Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

ετσι κανουν οταν φερνουν κατι , το αφηνουν και σε λενε επικοινωνησε με τα κεντρικα , μ'εχει τυχει αρκετες φορες.

Αν δε λειπει κατι ή αν δεν ειναι χτυπημενη και δουλευει κρατα την και να την τσεκαρεις εχεις doa  7 ημερων οποτε αν κατι δεν παει καλα παλι θα την παρουν για αλλαγη

Να υποθεσω οτι εκει που σκιστηκε υπαρχει το ''χερουλι'' απο το κουτι?

Ακριβώς ναι.. την άνοιξα τελικά και ενώ δουλεύει, έχει ένα σημείο στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης που φαίνετα σαν λεκές:

https://drive.google.com/drive/folders/1Hm-lQKbZxHKHtl5XAYtzy0MMEJNt4QLt

Δυστυχώς δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες από το κινητό αλλά το βλέπω και με ενοχλεί σε άσπρο background (πχ. youtube).

Είναι DOAble αυτό;

Επίσης μια άλλη ερώτηση, ασ πούμε ότι την στέλνουν για έλενχο και αυτό παίρνει 12+ μέρες, το δικαίωμα υπαναχώρησης χάνεται σε αυτήν την περίπτωση ; (ακόμα και εάν είναι με 20-30% κόστος, δηλαδή 200-300 ευρώ για αυτή την οθόνη, όπως αναφέρει το site τους).

Την πάτησα δυστυχώς.. η οθόνη δεν είχε ζελατίνα περιμετρικά όπως είδα σε κάποια unboxing videos, υποθέτω την έβαλαν μέσα (είτε του e-shop ή της samsung) και είπαν είτε δεν θα το προσέξει ο επόμενος ή δεν θα το αναγνωρίσουμε.

Επεξ/σία από InternalSunshine
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, InternalSunshine είπε

Ακριβώς ναι.. την άνοιξα τελικά και ενώ δουλεύει, έχει ένα σημείο στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης που φαίνετα σαν λεκές:

https://drive.google.com/drive/folders/1Hm-lQKbZxHKHtl5XAYtzy0MMEJNt4QLt

Δυστυχώς δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες από το κινητό αλλά το βλέπω και με ενοχλεί σε άσπρο background (πχ. youtube).

Είναι DOAble αυτό;

Επίσης μια άλλη ερώτηση, ασ πούμε ότι την στέλνουν για έλενχο και αυτό παίρνει 12+ μέρες, το δικαίωμα υπαναχώρησης χάνεται σε αυτήν την περίπτωση ; (ακόμα και εάν είναι με 20-30% κόστος, δηλαδή 200-300 ευρώ για αυτή την οθόνη, όπως αναφέρει το site τους).

Την πάτησα δυστυχώς.. η οθόνη δεν είχε ζελατίνα περιμετρικά όπως είδα σε κάποια unboxing videos, υποθέτω την έβαλαν μέσα (είτε του e-shop ή της samsung) και είπαν είτε δεν θα το προσέξει ο επόμενος ή δεν θα το αναγνωρίσουμε.

Επειδη μου εχει τυχει μαζι τους πολυ παλια με οθονη , μια 24αρα ηταν LG , και ηταν τετοιες μερες ξανα , ειχε καμμενο πιξελ και οι τεχνικαρες τους υποστηριζαν πως θα στρωσει παιζοντας ενα παιχνιδι , μαλλον σε κανα παιδακι αναφεροντουσαν τοτε , την κρατουσαν και με την εστειλαν πισω οπως ηταν χωρις να εχει αλλαξει κατι αλλα ηδη ειχα ενημερωσει τοτε την LG η οποια εστειλε καινουρια την επομενη ημερα και παρελαβε την προβληματικη.

Τους το ειχα κανει μεγαλο θεμα τοτε αλλα το μονο που ιδρωσε ηταν οι μασχαλες τους , σε καποια πραγματα ειναι τελειως ανεγκεφαλοι.

