Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Slither είπε

Φαινεται κινητο με καλα χαρακτηριστικα το Moto G32 στα 200 ευρω,θα το εχω στα υποψιν μου,μαζι με Νοte Pro 10.

Τα Motorola έχουν 1 χρόνο αναβαθμίσεις με 3 χρόνια ενημερώσεις.

Δηλαδή θα πάρει μόνο μία αναβάθμιση Android ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες παίρνουν 3 και 4 χρόνια (Samsung).

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πιο κάτω σε τιμή δεν υπάρχει κάτι;

σχετικά αξιοπρεπές δύσκολο για καθημερινή /βασική χρηση δες το A23 πιο πανω στο budget που θελετε

Δημοσ.

Δεν προορίζεται για μένα, εγώ πήρα το Realme 9 5G στα 149€ για το οποίο είχε γραφτεί και εδώ ότι ήταν ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Τώρα καταλαβαίνω ότι τελικά τα 4GB είναι λίγα;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν προορίζεται για μένα, εγώ πήρα το Realme 9 5G στα 149€ για το οποίο είχε γραφτεί και εδώ ότι ήταν ό,τι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Για 6gb θα δεις κανένα μεταχειρισμένο.

Μην περιμένεις στα 170€ με 6gb καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, phanispal είπε

Ουτε λιγα ουτε πολλα. Τωρα ειναι οκ αλλα με 6 θα ειναι λιγο καλυτερα. Του χρονου μπορει να ειναι κ λιγα τα 4.

Ας κοιταξει το realme 9 που καλυπτει ολα αυτα που εχει κ ελαφρυ λειτουργικό κ σερβις εντος κ ειναι στο budget πανω κατω που θελει

https://www.bestprice.gr/item/2157633818/realme-9-8gb-128gb.html?qo=9&from=cat

Δημοσ.
Στις 26/1/2023 στις 2:51 ΜΜ, GATE123 είπε

Τα Motorola έχουν 1 χρόνο αναβαθμίσεις με 3 χρόνια ενημερώσεις.

Δηλαδή θα πάρει μόνο μία αναβάθμιση Android ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες παίρνουν 3 και 4 χρόνια (Samsung).

Μαιστα,αυτο συμβαινει για καποιο συγκεκριμενο λογο η απλα πολιτικη αναβαθμισεων της Motorola?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Slither είπε

Μαιστα,αυτο συμβαινει για καποιο συγκεκριμενο λογο η απλα πολιτικη αναβαθμισεων της Motorola?

Πολιτικη αναβαθμισεων της Motorola.

Να διευκρινίσω ότι μιλάμε για αναβάθμιση Android , γιατί security update έχει κανονικά 3 χρόνια.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, GATE123 είπε

Πολιτικη αναβαθμισεων της Motorola.

Να διευκρινίσω ότι μιλάμε για αναβάθμιση Android , γιατί security update έχει κανονικά 3 χρόνια.

Σε συσκευές €200 καμιά εταιρεία δεν δίνει περισσότερες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CaptainChris είπε

Σε συσκευές €200 καμιά εταιρεία δεν δίνει περισσότερες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις. 

Η Realme δίνει.

Δεν γνωρίζω εάν και οι άλλες δίνουν.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
7 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Ούτε η Samsung? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...