d_gkal Δημοσ. Σάββατο στις 12:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:55 μμ Υπάρχουν οδηγίες πώς θα τα μετατρέψουμε σε χρήμα; Το μόνο που έχω είναι η εφαρμογή pi και δεν έχω ιδέα από ανταλλακτηρια και λοιπά.
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ 1 ώρα πριν, Karanikolis είπε καλά δεν σχολιάζω τους Γλύφτες που ανεβάζουν το όνομα για να τους προσθέσουν… Αυτους ακριβως εννοουσα. Τους γυφτους,που το παιζουν οτι ειναι τιποτα προφεσορες επειδη ετυχε και τους περασε το KYC και εγιναν και validators. Αν δεις,ειμαι ο μονος που βαζει γελακια σε ολους αυτους. Χειροτερος απο ολους,ενας Ηρακλης,που ζητιανευε πυραμιδεους , μετα καμαρωνε οτι εφτασαν 34 σε 10 μερες και μετα τους εκραζε επειδη δεν ειχαν κανει KYC. 2
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ 2 hours ago, d_gkal said: Υπάρχουν οδηγίες πώς θα τα μετατρέψουμε σε χρήμα; Το μόνο που έχω είναι η εφαρμογή pi και δεν έχω ιδέα από ανταλλακτηρια και λοιπά. Αντίστοιχα ψάχνω τον ακριβή τρόπο. Έστειλα 1 pi στο Okx αλλά είναι άφαντο. Αναρωτιέμαι αν υποστηρίζεται η χώρα μας.
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 03:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:56 μμ Bitget παιδιά δουλεύει 100% με Ελλάδα. 2
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 04:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:28 μμ 30 minutes ago, Arkin said: Bitget παιδιά δουλεύει 100% με Ελλάδα. Καμία ιδέα πως να κάνω reclaim το χαμένο pi? Έχω γίνει τσιπης 😂 1
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Μόλις τώρα, christakos07 είπε Καμία ιδέα πως να κάνω reclaim το χαμένο pi? Έχω γίνει τσιπης 😂 Όλοι μας ψάχνουμε αλλά χωρίς kyc των ατόμων που είχαμε στην ομάδα δεν γίνετε. Έχω 760 pi και μάλλον θα πάνε κάδο. Κριμα αξίζουν 1500 ευρώ αυτή τη στιγμή αλλά 5 άτομα δεν έκαναν kyc. Τι να τους κάνω.
Karanikolis Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:45 μμ 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτους ακριβως εννοουσα. Τους γυφτους,που το παιζουν οτι ειναι τιποτα προφεσορες επειδη ετυχε και τους περασε το KYC και εγιναν και validators. Αν δεις,ειμαι ο μονος που βαζει γελακια σε ολους αυτους. Χειροτερος απο ολους,ενας Ηρακλης,που ζητιανευε πυραμιδεους , μετα καμαρωνε οτι εφτασαν 34 σε 10 μερες και μετα τους εκραζε επειδη δεν ειχαν κανει KYC. Σε νιώθω… αυτός ο Ηρακλής είναι ο αρχηγός των γυφτων 😂😂 1
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 05:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:15 μμ 43 minutes ago, Arkin said: Όλοι μας ψάχνουμε αλλά χωρίς kyc των ατόμων που είχαμε στην ομάδα δεν γίνετε. Έχω 760 pi και μάλλον θα πάνε κάδο. Κριμα αξίζουν 1500 ευρώ αυτή τη στιγμή αλλά 5 άτομα δεν έκαναν kyc. Τι να τους κάνω. Όχι δεν εννοώ αυτό. Αναμενόμενο δυστυχώς, αφού δεν πιστοποιήθηκαν. Έστειλα 1 pi στο Okx και είναι σε pending state οπότε ήθελα να δω αν υπάρχει τρόπος να το κάνω reclaim. Επίσης κατάφερα να κάνω εύκολα πιστοποίηση στο biget. Μετέφερα μισό pi. Βλέπω έχει απευθείας ανάληψη σε SEPA, οπότε μπορούν να σταλούν σε Revo. Το έχεις δοκιμάσει;
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 05:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:18 μμ Μόλις τώρα, christakos07 είπε Όχι δεν εννοώ αυτό. Αναμενόμενο δυστυχώς, αφού δεν πιστοποιήθηκαν. Έστειλα 1 pi στο Okx και είναι σε pending state οπότε ήθελα να δω αν υπάρχει τρόπος να το κάνω reclaim. Επίσης κατάφερα να κάνω εύκολα πιστοποίηση στο biget. Μετέφερα μισό pi. Βλέπω έχει απευθείας ανάληψη σε SEPA, οπότε μπορούν να σταλούν σε Revo. Το έχεις δοκιμάσει; Λογικα και στο OKX θα το παρεις δεν νομιζω να υπαρξει θεμα απλα αργει η μεταφορα. Απο bitget οχι δεν εχουμε δοκιμασει απευθειας sepa δεν βρηκα καπου στην εφαρμογη του κινητου μετατροπη σε ευρω. Αυτο που καναμε ηταν pi στην bitget πωληση στην market τιμε για USDT και αμεση μεταφορα στην binance απο εκει μετατροπη σε ευρω και με instant sepa στη revolut. 500 ευρω στειλαμε ετσι μεσα σε λιγα λεπτα. Αν υπαρχει μετατροπη USDT σε ευρω στο bitget μετα θα ειναι κομπλε εφοσον εχει sepa. Αν και εμπιστευομαι binance σε αυτα το instant sepa που υποστηριζει σε Ευρωπαϊκες τραπεζες ειναι εξαιρετικο και αξιοπιστο. 2
dimitris21gr Δημοσ. Σάββατο στις 06:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:21 μμ Παιδιά πόσο σας πήρε μέχρι να γίνει migrate από τη στιγμή που ολοκληρώσατε το kyc? Ακούω ότι κάποιοι είναι στο queue για μήνες. Εγώ ολοκλήρωσα τη διαδικασία τη περασμένη Τρίτη. Προσωπικά θέλω να δω αν και πόσο θα πέσει όταν τελειώσει το deadline. Αν πάει κάτω από 1 ευρώ ψήνω να επενδύσω κανα 200αρι, αφού θα τα πάρω σίγουρα πίσω από τα pi που ήδη έχω ακόμα και στα τάρταρα να πέσει η τιμή.
lele322 Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ θα ηθελα να προσθεσω ατομα στον κυκλο ασφαλειας μου. Αν θελει καποιος ας μου στειλει το κινητο του σε πμ. ευχαριστω πολυ. 1 3
giorgos_76 Δημοσ. Σάββατο στις 09:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:20 μμ 2 ώρες πριν, lele322 είπε θα ηθελα να προσθεσω ατομα στον κυκλο ασφαλειας μου. Αν θελει καποιος ας μου στειλει το κινητο του σε πμ. ευχαριστω πολυ. Το ίδιο και σε μένα.. 2
redmedusa Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 μμ Ξέρει κανείς τι σημαίνει "You have 5 updates remaining" ???
Silenzio Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 μμ On 27/02/2025 at 21:40, christakos07 said: Χμ αποριας Το βρήκα. Έπρεπε να τα κάνω move 😅 Δοκίμασα να κάνω μεταφορά ένα pi στο okx αφού μετά από 5 μέρες περίπου πιστοποιήθηκα. Έχει περάσει 1+ ώρα και ακόμη να φανεί. Βρήκα το transaction ID και είδα ότι είναι ακόμη σε Operation claim_claimable_balance status. Κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία; καλησπέρα, πως τα έκανες move ? και εμένα balance δείχνει 0.01 και απο πάνω το ποσό όπως και εσένα. Kyc έχω κάνει εδω και πολύ καιρό, δεν είναι οι 14 μέρες.. Το απο πάνω ποσό είναι αυτό στο wallet ?
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ 23 minutes ago, Silenzio said: καλησπέρα, πως τα έκανες move ? και εμένα balance δείχνει 0.01 και απο πάνω το ποσό όπως και εσένα. Kyc έχω κάνει εδω και πολύ καιρό, δεν είναι οι 14 μέρες.. Το απο πάνω ποσό είναι αυτό στο wallet ? Όταν μπεις στο wallet επιλέγεις το Migrations. Θα τα δεις εκεί να είναι listed και θα τα μεταφέρεις στο διαθέσιμο υπόλοιπο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα