greekfragma Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 19 hours ago, KilliK said: μα το HFR εχει νοημα μονο με το 3D. διαφωνώ. πολύς κόσμος όπως και γω γουστάρουμε soap opera/true motion settings οπότε δε μ αρέσει να δω μια ταινία φουλ στα οπτικά εφφέ να τρέχει σε classic cinema mode 24fps.
manolis940 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Στις 31/12/2022 στις 8:29 ΠΜ, Conan2046 είπε Αυτό που φοβόμουν, δεν έχω πάει ποτέ στο Τεχνόπολις, αλλά στο Κορνάρος η ποιότητα είναι ως απαράδεκτη, αν ήταν το ίδιο προτιμώ να μην την δω καθόλου, αλλά αφού το λες θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Δεν ξέρω αν έχεις άλλες επιλογές στην Κρήτη καλύτερες απ' του Τεχνόπολις. Εγώ θα σου πω ότι η αίθουσα 5 όπου παίζει και 3D η ταινία, από ήχο είναι πάρα πολύ καλή, αλλά όσον αφορά τα γυαλιά ειδικά ως προς το σκοτείνιασμα έχουν απόλυτο δίκιο. Δεν είμαι και ειδικός αλλά μου φαίνεται ότι έχει γίνει λανθασμένος συνδυασμός προβολέα και γυαλιών 1
Feregorn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είδα και εγώ την ταινία με παρέα για να βοηθήσουμε τον Κάμερον να φτάσει τα 2 δις λολ. Πήγαμε στο Village Mall στη Max Sphere αίθουσα και καθίσαμε στο μπροστινό μισό. 3D, HFR, Dolby Atmos, IMAX(?), από όλα. Για τα 8,5 ευρώ της Cosmote προσφοράς άξιζε σίγουρα τα λεφτά της. Επίσης, μια χαρά η φωτεινότητα και δεν είχαμε ζαλάδες ή άλλα θέματα. Κλασική υπερπαραγωγή, με αρκετή δράση, χιούμορ, συναίσθημα, καλές ερμηνείες, φοβερά γραφικά (πολύ μπροστά από όλες τις υπόλοιπες), συμπαθητική πλοκή και άνοιγμα του κόσμου/καστ χωρίς σεναριακές ακρότητες, χοντρά κενά ή αδόκιμες εύκολες λύσεις. Σίγουρα χρήσιμο να έχεις δει την 1η γιατί βασίζεται σε αρκετά στοιχεία από αυτήν και χτίζει πάνω ή τα επεκτείνει. Δεν θα αναλύσω ή συγκρίνω κοιν. μηνύματα, φυλετικούς ρόλους, κτλ κτλ, δεν ενδιαφέρομαι. Σίγουρα έχει μεγάλη ποιοτική διαφορά από όλες τις υπόλοιπες σύγχρονες μεγάλες παραγωγές σε επίπεδο ενσωμάτωσης τους στην πλοκή, αλλά εγώ τα κοινωνικά μηνύματα του οικογενειακού δεσίματος, της αποδοχής του "ξένου", της οικολογίας (με τη "φαλαινοθηρία") όλα τα βρήκα θετικά. Περιμένω και τις επόμενες, αν συνεχίσει ο Κάμερον έτσι θα είναι σίγουρα επιτυχίες και το συνολικό αποτέλεσμα μπορεί να συγκλονιστικό. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Feregorn 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα