Silenzio Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 μμ 16 minutes ago, christakos07 said: Όταν μπεις στο wallet επιλέγεις το Migrations. Θα τα δεις εκεί να είναι listed και θα τα μεταφέρεις στο διαθέσιμο υπόλοιπο! στο migrations λέει nothing to show, τιποτα δεν έχω δηλάδή ?
christakos07 Δημοσ. Κυριακή στις 12:11 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:11 πμ 58 minutes ago, Silenzio said: στο migrations λέει nothing to show, τιποτα δεν έχω δηλάδή ? Είσαι σίγουρος; Δεν βάζεις κανά σκρινσοτ να καταλάβουμε; Κρύψε νομίσματα/διεύθυνση wallet. Πότε είχες ολοκληρώσει το kyc? ΥΓ. Κατάφερα και έκανα το conversion μέσω bitget χωρίς να υπάρχει ανάγκη για μεταφορά σε binance. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η μετατροπή usdt σε euro που το βρήκα μόνο στην web-based εφαρμογή τους (μου έσπασε τα νεύρα το app). 1
F117 Δημοσ. Κυριακή στις 01:28 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:28 πμ αχμ......εμένα που ένω έχουν περάσει όλοι απο κάτω μου KYC γιατί έχει ακόμα ανεπιβεβαίωτα αρκετά?
christakos07 Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 πμ 10 hours ago, F117 said: αχμ......εμένα που ένω έχουν περάσει όλοι απο κάτω μου KYC γιατί έχει ακόμα ανεπιβεβαίωτα αρκετά? Aντίστοιχα έχω 200 ανεπιβεβαίωτα παρότι ο ένας που έχω στον κύκλο έχει ολοκληρώσει το kyc. Λογικά θα φανούν αφού τελειώσει και η επόμενη παράταση, κάποια στιγμή. Έχουμε κατρακύλα της τιμής σήμερα.. 2
Silenzio Δημοσ. Κυριακή στις 12:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:06 μμ (επεξεργασμένο) 11 hours ago, christakos07 said: Είσαι σίγουρος; Δεν βάζεις κανά σκρινσοτ να καταλάβουμε; Κρύψε νομίσματα/διεύθυνση wallet. Πότε είχες ολοκληρώσει το kyc? ΥΓ. Κατάφερα και έκανα το conversion μέσω bitget χωρίς να υπάρχει ανάγκη για μεταφορά σε binance. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν η μετατροπή usdt σε euro που το βρήκα μόνο στην web-based εφαρμογή τους (μου έσπασε τα νεύρα το app). καλημέρα, δε καταλαβαίνω τίποτα, απο Οκτώβριο του 24 το KYC (ένα μήνα πήρε για να επιβεβαιωθεί) Spoiler Spoiler Επεξ/σία Κυριακή στις 12:06 μμ από Silenzio
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 μμ 48 λεπτά πριν, Silenzio είπε καλημέρα, δε καταλαβαίνω τίποτα, απο Οκτώβριο του 24 το KYC (ένα μήνα πήρε για να επιβεβαιωθεί) Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Τα έχεις κλειδωμένα πατάς πάνω και θα σου πει μέχρι πότε ανάλογα το lockup. Μια χαρά πάντως έκανες mining πολύ αξιόλογη ποσότητα εύχομαι καλά κέρδη και άνοδο τιμής μελλοντικά. 2
dimitris21gr Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ Πτώση BMR από 0.0047490 -> 0.0029378 Δοκιμάζω να τρέξω το node στο pc μου να δω τί bonus μπορεί να δώσει επιπλέον σαν reward. 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Εγώ γιατί ανέβηκα στο mining ratio reward? 0.04 πηγα 0.06 με 2 άτομα που έχω δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν το βλέπω να έπεσε δηλαδή. Δηλαδή βγάζω 1.44 Pi τη μέρα πριν ήταν 0.96.