Την στελνεις πισω , προσεχεις να στην αντικαταστησουν και να μη καθυστερησουν με το doa  των 7 ημερων (γιατι το συνηθιζουν αυτο , ενοχλεις την επομενη ημερα) και μιλας και με Samsung  τραβα καθαρες φωτο στο συγκεκριμενο σημειο

Αν εισαι κοντα την πας ακομη και συ ο ιδιος πισω , τυλιξε την οπως ηταν και καντο σημερα , μη τους περιμενεις

Σ'αυτους μη πεις τιποτα για λεκε , ζητα απλα αλλαγη

Το ολο θεμα με την οθονη σου , σκισμενο κουτι και λεκες μου δινει την αισθηση οτι σ'εφεραν οθονη απο το stock house  που εχουν

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Kthulhou είπε

καλησπέρα

εννοείται πως υπέγραψες, αλλά ρωτησα αν (α) απλά υπέγραψες ή (β) έγραψες "με κάθε νόμιμη επιφύλαξη λόγω της κακής συσκευασίας" κλπ

μαθαίνουμε τα διακαιώματά μας.

Και πως θα το γράψεις αυτό? όσες φορές έχω παραγγείλει στην παραλαβή μου ζητάει την υπογραφή σε συσκευή.

Πάντως και εγώ αν την έβλεπα έτσι τόσο χάλια την συσκευασία δεν θα παραλάμβανα, θα τράβαγα φωτογραφία και θα αρνίομουν, ας τα έβρισκε το κατάστημα με την μεταφορική μετά.

Μερικά καταστήματα ασφαλίζουν το αντικείμενο, αλλά μπλέκεις όσο νάνε...

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Επειδη μου εχει τυχει μαζι τους πολυ παλια με οθονη , μια 24αρα ηταν LG , και ηταν τετοιες μερες ξανα , ειχε καμμενο πιξελ και οι τεχνικαρες τους υποστηριζαν πως θα στρωσει παιζοντας ενα παιχνιδι , μαλλον σε κανα παιδακι αναφεροντουσαν τοτε , την κρατουσαν και με την εστειλαν πισω οπως ηταν χωρις να εχει αλλαξει κατι αλλα ηδη ειχα ενημερωσει τοτε την LG η οποια εστειλε καινουρια την επομενη ημερα και παρελαβε την προβληματικη.

Τους το ειχα κανει μεγαλο θεμα τοτε αλλα το μονο που ιδρωσε ηταν οι μασχαλες τους , σε καποια πραγματα ειναι τελειως ανεγκεφαλοι.

Την στελνεις πισω , προσεχεις να στην αντικαταστησουν και να μη καθυστερησουν με το doa  των 7 ημερων (γιατι το συνηθιζουν αυτο , ενοχλεις την επομενη ημερα) και μιλας και με Samsung  τραβα καθαρες φωτο στο συγκεκριμενο σημειο

Αν εισαι κοντα την πας ακομη και συ ο ιδιος πισω , τυλιξε την οπως ηταν και καντο σημερα , μη τους περιμενεις

Σ'αυτους μη πεις τιποτα για λεκε , ζητα απλα αλλαγη

Το ολο θεμα με την οθονη σου , σκισμενο κουτι και λεκες μου δινει την αισθηση οτι σ'εφεραν οθονη απο το stock house  που εχουν

Ακριβώς αυτό νομίζω και εγώ, ότι δηλαδή δεν μου έστειλαν καινούργια οθόνη αλλά κάποια που έκριναν ότι ήταν εντάξει και ότι δεν θα πρόσεχα το πρόβλημα, τώρα εάν το έκανε αυτό το κατάστημα ή η Samsung δεν μπορώ να το ξέρω.

Απογοήτευση.. δίνεις 1000+ ευρώ και προσέυχεσε να πάρεις προιόν που να δουλεύει σωστά.

Θα την γυρίσω σήμερα στο κατάστημα, θα ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Kthulhou είπε

καλησπέρα

εννοείται πως υπέγραψες, αλλά ρωτησα αν (α) απλά υπέγραψες ή (β) έγραψες "με κάθε νόμιμη επιφύλαξη λόγω της κακής συσκευασίας" κλπ

Παντως αν εισαι σωστος επαγγελματιας, και εχεις και τις σωστες οδηγιες απο την εταιρεια σου, κανεις την δουλεια οπως πρεπει. Ειχα παραγγειλει κατι πραγματα τα οποια σταλθηκαν σε χαρτινο φακελο μεγαλο, ο οποιος εφτασε ανοιχτος. Ε το παιδι της fedex απο μονος του εγραψε οτι ειναι ανοιχτος και πιθανων να λειπει περιεχομενο (το οποιο και ισχυε).

Δηλαδη αν εγραφε και αυτος απο μονος του το απο πανω, σιγουρα θα σου εκανε την ζωη πιο ευκολη για το doa του σημαδιου παραπανω (αν και ισως απο το ιστορικο πλεον που υπαρχει να εισαι οκ).

Οχι οτι δεν ειναι λογος να μην την δεχτουν πισω.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε

Ακριβώς αυτό νομίζω και εγώ, ότι δηλαδή δεν μου έστειλαν καινούργια οθόνη αλλά κάποια που έκριναν ότι ήταν εντάξει και ότι δεν θα πρόσεχα το πρόβλημα, τώρα εάν το έκανε αυτό το κατάστημα ή η Samsung δεν μπορώ να το ξέρω.

Απογοήτευση.. δίνεις 1000+ ευρώ και προσέυχεσε να πάρεις προιόν που να δουλεύει σωστά.

Θα την γυρίσω σήμερα στο κατάστημα, θα ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη.

την στελνεις πισω χωρις συζητηση και ζητας τα λεφτα πισω η αντικατασταση με καινουργια,ατυχος κριμα παντως σου χαλασαν την διαθεση .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρα πάρα πολύ λάθος επιλογή να την ανοίξεις και βγάλεις απο τα πλαστικά της. Έπρεπε είδη να ήταν στο κατάστημα και να απαιτούσες αλλαγή καθώς και από μικρό ύψος να έπεφτε δεν ξέρεις αν στην πτώση κάτι είχε πιέσει το πάνελ και είχε σπάσει ή δημιουργούσε θέμα όπως τελικά έχεις. Χωρίς πολλά πολλά την πάς πίσω και λές να βρούν αυτοί ποιος και τι έκανε εσύ πλήρωσες για κάτι καινούργειο και όχι κάτι να έρθει στρατσαπαρισμένο και τελικά με ελλάτωμα. Όσο για μια αρνιτική κριτική δεν θα τους νοιάξει καν καθώς από μεριά τους θα σου πουν ότι είχατε το δικαιώμα σαν καταναλωτής να μην την παραλάβετε και θα το σταματήσουν εκεί. Για να εισαι σιγουρος κιολας οτι την αλλαξε γραψε σε χαρτι οτι λενε τα barcode μεσα στην οθόνη όλα τα αυτοκόλλητα στη νέα οθόνη αν στην αλλάξουν θα πρέπει να διαφέρουν.

Επεξ/σία από soteras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, soteras είπε

Πάρα πάρα πολύ λάθος επιλογή να την ανοίξεις και βγάλεις απο τα πλαστικά της. Έπρεπε είδη να ήταν στο κατάστημα και να απαιτούσες αλλαγή καθώς και από μικρό ύψος να έπεφτε δεν ξέρεις αν στην πτώση κάτι είχε πιέσει το πάνελ και είχε σπάσει ή δημιουργούσε θέμα όπως τελικά έχεις. Χωρίς πολλά πολλά την πάς πίσω και λές να βρούν αυτοί ποιος και τι έκανε εσύ πλήρωσες για κάτι καινούργειο και όχι κάτι να έρθει στρατσαπαρισμένο και τελικά με ελλάτωμα. Όσο για μια αρνιτική κριτική δεν θα τους νοιάξει καν καθώς από μεριά τους θα σου πουν ότι είχατε το δικαιώμα σαν καταναλωτής να μην την παραλάβετε και θα το σταματήσουν εκεί. Για να εισαι σιγουρος κιολας οτι την αλλαξε γραψε σε χαρτι οτι λενε τα barcode μεσα στην οθόνη όλα τα αυτοκόλλητα στη νέα οθόνη αν στην αλλάξουν θα πρέπει να διαφέρουν.

Σίγουρα έχεις δίκιο απλά θεώρησα ότι επειδή είναι από το μαγαζί και όχι courier, ότι όντως ενημερώνεις πρώτα το κατάστημα και μετά την επιστρέφεις, όπως μου είπε αυτός. Επίσης μίλησα μαζί τους και μου είπαν οι ίδιοι να την ανοίξω και να δω αν είναι όλα ok. Προφανώς δεν έφταιγε το ελλάτωμα στην συσκευασία καθώς έλλειπε η ζελατίνα περιμετρικά της οθόνης, είχε μόνο στο κάτω μέρος ενώ σε video με unboxing είδα ότι έχει όλη γύρω γύρω.

Είμαι σίγουρος ότι είτε οι ίδιοι ή η samsung γνωρίζουν το ιστορικό της οθόνης και αν είναι γαιδούρια θα μου πουν εσύ φταίς εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, αλλά αν θέλουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους θα την αλλάξουν/δώσουν αποζημίωση χωρίς πολλά πολλά, σοβαρό κατάστημα υποτίθεται είναι.

Προφανώς και η αρνητική κριτική δεν θα τους πειράξει αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Μετά πρέπει να πάω για καταγγελία.

Ας δούμε όπως πρώτα πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση, μπορεί απλά να φταίει η Samsung και το κατάστημα να μην έχει ευθύνη.

Δημοσ.

Παιδια δυο απαραβατοι κανονες οσον αφορα το e-shopping.

1 Δεν παραλαμβανεις πακετο, οχι σκισμενο να ειναι, ουτε καν λιγο τσαλακομενο η ανοικτο

2 Πληρωνεις μονο με αντικαταβολη, αφου βεβαιωθεις οτι η συσκευασια ειναι αθικτη.

και 3ον παρακαλας να ειναι ενταξει το προιον γιατι αν μπλεξεις με εγκυησεις σε αυτη την χωρα, δυσκολα βγαζεις ακρη, χωρις ταλαιπορια.

Για το συγκεκριμενο κατ/μα τα τελευταια 2 χρονια εχει γεμισει το ιντερνετ με αρνητικες κριτικες. Ειμουν πελατης τους εδω και 15 χρονια. Δεν ειναι πλεον το ιδιο. Στα παλαιοτερα των υποδηματων τους οι πελατες τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα σωστό αυτό που λές, ειδικά το 3!

Δεν ήξερα ότι έχει πέσει τόσο η αξιοπιστία του συγκεκριμένου καταστήματος, χρόνια αγοράζω διάφορα από εκεί δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Προφανώς αν τώρα μου δημιουργήσουν δεν πρόκειτε να ξανακάνω αγορά από εκεί.

Έχω μια υποψία ότι βάζουν σε προσφορές (αυτά τα Crazy weekends) προιόντα που είτε είναι refurbished ή έχουν επισκευασθεί γιατί εγώ την αγόρασα την οθόνη απο εκεί επειδή από 1300 ευρώ την είχαν 1030 (χρήματα που κάποιος μπορεί να μαζεύει για χρόνο ολόκληρο για να κάνει μια αγορά τέτοια).

Τελοσπάντων, βλέπουμε από του χρόνου, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης που ισχύει στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στο e-shop. Απ'οτι βλέπω στην επιστροφή προιόντων (https://www.e-shop.gr/how_return) αναφέρει τα εξής:

•  

Αναφορά σε κείμενο

• Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά προϊόντα στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

• Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
    • Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
    • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξετο πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.
    • Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει ο ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    • Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με τον ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την Τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Η διαδικασία του αντιλογισμού (ολικού ή μερικού) στις χρεώσεις πιστωτικών καρτών, γίνεται όπως ακριβώς έχει γίνει η χρέωση της κάρτας. Αν η χρέωση έχει γίνει εφάπαξ, η επιστροφή θα γίνει εφάπαξ, ενώ αν η χρέωση έχει γίνει με δόσεις τότε και η επιστροφή θα γίνει με δόσεις. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα "παραλαβή από το κατάστημα", θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα η επιστροφή θα γίνεται επίσης με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό του πελάτη.
    • Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης. Η διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών θα πρέπει να γίνει με βάση την πληροφόρηση που παρέχεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος, καθώς και τις συμπληρωματικές πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία και πάντως χωρίς να ανοιχθεί η συσκευασία των προϊόντων και να τεθεί σε λειτουργία το αγαθό. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να ενημερώσει τον πελάτη για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την φύση και την λειτουργία των προϊόντων παρέχοντας επιπλέον πληροφοριακό υλικό με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία και συνήθως είναι της τάξης του 20%-30%.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.
    • Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης.
    • Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Αυτό που με μπερδέυει στο συγκεκριμένω κατεβατό είναι το εξής, από την μια λέει ότι

