karib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Σκέπτομαι αν μπορώ να αυξήσω τα διαθέσιμα κανάλια της TV μου με απλό και εύκολο τρόπο Θελω να μου πειτε αν μπορώ να αγορασω μια επιτραπέζια συσκευή, να την εγκαταστήσω (όπως και το αντίστοιχο πιάτο με κάποιον τεχνικό) και έπειτα να έχω επιπλέον δορυφορικά κανάλια. Οταν λέω ευκολία χρήσης εννοώ: - να περάσω μια φορά τα κανάλια και να μην ξαναασχοληθώ με την εγκατάστασή τους (αλλαγή συχνοτήτων κλπ) - να διατηρείτε η υφιστάμενη κατάσταση όπου θα παρακολουθω τα καναλια αυτά, για πολλά χρόνια, χωρίς καμιά δική μου παρέμβαση - ενα σκαναρισμα στις συχνοτητες περιστασιακά μπορώ να το κάνω (όχι ομως να ενημερωνομαι & να αγχωνομαι για αλλαγές σε μηνιαία η και εξαμηνιαία βάση, να αφιερώνω χρόνο για την ενημέρωσή τους κλπ) - δεν με ενδιαφέρουν κλειδωμένα καναλια καθως δεν εχω το χρόνο-διάθεση-χρήματα να ασχολούμε με αυτά. Εν τέλει... Εννοώ να κάνω την εγκατάσταση και μετά να ξεχάσω ότι έχω δορυφορικό εξοπλισμό. Τόσο απλά! Όπως στην κλασική επιγεια TV. Βάζεις τα καναλια μια φορα και μετά τελειωσε. Αντε να κανεις κανα σκαναρισμα συχνοτητων για κανενα νεο καναλι, αν θες και όποτε θες (δεν χανεις ομως σε καμια περιπτωση τα καναλια που βλεπεις, το πολυ πολυ να μην ενημερωνεσαι για καποια νεα καναλια). Μου προτείνετε κάποια standalone συσκευή και σε ποια τιμή? Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο με την ευκολία χρήσης όπως το περιέγραψα πιο πάνω? 'Η μήπως η δορυφορική Tv απαιτεί συνεχή ενασχόληση και διαχείριση με τα κανάλια της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Παιδιά συγνωμη αν σας κούρασα, Εκλαμβάνω οτι δεν απαντα κανεις όχι οτι δεν ειδατε το Post μου, ούτε ότι δεν γνωρίζεται ποια είναι η πραγματικότητα. Το εκλαμβάνω ως αρνητική απάντηση. Σαν να μου είπατε: 'Φιλε, ξεχασε την ευκολία για την δορυφορικη, στο στυλ που την ζητάς. Σε καταλαβαίνουμε αλλά δεν υπάρχει.' Ακόμη και η σιωπή, πρέπει να ερμηνεύεται. Σας ευχαριστώ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelob7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Βασικά κάποια ενασχόληση χρειάζεται γιατί εμφανίζονται νέα κανάλια και κάποια εξαφανίζονται.Οταν έβαλα δορυφορική πριν 6 μήνες σχεδόν κάθε μέρα έψαχνα για αλλαγές αλλά τώρα που έχω κάποιες σταθερές προτιμήσεις σε κανάλια έχω 1 μήνα να ασχολήθώ με αλλαγές.Πάντως,αν βάλεις δορυφορική,θα δείς άλλη τηλεόραση.Για μένα αξίζει να ασχοληθείς.Η συνεχής ενασχόληση γίνεται γιατί θέλουμε να πιάνουμε όσα κανάλια εκμπέμπουν,αυτός είναι και ο σκοπός της τηλεόρασης.Δηλαδή σε 6 μήνες,όπως ανάφερες,που θα ξαναψάξεις για κανάλια θα υπάρχουν σίγουρα αρκετά καινούργια,άρα γιατί να μην τα βλέπεις εφόσον έχεις την δυνατότητα(εξοπλισμό)..?Ετσι και αλλιώς στο χέρι σου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δηλαδή η λεγόμενη έξτρα δουλειά που θα έχω να κάνω θα είναι ένα scan στις συχνότητες? Τίποτε άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 h extra doyleia einai na exeis kapoio lap top h pc na syndeetai me to dekth meso ths serial na ta bazeis etoima ola ta kanalia kai na mhn asxolisai toso aplo apla h epilogi dekti piatoy na einai tetoia oste na sou dosei ayto pou theleis filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.