Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

321798730_1242519380016636_7498944133663502373_n.png.17906550ed33f1fac046ddab2c71e1c4.pngπαιδια εχω το εξης προβλημα εβαλα χθες καινουρια ψυκτρα την Arctic Freezer A35  στον καινουριο επεξεργαστη που πηρα ryzen 5 5600xt και εχω προβληματα με την θερμοκρασια 90 95 βαθμους οταν παιζω game στην διαχειρηση εργασιων μου τα βγαζει ολα κιτρινα βαζω φωτο να δειτε μπας μου προτεινετε καμια λυση ευχαριστω2033396247_(17).png.d78d96092077590a681ffcef08b7dbb5.png

Επεξ/σία από george388
Δημοσ.

Εβγαλες το αυτοκολλητο, ε? (πρεπει να φαινεται κιολας, ειναι μεγαλουτσικο απο οτι ειδα σε βιντεο)

Αν ναι, παρε καινουργια παστα και ξανα τοποθετησε την

• Like 1
Δημοσ.

ναι φιλε το εχω βγαλει πρεπει να μην την εβαλα σωστα την ψυκτρα θα το δω το απογευμα αλλα γιατι να μου βγαζει τον επεξεργαστη στην διαχειρηση συσκευων πολλες φορες

29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εβγαλες το αυτοκολλητο, ε? (πρεπει να φαινεται κιολας, ειναι μεγαλουτσικο απο οτι ειδα σε βιντεο)

Αν ναι, παρε καινουργια παστα και ξανα τοποθετησε την

ναι φιλε το εχω βγαλει πρεπει να μην την εβαλα σωστα την ψυκτρα θα το δω το απογευμα αλλα γιατι να μου βγαζει τον επεξεργαστη στην διαχειρηση συσκευων πολλες φορες

13 ώρες πριν, duffyduck είπε

Προφανώς, πρόκειται για λάθος στην εγκατάσταση της ψυκτρας, η οποία μάλλον δεν πατά καλά στον επεξεργαστή

αυτο πιστευω και εγω δεν εβαλα σωστα την ψυκτρα θα το δω το απογευμα ευχαριστω φιλε μ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, george388 είπε

Γιατι πολυ απλα ο επεξεργαστης σου εχει 12 threads

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το fan δουλεύει? Ποια μητρική έχεις και σε ποια θύρα το κούμπωσες? 

δουλευει ναι. tomahawk max b450 φιλε αν ξαναβγαλω την ψυκτρα ξανα  να βαλω παστα? προχθες την εχω βαλει οχι ε?

Επεξ/σία από george388
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, george388 είπε

δουλευει ναι. tomahawk max b450 φιλε αν ξαναβγαλω την ψυκτρα ξανα  να βαλω παστα? προχθες την εχω βαλει οχι ε?

Θεωρητικά πρέπει να την αλλάξεις καλού κακού. Πρακτικά δεν θα δεις τραγικές διαφορές, με την έννοια ότι υπό κανονικές συνθήκες αν είχες 55 βαθμούς, θα έβλεπες 58 ξερωγω. 

Αν την πιάσεις, κουνιέται καθόλου η ψυκτρα? Θες να δεις αν μπορούν αν σφίξουν παραπάνω οι βίδες? 

Θα έπαιρνα πάντως μια καινούργια πάστα να υπάρχει. Αν είσαι δε σε πόλη, εύκολα βρίσκεις. 

*πιο πάνω που είπες για τα κίτρινα στο task manager, normal ειναι. Cpu usage αρκετά χαμηλό, όπως φαίνεται εξάλλου. ΕΚΤΟΣ αν έχει 100% σε game το οποίο ίσως είναι υπερβολή. Τρέξε και κάνα malwarebytes 

Πριν ποια ψυκτρα είχες? 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θεωρητικά πρέπει να την αλλάξεις καλού κακού. Πρακτικά δεν θα δεις τραγικές διαφορές, με την έννοια ότι υπό κανονικές συνθήκες αν είχες 55 βαθμούς, θα έβλεπες 58 ξερωγω. 

Αν την πιάσεις, κουνιέται καθόλου η ψυκτρα? Θες να δεις αν μπορούν αν σφίξουν παραπάνω οι βίδες? 

Θα έπαιρνα πάντως μια καινούργια πάστα να υπάρχει. Αν είσαι δε σε πόλη, εύκολα βρίσκεις. 

*πιο πάνω που είπες για τα κίτρινα στο task manager, normal ειναι. Cpu usage αρκετά χαμηλό, όπως φαίνεται εξάλλου. 

Πριν ποια ψυκτρα είχες? 

την ψυκτρα του επεξεργαστη ειχα οχι δεν κουνιεται καθολου απλα στο Speccy μου βγαζει αυτο το πραγμα γιατι ομως

Στιγμιότυπο οθόνης (18).png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, george388 είπε

την ψυκτρα του επεξεργαστη ειχα οχι δεν κουνιεται καθολου απλα στο Speccy μου βγαζει αυτο το πραγμα γιατι ομως

Τι σου βγάζει (να γράφετε ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα)? Όπως σου απάντησαν και πιο πάνω, όσα threads έχει ο cpu σου, τόσες φορές θα φαίνεται και στα αντίστοιχα προγράμματα.. 

Τρέξε κάνα malwarebytes που συμπλήρωσα πιο πάνω. Αλλιώς, έχει γίνει κακή τοποθέτηση. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/12/2022 στις 10:48 ΜΜ, george388 είπε

εχω προβληματα με την θερμοκρασια 90 95 βαθμους

Είχε γίνει τελικά λάθος τοποθέτηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...