Silenzio Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ 7 minutes ago, Arkin said: Τα έχεις κλειδωμένα πατάς πάνω και θα σου πει μέχρι πότε ανάλογα το lockup. Μια χαρά πάντως έκανες mining πολύ αξιόλογη ποσότητα εύχομαι καλά κέρδη και άνοδο τιμής μελλοντικά. σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ! ναι ξέρω οτι είχα κλειδώσει ένα ποσό (δε θυμάμαι αν ήταν όλα η τα μισά ) μέχρι Οκτώβριο του 25. Το θέμα είναι οτι στο mining app έχω παραπάνω απο αυτα τα 3400, δε καταλαβαίνω που είναι τα υπόλοιπα, δε τα βλέπω πουθενά.. πρέπει να κάνουν kyc ποιοι ? αυτοι που ειναι στην ασπίδα (security circle) ? αυτοι που ειναι στο referral team (εικονίδιο με ανθρωπάκια) ?
dimitris21gr Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Εγώ γιατί ανέβηκα στο mining ratio reward? 0.04 πηγα 0.06 με 2 άτομα που έχω δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν το βλέπω να έπεσε δηλαδή. Δηλαδή βγάζω 1.44 Pi τη μέρα πριν ήταν 0.96. Πιθανότατα το τελευταίο mining session σου ξεκίνησε πριν γίνει apply το drop. Θα φανεί όταν ξεκινήσεις το επόμενο.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ Μόλις τώρα, Silenzio είπε σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ! ναι ξέρω οτι είχα κλειδώσει ένα ποσό (δε θυμάμαι αν ήταν όλα η τα μισά ) μέχρι Οκτώβριο του 25. Το θέμα είναι οτι στο mining app έχω παραπάνω απο αυτα τα 3400, δε καταλαβαίνω που είναι τα υπόλοιπα, δε τα βλέπω πουθενά.. πρέπει να κάνουν kyc ποιοι ? αυτοι που ειναι στην ασπίδα (security circle) ? αυτοι που ειναι στο referral team (εικονίδιο με ανθρωπάκια) ? Γρήγορα θα τα πάρεις άψογα είσαι. Για τα κίτρινα τώρα που γίνεται χαμός. Αν πας εκεί που τα δείχνει όλα κίτρινα ροζ μωβ πατάς στην μετατροπή και σου λέει ότι πρέπει οι παρακάτω χρήστες να περάσουν kyc ώστε να πάρεις τα ανεπιβεβαιωτα. Τους στέλνεις ειδοποίηση για μένα στείλε τους τον καθένα στο chat από το προφίλ στο Pi browser μήπως και καταφέρεις να τους πείσεις να κάνουν. Έχω 4 άτομα εγώ δεν έχουν κάνει 750 Pi κίτρινα και έχουμε 12 μέρες ακόμα όποιος κάνει kyc στην επόμενη μεταφορά θα τα πάρουμε. Εσύ έχεις πολλά και αξίζει να το τρέξεις ακόμα περισσότερο είναι πολλά λεφτά αν έχεις 7 8 χιλιάδες σύνολο μιλάμε για 15 χιλιάδες ευρώ και πάνω ανάλογα η τιμή ακόμα είναι πολύ νωρίς και έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Βλέπω 6.5 δις στο circulating supply τα 5 ειναι κλειδωμένα. Μόλις τώρα, dimitris21gr είπε Πιθανότατα το τελευταίο mining session σου ξεκίνησε πριν γίνει apply το drop. Θα φανεί όταν ξεκινήσεις το επόμενο. Όχι ξεκίνησα χθες το δεύτερο του Μαρτίου και είναι στο 0.06 την ώρα. Έχω βέβαια 600pi κλειδωμένα 3 χρόνια αλλά και πριν που τα είχα ήταν στο 0.04 το reward. 1
varade Δημοσ. Κυριακή στις 01:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:16 μμ πρεπει να ειναι ξενερα να το βλεπεις να πεφτει πριν μπορεσεις να πουλησεις χαχαχα 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 01:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:24 μμ 5 λεπτά πριν, varade είπε πρεπει να ειναι ξενερα να το βλεπεις να πεφτει πριν μπορεσεις να πουλησεις χαχαχα Καλά αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή. Επειδή ανέβηκε και έπεσε σε 10 μέρες που υπάρχει δεν σημαίνει ότι σε 5 μήνες δεν θα έχει 5 6 ευρώ η ναι μπορεί να πάει και αρκετά παρακάτω. Για αυτό πάντα λέω δικά σας λεφτά βάζετε μόνο όταν δεν σας νοιάζει και να χαθούν όλα. Είναι μια εξαιρετικα εύθραυστη αγορά και παίζουν καρχαρίες από πίσω. Δεν κερδίζουν όλοι δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι χάνουν μακροπρόθεσμα χρηματιστήριο είναι. 2
Silenzio Δημοσ. Κυριακή στις 02:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:20 μμ 59 minutes ago, Arkin said: Γρήγορα θα τα πάρεις άψογα είσαι. Για τα κίτρινα τώρα που γίνεται χαμός. Αν πας εκεί που τα δείχνει όλα κίτρινα ροζ μωβ πατάς στην μετατροπή και σου λέει ότι πρέπει οι παρακάτω χρήστες να περάσουν kyc ώστε να πάρεις τα ανεπιβεβαιωτα. Τους στέλνεις ειδοποίηση για μένα στείλε τους τον καθένα στο chat από το προφίλ στο Pi browser μήπως και καταφέρεις να τους πείσεις να κάνουν. Έχω 4 άτομα εγώ δεν έχουν κάνει 750 Pi κίτρινα και έχουμε 12 μέρες ακόμα όποιος κάνει kyc στην επόμενη μεταφορά θα τα πάρουμε. Εσύ έχεις πολλά και αξίζει να το τρέξεις ακόμα περισσότερο είναι πολλά λεφτά αν έχεις 7 8 χιλιάδες σύνολο μιλάμε για 15 χιλιάδες ευρώ και πάνω ανάλογα η τιμή ακόμα είναι πολύ νωρίς και έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Βλέπω 6.5 δις στο circulating supply τα 5 ειναι κλειδωμένα. Όχι ξεκίνησα χθες το δεύτερο του Μαρτίου και είναι στο 0.06 την ώρα. Έχω βέβαια 600pi κλειδωμένα 3 χρόνια αλλά και πριν που τα είχα ήταν στο 0.04 το reward. οχι δεν έχω τόσα, 3000 pi unverified έχω, σε ευχαριστώ πολύ με τις οδηγίες σου το βρήκα. Δυστυχώς ένα είναι fake account που ειχα βάλει στο security circle, στις αρχες το ειχα κανει ούτε που έχω στοιχεία και ο δευτερος λογαριασμός είναι ένας ξένος ούτε που θυμάμαι που τον βρήκα και στο message μου βγάζει να του στείλω μηνυμα με εφαρμογες του κινητου ( viber, messages κλπ) που δε τον έχω επαφή, πως θα τον ενημερώσω ?
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Μόλις τώρα, Silenzio είπε οχι δεν έχω τόσα, 3000 pi unverified έχω, σε ευχαριστώ πολύ με τις οδηγίες σου το βρήκα. Δυστυχώς ένα είναι fake account που ειχα βάλει στο security circle, στις αρχες το ειχα κανει ούτε που έχω στοιχεία και ο δευτερος λογαριασμός είναι ένας ξένος ούτε που θυμάμαι που τον βρήκα και στο message μου βγάζει να του στείλω μηνυμα με εφαρμογες του κινητου ( viber, messages κλπ) που δε τον έχω επαφή, πως θα τον ενημερώσω ? Για τον ψευτικο λογικα δεν θα εχεις κανει και Mining οποτε πιστευω δεν θα χασεις απο εκει pi θα τα παρεις μετα το τελος του kyc. Για τον δευτερο προτεινω να πας στο chat στην αρχικη του mining πανω δεξια και να στειλεις η θα μπεις στο pi browser στα profiles και θα στειλεις αποκλειστικα σε αυτον παλι απο το chat. Αν μπει δηλαδη θα το δει αμεσα οποτε ισως το κανει το Kyc γιατι αρκετοι δεν γνωριζαν οτι ληγει η προθεσμια ουτε οτι ξεκινησε με καλη τιμη το νομισμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα