d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Just now, Arkin said: Υπάρχει καλός φωτισμός? Όταν κάνεις δεξιά το κεφάλι βρίσκετε όλο μέσα στον κύκλο που δείχνει η εφαρμογή? Δεν θέλει τέρμα δεξιά ή αριστερά απλά κάνεις λίγο δεξιά να φαίνεται λίγο το προφίλ στην κάθε πλευρά. 3 δευτερόλεπτα θέλει αν δεν στο περάσει τότε μην περιμένεις άλλο έτσι. Προτείνω να δοκιμάσεις και άλλο κινητό μήπως παίζει τίποτα με την κάμερα. Φωτισμός καλος Μέσα στον κυκλο Τα 2 πρώτα τα περνάει αμέσως. Στο δεξιά κολλάει Τελικά χρησιμοποίησα άλλο τηλέφωνο. Τώρα είναι στο "επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας" και περιμενω να προχωρήσει η διαδικασία
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, d_gkal είπε Φωτισμός καλος Μέσα στον κυκλο Τα 2 πρώτα τα περνάει αμέσως. Στο δεξιά κολλάει Τελικά χρησιμοποίησα άλλο τηλέφωνο. Τώρα είναι στο "επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας" και περιμενω να προχωρήσει η διαδικασία Ελπίζω να προλάβεις γιατί βλέπω λίγη ώρα ακόμα δεν ξέρω αν δώσουν παράταση. Είχε θέμα η κάμερα τελικά οπότε εφόσον τα έκανες σωστά πρέπει έστω σε 20 λεπτά να σε πάει στο πορτοκαλί και στην αναμονή για τη μετάβαση των pi στο πορτοφόλι σου.
d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Arkin said: Ελπίζω να προλάβεις γιατί βλέπω λίγη ώρα ακόμα δεν ξέρω αν δώσουν παράταση. Είχε θέμα η κάμερα τελικά οπότε εφόσον τα έκανες σωστά πρέπει έστω σε 20 λεπτά να σε πάει στο πορτοκαλί και στην αναμονή για τη μετάβαση των pi στο πορτοφόλι σου. Ακόμη κολλημένο στο "επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας" Και γυρνάει συνεχώς ο κύκλος.... Πφφφφ Δε με θέλει
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Ακόμη κολλημένο στο "επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας" Και γυρνάει συνεχώς ο κύκλος.... Πφφφφ Δε με θέλει Δωστου χρόνο μην το πειράξεις άστο μέχρι να ολοκληρωθεί να δούμε τι θα σε γράψει αν τα έκανες όλα σωστά θα περάσεις.
d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, Arkin said: Δωστου χρόνο μην το πειράξεις άστο μέχρι να ολοκληρωθεί να δούμε τι θα σε γράψει αν τα έκανες όλα σωστά θα περάσεις. Πάνω από μισή ώρα πέρασε και δεν άλλαξε κάτι
Karanikolis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Περιμέναμε το βράδυ να τελειώσει η διορία των kyc για να δούμε τι θα πάρουμε από τα ανεπιβεβαίωτα, και έδωσε άλλες 14 ημέρες;;; Τι @@@ είναι αυτό τώρα μωρέ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από Karanikolis
geodrako Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 πμ Εμένα πάντως κομπλέ ότι ήταν να γίνει verify έγινε μέχρι τα επόμενα. Προφανώς και δώσανε παράταση γιατί δε γίνεται να χάσει τα Pi του τόσος κόσμος. Βέβαια θα μπορούμε να τα κάνουμε εξόρυξη όσοι κάναμε. Μελλοντικά.
