Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Slither είπε

Το 10 pro μεχρι ποτε θα παιρνει αναβαθμισεις,στο 9 pro μου ηρθε μολις πριν λιγες ημερες update MIUI 13.0. 4 Global.

2 χρονών τηλέφωνο είναι, άντε να πάρει κανένα χρόνο ακόμα, οπότε αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις χρόνια δεν το παίρνεις.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

2 χρονών τηλέφωνο είναι, άντε να πάρει κανένα χρόνο ακόμα, οπότε αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις χρόνια δεν το παίρνεις.

και τι θα παθει ...αν παρει για εναν χρονο ακομη ...θα πεσει η αποδοση του ...εδω και το α52s παλιο ειναι αλλα ειναι τιμιο για αυτα που προσφερει 

Στις 26/1/2023 στις 2:51 ΜΜ, GATE123 είπε

Τα Motorola έχουν 1 χρόνο αναβαθμίσεις με 3 χρόνια ενημερώσεις.

Δηλαδή θα πάρει μόνο μία αναβάθμιση Android ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες παίρνουν 3 και 4 χρόνια (Samsung).

και τι με αυτο;;; ...καθιστα το κινητο άχρηστο  το λεω αυτο  διοτι οι εφαρμογες  ενημερώνονται κανονικα απο το playstore ...το θεμα ειναι οπως μου ειχες πει και εσυ οτι μερικες φορες ενα update μπορει να κανει καλυτερο ενα τηλεφωνο ...μπορει ομως να το κανει και χειροτερο ...Ποιος ο λογος ομως να  δινει μια εταιρεια καθε χρονο updates τα οποια μπορει να κανουν το κινητο βαρη και στο τελος να μην ανταποκρίνεται !

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, life is music είπε

και τι θα παθει ...αν παρει για εναν χρονο ακομη ...θα πεσει η αποδοση του ...εδω και το α52s παλιο ειναι αλλα ειναι τιμιο για αυτα που προσφερει 

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, η samy δίνει 4 χρόνια update και δε φοράει ο άθλιο miui που 1 φτιάχνουν 10 χαλάνε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chios είπε

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, η samy δίνει 4 χρόνια update και δε φοράει ο άθλιο miui που 1 φτιάχνουν 10 χαλάνε.

ενταξει σε αυτο π λες εχεις δικιο ...και εσυ κάτοχος του mi a3 ησουν δεν σου βγηκε καλο ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, life is music είπε

ενταξει σε αυτο π λες εχεις δικιο ...και εσυ κάτοχος του mi a3 ησουν δεν σου βγηκε καλο ?

Σαν τηλέφωνο ήταν άριστο απλά με μαμά ρομ είχε θέματα όταν πέρασα custom rom τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι το καλό λογισμικό. Πήγα σε realme και βρήκα την ησυχία μου, πήγα από Α12 σε A13 χωρίς άγχος αν θα ανοίξει το κινητό ή θα μπρικάρει και έγινα πολύ πιο γρήγορο και σμουθ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

Σαν τηλέφωνο ήταν άριστο απλά με μαμά ρομ είχε θέματα όταν πέρασα custom rom τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι το καλό λογισμικό. Πήγα σε realme και βρήκα την ησυχία μου, πήγα από Α12 σε A13 χωρίς άγχος αν θα ανοίξει το κινητό ή θα μπρικάρει και έγινα πολύ πιο γρήγορο και σμουθ.

και εγω κοιταζα realme αλλα δεν ξερω τι επαιζε με την εγγυηση σε περιπτωση που παρεις κινητο απο skroutz ...παντως 4 χρονια ειχα το Note 8t και με εβγαλε παλικαρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

και εγω κοιταζα realme αλλα δεν ξερω τι επαιζε με την εγγυηση σε περιπτωση που παρεις κινητο απο skroutz ...παντως 4 χρονια ειχα το Note 8t και με εβγαλε παλικαρι 

realme υπαρχει κανονικα αντιπροσωπεια και σερβις και φυσικα καλυπτονται τα κινητα απο σκρουτζ.Δεν εχει τις παραξενιες της ινφοκουεστ και της χιαομι.Ξεκολληστε επιτελους.

https://www.realme.com/eu/legal/repair-service

Μπες εδω στο επισημο της realme και ψαξε για greece.....

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

realme υπαρχει κανονικα αντιπροσωπεια και σερβις και φυσικα καλυπτονται τα κινητα απο σκρουτζ.Δεν εχει τις παραξενιες της ινφοκουεστ και της χιαομι.Ξεκολληστε επιτελους.

https://www.realme.com/eu/legal/repair-service

Μπες εδω στο επισημο της realme και ψαξε για greece.....

σε πιτσευω δεν ειπα το αντίθετο ....και καλα εκανες και το ανεφερες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, life is music είπε

και τι με αυτο;;; ...καθιστα το κινητο άχρηστο  το λεω αυτο  διοτι οι εφαρμογες  ενημερώνονται κανονικα απο το playstore ...το θεμα ειναι οπως μου ειχες πει και εσυ οτι μερικες φορες ενα update μπορει να κανει καλυτερο ενα τηλεφωνο ...μπορει ομως να το κανει και χειροτερο ...Ποιος ο λογος ομως να  δινει μια εταιρεια καθε χρονο updates τα οποια μπορει να κανουν το κινητο βαρη και στο τελος να μην ανταποκρίνεται !

Όχι δεν το καθιστά άχρηστο.

Απλά το λέω για μελλοντική αναβάθμιση σε ότι και αν χρειαστείς.

Και γω μην νομίζεις παλιό κινητό έχω(2016) και κάνω την δουλειά μου.

Και δεν είναι πάντα το ότι θα βαρύνει ή θα γίνει καλύτερο ή χειρότερο.

Αυτό είναι θέμα τις Google και των εταιρειών.

Μην ξεχνάμε ότι το Mi A3 είναι και Android One

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, GATE123 είπε

εχω μια απορία ...ολα αυτα τα smartphones που εχεις στην περιγραφή τα εχεις στην κατοχη σου ...η απλα τα ειχες δουλεψει παλιοτερα ?

28 λεπτά πριν, GATE123 είπε

σωστα ...περα απο αυτο ..εγω που ειχα το note 8t 4 χρονια αντεξε και μαλιστα καλα  ....ασχετα που αυτος που του πηγα για δευτερη φορα το κινητο για αλλαγη μπαταριας κατεστρεψε τους κονεκτορες στην μητρικη !

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, life is music είπε

εχω μια απορία ...ολα αυτα τα smartphones που εχεις στην περιγραφή τα εχεις στην κατοχη σου ...η απλα τα ειχες δουλεψει παλιοτερα ?

Αυτά που έχω στην περιγραφή είναι δικά μου.

Εάν είχα βάλει και αυτά που έχω δουλέψει άστα να πάνε........ 

Δημοσ.

Βρίσκομαι κι εγώ σε αναζήτηση κινητού γύρω στα 200 με 230 μαξ. Δεν με ενδιαφέρουν κυριολεκτικά καθόλου τα παιχνίδια, επίσης δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι κάμερες, εντελώς απλή χρήση σε φώτο και βίντεο.

Θα ήθελα να έχει nfc, fm radio και jack ακουστικών και τέλος το θέλω κυρίως για σερφάρισμα (χρησιμοποιώ firefox και συγχρονίζω από άλλες συσκευές) και για παρακολούθηση youtube μέσω firefox κι αυτό λόγο του adblock.

Γενικά είμαι τύπος που κρατάει τα κινητά του χρόνια για αυτό και τείνω περισσότερο σε Sumsung χωρίς να είμαι απόλυτος εννοείται.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Βρίσκομαι κι εγώ σε αναζήτηση κινητού γύρω στα 200 με 230 μαξ. Δεν με ενδιαφέρουν κυριολεκτικά καθόλου τα παιχνίδια, επίσης δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι κάμερες, εντελώς απλή χρήση σε φώτο και βίντεο.

Θα ήθελα να έχει nfc, fm radio και jack ακουστικών και τέλος το θέλω κυρίως για σερφάρισμα (χρησιμοποιώ firefox και συγχρονίζω από άλλες συσκευές) και για παρακολούθηση youtube μέσω firefox κι αυτό λόγο του adblock.

Γενικά είμαι τύπος που κρατάει τα κινητά του χρόνια για αυτό και τείνω περισσότερο σε Sumsung χωρίς να είμαι απόλυτος εννοείται.

Εάν κανείς μία θυσία για το ραδιόφωνο τότε δες αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157715319/oneplus-nord-ce-2-lite-5g-6gb-128gb.html 

Νομίζω πολύ τίμιο και δεν θα σε απογοητεύσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...