Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Παρέλαβα σήμερα μια οθόνη Samsung Neo G7, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να την κρατήσω (δεν την έχω ανοίξει καν ακόμα), διότι όταν ήρθε το κουτί είχε ένα σκίσιμο στο σημείο που είναι η χειρολαβή, και έλειπε ένα κομμάτι από το φενιζόλ σε εκείνο το σημείο όπως φαίνεται στην παρκάτω φωτογραφία.

Προφανώς αυτός που την μετέφερε την κρατούσε από εκεί μόνο και γι'αυτό κόπηκε σε εκείνο το σημείο, πιθανολογώ ότι μάλλον έπεσε και κάτω. Άλλο σημάδι δεν φαίνεται να έχει η κούτα. Θα την κρατούσατε εσείς η θα πηγαίνατε σε αλλαγή για το piece of mind;

kouta.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το είδα το είπα στον delivera μου είπε πρέπει να το παραλάβεις και μετά μιλάς με το κατάστημα (η παράδοση έγινε από άτομο του ίδιου καταστήματος, όχι courier)...

Επεξ/σία από InternalSunshine
Δημοσ.
2 ώρες πριν, InternalSunshine είπε

Ναι το είδα το είπα στον delivera μου είπε πρέπει να το παραλάβεις και μετά μιλάς με το κατάστημα (η παράδοση έγινε από άτομο του ίδιου καταστήματος, όχι courier)...

Όντως σου είπε έτσι; Κλαίω απλά. 

Αν δεν έκανες unboxing, κάνε αλλά βγάλε βίντεο όσο το κάνεις για καλό και για κακό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παίδες, υπέγραψες απλά ή έγραψες με κάθε νόμιμη επιφύλαξη λόγω σκισμένου κουτιού ? ο deliveras σου είπε π@π@ριες κ έφυγε η ευθύνη από πάνω του !

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι με έβαλε να υπογράψω.. αλλά επικοινώνησα άμεσα με το κατάστημα και μου είπαν θα την παραλάβουν.

Στο μεταξύ σκεφτόμουν αν έχει νόημα να κάνω unboxing σε περίπτωση που δουλεύει σωστά.

Αν ο deliveras μου είπε παπάτζες να τα βρεί με το κατάστημα που δουελεύει, εγώ έβγαλα αμέσως φωτογραφίες και έστειλα στο κατάστημα.

Φυσικά μπορούν να πουν ότι το έκανα εγώ με το που το παρέλαβα αλλά αν συμβεί αυτό θα τους κάνω ρεζίλι σε ότι φόρουμ υπάρχει. Είναι μεγάλη αλυσίδα.

Επεξ/σία από InternalSunshine
Δημοσ.
13 ώρες πριν, InternalSunshine είπε

Ναι με έβαλε να υπογράψω.. αλλά επικοινώνησα άμεσα με το κατάστημα και μου είπαν θα την παραλάβουν.

Στο μεταξύ σκεφτόμουν αν έχει νόημα να κάνω unboxing σε περίπτωση που δουλεύει σωστά.

Αν ο deliveras μου είπε παπάτζες να τα βρεί με το κατάστημα που δουελεύει, εγώ έβγαλα αμέσως φωτογραφίες και έστειλα στο κατάστημα.

Φυσικά μπορούν να πουν ότι το έκανα εγώ με το που το παρέλαβα αλλά αν συμβεί αυτό θα τους κάνω ρεζίλι σε ότι φόρουμ υπάρχει. Είναι μεγάλη αλυσίδα.

φιλε ο ντελιβερας ειχε την ευθυνη,χεστηκαν αν τους κραξεις στα φορουμ,ανοιξε την δεν εγινε και καταστροφη μπορει να μην εχει τιποτα το μονιτορ,καλο gaming .

Δημοσ.
14 ώρες πριν, InternalSunshine είπε

Ναι με έβαλε να υπογράψω

καλησπέρα

εννοείται πως υπέγραψες, αλλά ρωτησα αν (α) απλά υπέγραψες ή (β) έγραψες "με κάθε νόμιμη επιφύλαξη λόγω της κακής συσκευασίας" κλπ

μαθαίνουμε τα διακαιώματά μας.

anyway, αφού θα την πάρουν πίσω, όλα καλά.

απλά με το Β τρόπο, θα μπορούσες να τη δοκιμάσεις και αν όντως είναι οκ να την κρατήσεις χωρίς την επιπλέον ταλαιπωρία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κακως παρελαβες ,ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε

αν κ παιζει να ειναι μια χαρα

εγω δεν θα ρισκαρα να χω τραβηγματα μετα

πας καταστημα με την κουτα ,τους λες τι εγινε κ ζητας αλλη καινουργια απειραχτη

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.

Πριν υπογραψεις σε τετοια κατασταση να γραφεις διπλα παρελαβα αλλιωμενη συσκευασια και με καθοδηγηση του υπαλληλου σας υπεγραψα τωρα αν δεν λειτουργει δυσκολα τα πραγματα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, triplex1 είπε

απλα να υποθεσω οτι ειναι το πλαισιο?

e-shop

Νομίζω ότι δεν έχει πειραχτεί κάτι, το κουτί έχει τις ταινίες κανονικά πάνω, κάποιος πήγε να το σηκώσει από την χειρολαβή με δύναμη και γι'αυτό έφυγε εκείνο το κομμάτι. Ρεαλιστικά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκάλεσε ζημιά στην οθόνη εκτός αν έπεσε κάτω από ύψος.

Ισως τελικά την ανοίξω..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, InternalSunshine είπε

e-shop

ετσι κανουν οταν φερνουν κατι , το αφηνουν και σε λενε επικοινωνησε με τα κεντρικα , μ'εχει τυχει αρκετες φορες.

Αν δε λειπει κατι ή αν δεν ειναι χτυπημενη και δουλευει κρατα την και να την τσεκαρεις εχεις doa  7 ημερων οποτε αν κατι δεν παει καλα παλι θα την παρουν για αλλαγη

Να υποθεσω οτι εκει που σκιστηκε υπαρχει το ''χερουλι'' απο το κουτι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...