Προς το περιεχόμενο

Pi Network - Τιμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο available λεει 0.01 ?

Screenshot_20250227-102645.png

4 minutes ago, nos1 said:

Προσπαθούσα εδώ και 2 μέρες να περάσω το KYC και κολλούσε συνέχεια. Με τα πολλά καποια στιγμή ανέβηκαν τα στοιχεία αλλά τώρα βγάζει αυτό...

Πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία τώρα η να περιμένω;

Screenshot_2025-02-27-10-17-48-26_909c15203f5a1f7308919dd3dbb4a2db.jpg

Ναι πρέπει να το κάνεις ξανα.

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Δες στα lockups, μήπως τα έχεις κλειδωμένα. Εκτός κι αν τώρα έκανες το KYC, γιατί νομίζω θέλει κάποιες μέρες να εμφανιστούν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, prototypegr said:

Δες στα lockups, μήπως τα έχεις κλειδωμένα. Εκτός κι αν τώρα έκανες το KYC, γιατί νομίζω θέλει κάποιες μέρες να εμφανιστούν.

Kάποια χαζομάρα έγινε γιατί προσπαθούσα να μεταφέρω κανά 10αρι νομίσματα που είναι μεταβιβάσιμα και ξαναπάτησα στο mainet kyc στο πορτοφόλι και ξαναέκανε σύνδεση του πορτοφολιού (δεν έχει αλλάξει οπότε το ίδιο πήρε). Λογικά ασφαλή είναι τα νομίσματα, δεν νομίζω να έχω θέμα.

Lockup δεν έχω, όχι. Βλέπω ότι μάλλον θέλει 14 μέρες μέχρι να τα αποδεσμεύσει. Δεν πειράζει εξάλλου δεν είχα σκοπό να πουλήσω.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Arkin είπε

Οχι 14 μερες τα κραταει κλειδωμενα στο πορτοφολι μετα απο καθε μεταφορα. Το KYC κοιτα εγω το εκανα πριν λιγες μερες μεχρι χθες ηταν πορτοκαλι εγινε πρασινο μεταφερθηκαν τα 600 που ειχα στο mainnet πορτοφολι μου και τωρα καλο 2028 μιας και ειχα βαλει 3 χρονια κλειδωμενα. Αν δεν τα ειχες κλειδωσει μετα τη μεταφορα κανει 14 μερες και τα κανεις οτι θες μετα. Δεν χανονται. Και εγω δεν εκανα πολυ mining κακως αλλα δεν πειραζει για παμε για το long game τωρα αν κατσει εκατσε αλλιως παμε για αλλα. Πολυς κοσμος που το πιστεψε απο παλια προ 2020 εβγαλε τρελα λεφτα μιλαμε για πανω απο 100 200 χιλιαδες ευρω και μπραβο για μενα απο το πουθενα εξασφαλισαν ενα εξαιρετικο ποσο. Ξερω κοσμο στο reddit που ειχε 300 χιλιαδες pi coins πουλησαν τα 100 χιλιαδες με 2 ευρω σημερα και εχουμε ακομα 200 χιλιαδες στην ακρη για αν ανεβει και αλλο. Ευκαιριες που θα βρεθουν 1-2 φορες στη ζωη σου. 

Δεν θυμάμαι να κλείδωσα κάτι. Ρε συ τόσες χιλιάδες pi πρέπει να κάναν mining 400 άτομα μαζί και να κάναν όλοι ταυτοποίηση.  Τι να πω.. εγώ έκανα κάνα χρόνο και μάζεψα 400.. μετά έχασα το κινητό και το ξέχασα να σου πω. Κρίμα! Από πορτοκάλι να γίνει πράσινο φαντάζομαι κάνει καμμιά βδομάδα ε? Καλοφαγωτα σε όσους προνόησαν!

Έχει κάποιο νόημα να κάνουμε mining τώρα? Αν ναι ας κάνουμε καμμιά ομάδα μεταξυ μας όλοι που έχουμε κάνει kyc να ανεβαίνει ο ρυθμός😂

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, hid3 είπε

Δεν θυμάμαι να κλείδωσα κάτι. Ρε συ τόσες χιλιάδες pi πρέπει να κάναν mining 400 άτομα μαζί και να κάναν όλοι ταυτοποίηση.  Τι να πω.. εγώ έκανα κάνα χρόνο και μάζεψα 400.. μετά έχασα το κινητό και το ξέχασα να σου πω. Κρίμα! Από πορτοκάλι να γίνει πράσινο φαντάζομαι κάνει καμμιά βδομάδα ε? Καλοφαγωτα σε όσους προνόησαν!

Έχει κάποιο νόημα να κάνουμε mining τώρα? Αν ναι ας κάνουμε καμμιά ομάδα μεταξυ μας όλοι που έχουμε κάνει kyc να ανεβαίνει ο ρυθμός😂

Ναι αρκετοί είχαν μεγάλες ομάδες πέτυχα άνθρωπο με 1300 άτομα κύκλο και 265 χιλιάδες pi αυτόν θα αλλάξει η ζωή του και μπράβο του. 6 άτομα είχα εγώ αλλά λόγο του κλειδώματος που είχα μάζεψα τόσα με μόνο 225 ημέρες εξόρυξης θα μπορούσα να έχω πάνω από 5 χιλιάδες αλλά δεν το πίστεψα και όπως πολλοί το είχα παρατήσει. Έχει νόημα το mining τωρα εννοειται εγω βγάζω 0.96 τη μέρα αυτή τη στιγμή οπότε αξίζει σίγουρα. Κάτι έχουν κάνει και μπορείς να βάλεις στον κύκλο μόνο άτομα που δεν έχουν κάνει ποτέ λογαριασμό στο pi. Ελπίζω να το φτιάξουν μετά το τέλος του kyc σε λίγες ώρες και να φτιάξουμε κύκλους σωστούς με ανθρώπους που έχουν κάνει kyc και κάνουν mining κανονικα καθε μερα. 

2 ώρες πριν, christakos07 είπε

14 μέρες υπομονή δεν είναι κλειδωμένα αλλιώς θα είχε κλειδαριά οπότε είσαι κομπλέ σε 14 μέρες τα κάνεις ότι θέλεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο μακρινό 2020 και είπε να μπω σήμερα πάλι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι το invitation code που είχα χρησιμοποιήσει 😅.

Χωρίς αυτό δεν υπάρχει τρόπος να μπω στον λογαριασμό μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ αποριας

9 hours ago, Arkin said:

Ναι αρκετοί είχαν μεγάλες ομάδες πέτυχα άνθρωπο με 1300 άτομα κύκλο και 265 χιλιάδες pi αυτόν θα αλλάξει η ζωή του και μπράβο του. 6 άτομα είχα εγώ αλλά λόγο του κλειδώματος που είχα μάζεψα τόσα με μόνο 225 ημέρες εξόρυξης θα μπορούσα να έχω πάνω από 5 χιλιάδες αλλά δεν το πίστεψα και όπως πολλοί το είχα παρατήσει. Έχει νόημα το mining τωρα εννοειται εγω βγάζω 0.96 τη μέρα αυτή τη στιγμή οπότε αξίζει σίγουρα. Κάτι έχουν κάνει και μπορείς να βάλεις στον κύκλο μόνο άτομα που δεν έχουν κάνει ποτέ λογαριασμό στο pi. Ελπίζω να το φτιάξουν μετά το τέλος του kyc σε λίγες ώρες και να φτιάξουμε κύκλους σωστούς με ανθρώπους που έχουν κάνει kyc και κάνουν mining κανονικα καθε μερα. 

14 μέρες υπομονή δεν είναι κλειδωμένα αλλιώς θα είχε κλειδαριά οπότε είσαι κομπλέ σε 14 μέρες τα κάνεις ότι θέλεις. 

Το βρήκα. Έπρεπε να τα κάνω move 😅

Δοκίμασα να κάνω μεταφορά ένα pi στο okx αφού μετά από 5 μέρες περίπου πιστοποιήθηκα. Έχει περάσει 1+ ώρα και ακόμη να φανεί. Βρήκα το transaction ID και είδα ότι είναι ακόμη σε Operation claim_claimable_balance status.

Κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Στο kyc κατά τη διαδικασία liveness στο look right ΔΕΝ πρασινίζει με τίποτα. 

Τι πρέπει να κάνω ακριβώς;

Γυρνάς το κεφάλι δεξιά στέκεσαι 3 4 δευτερόλεπτα εκεί και πρασινίζει. 

Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Γυρνάς το κεφάλι δεξιά στέκεσαι 3 4 δευτερόλεπτα εκεί και πρασινίζει. 

Δε γίνεται. Μέχρι και 2-3 λεπτά έμεινα έτσι. Κόντεψαν να πάθω αυχενικό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Δε γίνεται. Μέχρι και 2-3 λεπτά έμεινα έτσι. Κόντεψαν να πάθω αυχενικό

Υπάρχει καλός φωτισμός? Όταν κάνεις δεξιά το κεφάλι βρίσκετε όλο μέσα στον κύκλο που δείχνει η εφαρμογή? Δεν θέλει τέρμα δεξιά ή αριστερά απλά κάνεις λίγο δεξιά να φαίνεται λίγο το προφίλ στην κάθε πλευρά. 3 δευτερόλεπτα θέλει αν δεν στο περάσει τότε μην περιμένεις άλλο έτσι. Προτείνω να δοκιμάσεις και άλλο κινητό μήπως παίζει τίποτα με την κάμερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...