πανω απο 7000 8000 αν θυμαμαι καλα.τα σβησα ολα.10 χρονια no trade και ο τυπος ηθελε και  kyc. θα τσεπωσει καλα λεφτα απο διαφημισεις.

Τωρα τι έχεις να πεις που πήρε αξία και είναι στην πλατφόρμα τις OKX που χρηματοδότησε την McLaren και θα είχες 16.000ευρω τσέπη; Είναι ακόμα Scam?

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
33 minutes ago, JimKomp said:

Τωρα τι έχεις να πεις που πήρε αξία και είναι στην πλατφόρμα τις OKX που χρηματοδότησε την McLaren και θα είχες 16.000ευρω τσέπη; Είναι ακόμα Scam?

επαιξα και εχασα. shit happens. απο εκει και περα παλι αυτος που το φτιαξε ειχε και εχει βγαλει πολλα λεφτα ολα αυτα τα χρονια.δεκα χρονια απο τις διαφημισεις και τωρα απο τα pi που εχει. δεν ειπα οτι ειναι scam αλλα ναι δεν μου αρεσε η φαση του kyc οταν σε αλλα crypto δεν γινεται(εκτος αν κανω λαθος). δεν ειμαι κατα των crypto ουτε λεω οτι ειναι φουσκα οπως αλλοι.παντα καποιοι θα κερδιζουν και καποιοι θα χανουν.κανενα  crypto δεν ειναι scam.ακομα και σε μια βδομαδα να πατωσει παλι καποιος θα βγαλει λεφτα

• Like 3
Δημοσ.

Εντωμεταξύ εμενα ενώ είχαν περάσει 2.700pi στο migration, ξαφνικά μου τα γύρισε πίσω μετά από ένα μήνα και τώρα μου λέει 1.500 verified γιατί υπήρξε λέει κάποιο λάθος στον υπολογισμό... και με ξαναβαλε σε ουρά για Migration όταν ξαναγίνει.. οτι να ναι!!!!

Δημοσ.
Στις 11/3/2025 στις 11:25 ΠΜ, StamTheMan είπε

Το 99% το εκανε καταλαθος και ακομα φωναζει οτι δεν το εκαναν οι ιδιοι.

Δεν γνωρίζω ούτε έναν που το έκανε καταλάθος. Το π δεν απευθύνεται σε όσους κάνουν απλά trades για crypto. Αν και τώρα έχει καθημερινή τρελή ζήτηση, και βρίσκεται 11ο παγκοσμίως.

image.png.2dc0c95daee3e358135991d349b00451.png

Δημοσ.

11ο παγκοσμιως βρισκεται λογο του market cap το οποιο ειναι δυστυχως fake.

Εξηγουμαι. 

Εχουμε 1.40 ευρω αξια για καθε pi. Το market cap που αναλογικα με αυτο πηγαινει το ranking στο coinmarketcap ειναι η τιμη καθε νομισματος X το Circulating supply. Αυτη τη στιγμ εχουμε 7.07 δις Pi ως circulating supply απο τα οποια τα 6 ειναι κλειδωμενα. Ειναι fake δηλαδη το supply που υπαρχει εκει εξω και ειμαι σιγουρος οτι οταν ξεκλειδωσουν σε 1-3 χρονια αναλογα θα παει η τιμη στον πατο. Το πραγματικο market cap δηλαδη αυτη τη στιγμη ειναι στο 1.4 δις και οχι στα 10 δις κατι που σημαινει οτι δεν ειναι στην 11η θεση αλλα κατω απο την πρωτη 50αδα. Σκεφτειτε οταν τα 6 δις κλειδωμενα pi ξεκλειδωσουν τι θα γινει με την τιμη και τα sell orders. 

Screenshot-1.png

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

11ο παγκοσμιως βρισκεται λογο του market cap το οποιο ειναι δυστυχως fake.

Εξηγουμαι. 

Εχουμε 1.40 ευρω αξια για καθε pi. Το market cap που αναλογικα με αυτο πηγαινει το ranking στο coinmarketcap ειναι η τιμη καθε νομισματος X το Circulating supply. Αυτη τη στιγμ εχουμε 7.07 δις Pi ως circulating supply απο τα οποια τα 6 ειναι κλειδωμενα. Ειναι fake δηλαδη το supply που υπαρχει εκει εξω και ειμαι σιγουρος οτι οταν ξεκλειδωσουν σε 1-3 χρονια αναλογα θα παει η τιμη στον πατο. Το πραγματικο market cap δηλαδη αυτη τη στιγμη ειναι στο 1.4 δις και οχι στα 10 δις κατι που σημαινει οτι δεν ειναι στην 11η θεση αλλα κατω απο την πρωτη 50αδα. Σκεφτειτε οταν τα 6 δις κλειδωμενα pi ξεκλειδωσουν τι θα γινει με την τιμη και τα sell orders. 

Screenshot-1.png

Οπότε τι κάνουμε; Πουλάμε τώρα σχετικά άμεσα; Περιμένουμε να ξεκλειδώσει; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

Οπότε τι κάνουμε; Πουλάμε τώρα σχετικά άμεσα; Περιμένουμε να ξεκλειδώσει; 

Δεν εχω ιδεα στα 2.70 που ειχε παει ηταν πολυ καλη τιμη για καποιον που ειχε 2-3 χιλιαδες να πουλησει τωρα για λιγοτερο τι ειχαμε τι χασαμε. Ειμαι σιγουρος οτι οταν ξεκλειδωθουν τα υπολοιπα θα γινει χαμος στα sell orders. Ειναι fake το market cap αυτη τη στιγμη γιατι στο circulating εχει μεσα και τα 6 κοντα δις κλειδωμενα pi ενω δεν θα επρεπε. Για μενα αναλογα τι εχετε παρτε ενα ποσο να τα χαρειτε 500 1000 ευρω αναλογα ποσα εχει ο καθενας και τα υπολοιπα οτι γινει μην τα πουλησετε ολα δηλαδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται απλα ανεφερα παραπανω τα δεδομενα αυτη τη στιγμη για τον κοσμο που μπηκε τωρα στο χωρο και δεν γνωριζει. 

Δημοσ.

Εμένα παρόλο που έχουν τελειώσει όλα τα βήματα και έχουν κάνει όλοι οι από κάτω kyc τα μισά μου έχουν περάσει στο mainet. Τα άλλα μισά τα έχει ακόμα μη επαληθευμενα. Γιατί? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, changlee είπε

Δεν γνωρίζω ούτε έναν που το έκανε καταλάθος.

Εσυ δε γνωριζεις.
Δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν.
Αν μπεις στο fb στην ελληνικη ομαδα,θα δεις ποσοι κλαιγονται που τα εχουν κλειδωσει.

5 ώρες πριν, changlee είπε

Αν και τώρα έχει καθημερινή τρελή ζήτηση, και βρίσκεται 11ο παγκοσμίως.

Καλα νταξει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που διάβασα τους κανόνες στο app και δεν πάτησα στα τυφλά μια χαρά κλείδωσα εν γνώσει μου το 90% για ένα χρόνο. Μπορούσα και λιγότερο. Άντε να δούμε πως θα κινηθεί από σήμερα και για τα επόμενα χρόνια η τιμή τώρα που πλέον θα αρχίσουν να γυρίζουν πίσω στο mining pool όλα τα unverified coins.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...