Αναφορά σε κείμενο

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών

και λίγο ποιό κάτω:

Αναφορά σε κείμενο

Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία και συνήθως είναι της τάξης του 20%-30%

Όταν πχ. έχεις να κάνεις με μια οθόνη η άλλο ηλεκτρονικό προιόν, αδυνατώ να κατανοήσω πως θα κάνεις διαπίστωση της λειτουργίας του αγαθού χωρίς να ανοίξεις την συσκευασία και χωρίς να θέσεις το προιόν σε εφαρμογή. Με λίγα λόγια δηλαδή, έχεις το διακαίωμα να έχεις ένα .... κλειστό κουτί σπίτι σου για 14 ημέρες σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη; Διαφορετικά χάνεις το 20-30% της αξίας αν αποφασίσεις να το ανοίξεις.

Είναι αυτό σύμφωνο με τις οδηγίες της Ευρωπαικής ένωσης και γενικότερα με τις τακτικές των περισσότερων καταστημάτων, εάν γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.

Εγκρίθηκε πιστωτικό επιστροφής χρημάτων για όλο το ποσό καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη άλλη οθόνη σε στόκ.

Με ταλαιπώρησαν λίγο αλλά φέρθηκαν σωστά και επαγγελματικά εν τέλη. Μη γνωρίζοντας εάν η οθόνη ήρθε έτσι από την Samsung ή το κατάστημα δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν.

Δεν νομίζω να πήγαινα για Samsung ξανά, ίσως καμιά Dell Alienware αν βγεί OLED με HDMI 2.1

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, InternalSunshine είπε

Εγκρίθηκε πιστωτικό επιστροφής χρημάτων για όλο το ποσό καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη άλλη οθόνη σε στόκ.

Με ταλαιπώρησαν λίγο αλλά φέρθηκαν σωστά και επαγγελματικά εν τέλη. Μη γνωρίζοντας εάν η οθόνη ήρθε έτσι από την Samsung ή το κατάστημα δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν.

Δεν νομίζω να πήγαινα για Samsung ξανά, ίσως καμιά Dell Alienware αν βγεί OLED με HDMI 2.1

Το να ήρθε έτσι από την Samsung με την καμιά δεν ισχύει. Το να είναι από επιστροφή και απλά να την βάλανε πίσω και να στην πούλησαν 100%. Η Samsung και η όποια έταιρεία παραγωγής δεν τα κάνουν αυτά. Σε οθόνες από εμπειρία μου, Samsung, DELL & LG με οποιαδήποτε σειρά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, STORM1978 είπε

Το να ήρθε έτσι από την Samsung με την καμιά δεν ισχύει. Το να είναι από επιστροφή και απλά να την βάλανε πίσω και να στην πούλησαν 100%. Η Samsung και η όποια έταιρεία παραγωγής δεν τα κάνουν αυτά. Σε οθόνες από εμπειρία μου, Samsung, DELL & LG με οποιαδήποτε σειρά.

Τα καλώδια ήταν όλα κλειστά μέσα στην ζελατίνα τους (χρειαζόταν σκίσιμο για να τα βγάλεις), οπότε δεν είμαι σίγουρος.

Άκουσα από άτομο που δουλεύει σε κατάστημα ότι η DELL στην Ελλάδα έχει πολύ καλή υποστήριξη. Δυστυχώς η Alienware που κυκλοφορεί δεν έχει HDMI 2.1 και είναι ultrawide (δεν λειτουργεί με κονσόλα). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, InternalSunshine είπε

Τα καλώδια ήταν όλα κλειστά μέσα στην ζελατίνα τους (χρειαζόταν σκίσιμο για να τα βγάλεις), οπότε δεν είμαι σίγουρος.

Άκουσα από άτομο που δουλεύει σε κατάστημα ότι η DELL στην Ελλάδα έχει πολύ καλή υποστήριξη. Δυστυχώς η Alienware που κυκλοφορεί δεν έχει HDMI 2.1 και είναι ultrawide (δεν λειτουργεί με κονσόλα). 

Το να βρούν ένα καλώδιο και να την δοκιμάσουν κτλ δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο όταν έχουν πόσες στο service. Η Dell είναι κορυφαία ακόμη και σήμερα στην υποστήριξη της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...