Karanikolis Δημοσ. Παρασκευή στις 02:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:17 μμ 2 ώρες πριν, geodrako είπε Εμένα πάντως κομπλέ ότι ήταν να γίνει verify έγινε μέχρι τα επόμενα. Προφανώς και δώσανε παράταση γιατί δε γίνεται να χάσει τα Pi του τόσος κόσμος. Βέβαια θα μπορούμε να τα κάνουμε εξόρυξη όσοι κάναμε. Μελλοντικά. εντάξει τώρα, θυμηθήκαν όλοι το pi τελευταία στιγμή.. τέλος πάντων άντε να δούμε
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Οποιος ειναι καινουργιος παντως και θελει να μπει στο pi ας μου στειλει ενα mail να στειλω προσκληση να τον βαλω στον κυκλο μου να περασει και KYC και βλεποντας αργοτερα πως θα κυμανθουν τα πραγματα πανω στην τιμη ειναι πολυ νωρις ακομα. 1
alexx Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Καλησπέρα, εμένα μ έβαλε φίλος και δεν ξέρω αν είμαι σε ομάδα με άλλους. Μόνο τ ονομά του βλέπω. Αν ολοκληρώσω την KYC θα μπορέσω να πάρω αυτά που έχω?
LabrakisG1992 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 μμ 1 ώρα πριν, alexx είπε Καλησπέρα, εμένα μ έβαλε φίλος και δεν ξέρω αν είμαι σε ομάδα με άλλους. Μόνο τ ονομά του βλέπω. Αν ολοκληρώσω την KYC θα μπορέσω να πάρω αυτά που έχω? Αν μπήκες τώρα όχι πρέπει νε έχεις κάνει εξόρυξη πάνω από τριάντα φορές . Αν έχεις κάνει ναι , άκου και τα βήματα για πορτοφόλι και kyc και κάνε την διαδικασία
alexx Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Αν μπήκες τώρα όχι πρέπει νε έχεις κάνει εξόρυξη πάνω από τριάντα φορές . Αν έχεις κάνει ναι , άκου και τα βήματα για πορτοφόλι και kyc και κάνε την διαδικασία Το έχω κάνα 2-3 χρόνια. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία και είμαι στη ταυτοποίηση. Θα την κάνω και ότι πάρω. 1
dimitris21gr Δημοσ. Σάββατο στις 03:08 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:08 πμ (επεξεργασμένο) Κάπου στο μακρινό 2019 εν ώρα διαλείμματος για φαγητό ένας συνάδελφος από τη δουλειά μου λέει για το pi, δεν χάνεις κάτι κλπ λέω βάλτο δε βαριέσαι. Γράφω και άλλα 6 άτομα εκ των οποίων 2 ασχολήθηκαν μόνο. Θυμόμουν τότε έβγαζα σίγουρα 2-3 pi κάθε μέρα με τα boost από τα refferals. Προφανώς μετά από κάποιους μήνες βαρέθηκα άλλαξα και κινητό και δεν ξανασχολήθηκα. Μετά από kyc δικό μου και φίλων που ασχολήθηκαν μάλλον θα φτάσω κάπου στα 1300 pi transferable, not bad at all. Το αστείο είναι ότι τα μάζεψα σε 110 mining sessions μόνο! Ευτυχώς που δόθηκε τελικά παράταση και θα προλάβω να συμπληρώσω 7 mining sessions που λείπουν στο account της μάνας μου προκείμενου να μη χάσουμε τα 150 Pi που είχε βγάλει με 23 mining sessions. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:09 πμ από dimitris21gr 1
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 11:35 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:35 πμ 21 ώρες πριν, Karanikolis είπε εντάξει τώρα, θυμηθήκαν όλοι το pi τελευταία στιγμή.. τέλος πάντων άντε να δούμε Πρεπει να μπεις στην ελληνικη ομαδα PΙ στο φβ,να δεις τι γινεται. Χειροτεροι απο μαμαδες του φβ. 1
Karanikolis Δημοσ. Σάββατο στις 12:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:42 μμ 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Πρεπει να μπεις στην ελληνικη ομαδα PΙ στο φβ,να δεις τι γινεται. Χειροτεροι απο μαμαδες του φβ. Μέσα είμαι, τόσα χρόνια δεν έβλεπα ούτε μια ανάρτηση στη ροή του φβ. Εδώ και 10 μέρες γίνεται ξαφνικά μακελειό.. καλά δεν σχολιάζω τους Γλύφτες που ανεβάζουν το όνομα για να τους προσθέσουν… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα