Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! 

Χθες αγόρασα το παρακάτω λαπτοπ:

https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-yoga-slim-7-carbon-13-iap-82u9003gpb-133-25k-intel-core-i5-1240p-16gb-512gb-win11-p-PER.917675

Εκτός του ότι η εγκατάσταση των Windows έγινε στα Πολωνικά, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία κρατάει maximum 2 ώρες με ελάχιστη χρήση τύπου Browsing με Edge. Δεν τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός του συστήματος καθώς το μηχάνημα ουσιαστικά το ενεργοποίησα χθες. 

Μίλησα ήδη με eshop και θα τους το αφήσω για έλεγχο... Γνωστοί μου με Yoga έχουν πολύ μεγάλο χρόνο μπαταρίας... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Χτες το πήρες, και σήμερα αποφάσισες να το στείλεις πίσω λόγω μικρής διάρκειας μπαταρίας; Οι 2 ώρες φυσικά και είναι απαράδεκτες για τέτοιο προϊόν, αλλά είσαι λίγο βιαστικός νομίζω.

Πάντα μετά από την αρχική εγκατάσταση και για 2-3 ώρες τα Windows κάνουνε ατέλειωτα updates, τα οποια τρώνε αρκετούς πόρους. Επίσης η μπαταρία βγάζει τη μέγιστη διάρκειά της μετά από 4-5 κύκλους φόρτισης (Δλδ Πλήρης φόρτιση-αποφόρτιση μέχρι περίπου το 20%, και ξανά πλήρης φόρτιση).

Αν δε το πήγες ακόμα, κράτα το, δες 2-3 μέρες πώς θα πάει, και αναλόγως πράττεις από Δευτέρα/Τρίτη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το φόρτισα 2 φορές την πρώτη μέρα (χθες) και άλλη μια όλο το βράδυ με τα ίδια αποτελέσματα και λόγω των ημερών ήθελα να προλάβω. 

Μετά από επικοινωνία με την υποστήριξη της Lenovo (respect btw) και κάποια update που μου έκανε ο τεχνικός, έχει βελτιωθεί αισθητά. 

Όπως είπες και εσύ μου είπε να περιμένω λίγες μέρες και μερικές πλήρεις φορτίσεις / αποφορτίσεις και μετά να το επιστρέψω αν συνεχίσει η χαμηλή απόδοση. 

Θα δείξει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...