Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το realme είναι 5G ,μάλλον θα υποστηρίζεται καλα απο Vodafone που το προωθησε , αλλα δεν έχει FM radio  .

Μια επιφύλαξη για τις ενημέρωσεις , επειδη στα ανωτερα μοντέλα εχει ανακοινωσει θα δίνει 3 έτη λειτουργικό και 4 έτη σε ενημερωσεις ασφαλειας  ,νομίζει κανεις θα κάνει το ίδιο σε όλα .Aυτο όμως είναι βασικό μοντέλο .

• Like 1
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotia είπε

Το realme είναι 5G ,μάλλον θα υποστηρίζεται καλα απο Vodafone που το προωθησε , αλλα δεν έχει FM radio  .

Μια επιφύλαξη για τις ενημέρωσεις , επειδη στα ανωτερα μοντέλα εχει ανακοινωσει θα δίνει 3 έτη λειτουργικό και 4 έτη σε ενημερωσεις ασφαλειας  ,νομίζει κανεις θα κάνει το ίδιο σε όλα .Aυτο όμως είναι βασικό μοντέλο .

σε φίλου, χτες ήρθε αναbάθμιση για android 13 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, manitos είπε

Καλησπέρα,

Μεταξύ motorola moto g32 (6GB RAM + 128GB) και Realme 9 5G(4GB RAm + 128GB), τι ειναι καλυτερο;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

τα 4gb ram ηταν αρκετα το 2016, 2023 εχουμε τωρα, και μονο το facebook θα φτανει να στο γονατισει

δωσε 180 και παρε https://www.bestprice.gr/item/2157497783/motorola-moto-g71-5g-6gb-128gb.html

ή παρε κανα μεταχειρισμενο με 5g και πανω απο 6gb ραμ...  με 150 βρισκεις κανα poco x3 nfc 6/128 ή Mi 10t 8/128 5g nfc

Δημοσ.

Πάντως το 9 5G είναι όντως αρκετά smooth, ειδικά με τη 13, όπως έχουν γράψει κάποιοι λόγω λειτουργικού.

ΟΚ, για Facebook και λοιπά social media δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι, αλλά για λοιπή normal χρήση μια χαρά είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω κινητό για ηλικιωμένο και λέω να τον πάω για πρώτη φορά σε smartphone αφού με το τάμπλετ τα καταφέρνει κουτσά-στραβά.

Ψάχνουμε λοιπόν οικονομικό android κινητό για απλή χρήση με μεγάλη σχετικά καλή και ανταποκρίσιμη οθόνη, 6" και πάνω ίσως;

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλω xiaomi, κοιτάζω για την ώρα προς κάποιο samsung και για το moto g32

5g δεν με νοιάζει, nfc καλοδεχούμενο αλλά δεν είναι και απαραίτητο

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
9 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

σε φίλου, χτες ήρθε αναbάθμιση για android 13 

Στα μεγαλύτερα της σειρας  9 εχει δωθει λιγο πριν τις γιορτες περσι ,με το που πρωτοανοιγες το κινητό για χρήση

Δημοσ.
12 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Ψάχνω κινητό για ηλικιωμένο και λέω να τον πάω για πρώτη φορά σε smartphone αφού με το τάμπλετ τα καταφέρνει κουτσά-στραβά.

Ψάχνουμε λοιπόν οικονομικό android κινητό για απλή χρήση με μεγάλη σχετικά καλή και ανταποκρίσιμη οθόνη, 6" και πάνω ίσως;

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλω xiaomi, κοιτάζω για την ώρα προς κάποιο samsung και για το moto g32

+1 για το G32

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, aggelos87 είπε

G32 ίσως το καλύτερο under 200€ (μαζι με το redmi note 11S αλλα ειπαμε οχι xiaomi οποτε το αφήνουμε εξω)

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, aggelos87 είπε

περα απο το μοτο υπαρχει και η επιλογη μεταχειρισμενου

ειχα πετυχει καπου το oppo reno5 στα 150...

δυστηχως ομως σε xiaomi παιζουν οι ευκαιριες, κατι X3 nfc, mi mix3 ή mi 10t με κατω απο 150

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα καινούργιο πιστεύω με πιο αδύναμα χαρακτηριστικά απο μεταχειρισμένο.

Όπως είπα άλλωστε δεν έχει απαιτήσεις, σαν τηλέφωνο θα το χρησιμοποιήσει κατα 99% για τα υπόλοιπα έχει το ταμπλετ που έχει μεγαλύτερη οθόνη.

Αν έβαζα και τα xiaomi στην εξίσωση πάλι το g32 θα επιλέγαμε;; Θυμίζω πως περισσότερο η οθόνη μας ενδιαφέρει άντε και η αυτονομία.

Θα μου πείτε τώρα αφού δεν έχεις απαιτήσεις γιατί δεν παίρνει το φθηνότερο και μας πρήζεις;; Γιατί δεν θέλω να κάνω μάγκες καταστηματάρχες και κατασκευαστές αγοράζοντας υπερκοστολογημένα σαπάκια και επιπλέον αν δεν βολέψει τον χρήστη που προορίζεται τότε ή θα δοθεί αλλού ή θα πουληθεί είναι η απάντηση :P

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Αν έβαζα και τα xiaomi στην εξίσωση πάλι το g32 θα επιλέγαμε;; Θυμίζω πως περισσότερο η οθόνη μας ενδιαφέρει άντε και η αυτονομία

τοτε πανε σε ενα κινητο με amoled οθονη

προσωπικα θα πηγαινα στο moto g71 (179 το βλεπω στο bestprice), αλλα και τα xiaomi redmi note 11s nfc  64gb και note 10 pro 64gb ειναι οκ

δες που θελεις να δωσεις βαρος και παρε, ειτε xiaomi ειτε moto,

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Όπως είπα άλλωστε δεν έχει απαιτήσεις, σαν τηλέφωνο θα το χρησιμοποιήσει κατα 99% για τα υπόλοιπα έχει το ταμπλετ που έχει μεγαλύτερη οθόνη.

Αν έβαζα και τα xiaomi στην εξίσωση πάλι το g32 θα επιλέγαμε;; Θυμίζω πως περισσότερο η οθόνη μας ενδιαφέρει άντε και η αυτονομία.

Θα μου πείτε τώρα αφού δεν έχεις απαιτήσεις γιατί δεν παίρνει το φθηνότερο και μας πρήζεις;; Γιατί δεν θέλω να κάνω μάγκες καταστηματάρχες και κατασκευαστές αγοράζοντας υπερκοστολογημένα σαπάκια και επιπλέον αν δεν βολέψει τον χρήστη που προορίζεται τότε ή θα δοθεί αλλού ή θα πουληθεί είναι η απάντηση :P

Εάν πάρει Xiaomi θα έχει και τις παιδικές αρρώστιες και θα τον δυσκολέψει η Miui που φοράει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Motorola g32 με χίλια...στα 160 ευρώ δεν έχει αντίπαλο άλλοις δες και το oppo a96 6/128 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/3/2023 στις 9:45 ΜΜ, aggelos87 είπε

+1 Motorola g32 για την συγκεκριμενη αναγκη. 

Xiaomi για ηλικιωμενο δυσκολη συμβίωση.....μακροπροθεσμα.....

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες. 
xiaomi δεν ηθελα απ την αρχή γιατί κι εγώ είχα παλιότερα προβλήματα με το λειτουργικό και είχα πει ποτέ ξανά. 
Τελικα πήρα το g32. Σε δυο μέρες που παραλαμβάνω αρχίζουν τα δύσκολα λοιπόν! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...