christakos07 Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 μμ 6 hours ago, Arkin said: Για τον ψευτικο λογικα δεν θα εχεις κανει και Mining οποτε πιστευω δεν θα χασεις απο εκει pi θα τα παρεις μετα το τελος του kyc. Για τον δευτερο προτεινω να πας στο chat στην αρχικη του mining πανω δεξια και να στειλεις η θα μπεις στο pi browser στα profiles και θα στειλεις αποκλειστικα σε αυτον παλι απο το chat. Αν μπει δηλαδη θα το δει αμεσα οποτε ισως το κανει το Kyc γιατι αρκετοι δεν γνωριζαν οτι ληγει η προθεσμια ουτε οτι ξεκινησε με καλη τιμη το νομισμα. Arkin στα έχει ξεκλειδώσει εσένα τα pi των χρηστών που έκαναν verify? Έχω έναν πιστοποιημένο με kyc και κάπου 230 pending αλλά δεν τα ξεκλειδώνει εδώ και καιρό. Λες να γίνει μετά τις 14 Μαρτίου; Είμαι σίγουρος ότι είναι verified εξάλλου το δείχνει κιόλας. Είναι ο μοναδικός που έχω στον κύκλο μου.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 μμ 54 λεπτά πριν, christakos07 είπε Arkin στα έχει ξεκλειδώσει εσένα τα pi των χρηστών που έκαναν verify? Έχω έναν πιστοποιημένο με kyc και κάπου 230 pending αλλά δεν τα ξεκλειδώνει εδώ και καιρό. Λες να γίνει μετά τις 14 Μαρτίου; Είμαι σίγουρος ότι είναι verified εξάλλου το δείχνει κιόλας. Είναι ο μοναδικός που έχω στον κύκλο μου. Οχι λογικα μετα το τελος του KYC θα ξεκαθαρισει το τοπιο με τα ανεπιβεβαιωτα ακομα περιμενουν τη ληξη του KYC και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους. Εφοσον εχουν κανει kyc θα παρεις τα περισσοτερα ελαχιστα δεν θα παρεις απο αυτα. 1
Dr_Prince Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα, στην ολη διαδικασια ζηταει να υπογραψουμε ενα εγγραφο συμμορφωσης ως επιβεβαιωση. Πατωντας σε αυτο, εμφανιζεται απο το PI NETWORK ACKNOWLEDGEMENT TO RECEIVE PI TOKENS. Προφανως οσοι θελουν να ολοκληρωσουν τη διαδικασια, δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να το υπογραψουν. Αλλα ξερει πραγματικα καποιος τι ακριβως ειναι και για ποιες δεσμευσεις μιλαει καθως ειναι νομικης φυσεως ζητημα? Επισης σε περιπτωση που δεν υπογραφει-επιβεβαιωθει, φανταζομαι οτι χανεις τα Pi ή την δυνατοτητα συναλλαγης τους? Επεξ/σία Κυριακή στις 10:45 μμ από Dr_Prince
changlee Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα, Εννοείται πως για να κάνεις συνεργασία με το project θα πρέπει να αποδεχθείς τους όρους που αυτοί θέτουν. Μου κάνει εντύπωση το πόσοι έχουν απλά στο μυαλό τους το να αγοράσουν/εξορύξουν Pi και έπειτα να τα πουλήσουν σε κάποια έκρηξη αξίας πχ 10 - 100€/Pi και να βγάλουν κάποιο ποσό. Ενώ δεν μελετούν λίγο παραπάνω το όλο project το οποίο πρόκειται για ένα αποκεντρωμένο σύστημα οικονομίας, απευθείας στο κινητό μας. Έχουμε και την πρώτη επίσημη ομάδα Ελλήνων Pioneers https://www.pinetwork.gr/ όπου φαίνεται θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και άλλων παραγόντων του project.
varade Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 ώρες πριν, changlee είπε Καλησπέρα, Εννοείται πως για να κάνεις συνεργασία με το project θα πρέπει να αποδεχθείς τους όρους που αυτοί θέτουν. Μου κάνει εντύπωση το πόσοι έχουν απλά στο μυαλό τους το να αγοράσουν/εξορύξουν Pi και έπειτα να τα πουλήσουν σε κάποια έκρηξη αξίας πχ 10 - 100€/Pi και να βγάλουν κάποιο ποσό. Ενώ δεν μελετούν λίγο παραπάνω το όλο project το οποίο πρόκειται για ένα αποκεντρωμένο σύστημα οικονομίας, απευθείας στο κινητό μας. Έχουμε και την πρώτη επίσημη ομάδα Ελλήνων Pioneers https://www.pinetwork.gr/ όπου φαίνεται θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και άλλων παραγόντων του project. ολα αερας ειναι, και ολο θα σκασει. παρτε τα λεφτα και τρεξτε! 3
changlee Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Τι ακριβώς θα σκάσει; Θα κλείσει το μαγαζί ο Νικόλας και θα φύγει για Κούβα; Και θα αφήσει έτσι τα εκατομμύρια των χρηστών; Γνωρίζετε το blockchain του Pi Network και τους Κόμβους (nodes) του; Εικόνα από τον Οκτώβρη του 2024.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα