Volga Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Φευγαλέα όπως σκρόλαρα, η εικόνα μου φάνηκε σαν TIE/LN starfighter... 😄 δεν πάω καλά
dieksodo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 θα σταματησει και η "εκμεταλλευση" των εργατων που παραδιδουν
SilverMachine Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, dkstopo είπε άσχετα εαν πετύχει ή όχι αυτή την περίοδο δείχνουν το μέλλον, γιαυτό είναι μπροστά σε όλα τολμούν. Η Amazon παντα ειναι μελετημενη σαν εταιρια. Σε ολα τα τεχνολογικα της βηματα υπαρχει δραση. Και αντιδραση....
eskimoos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Η amazon είναι amazon για κάποιο λόγο. Στο ότι δεν μένει στάσιμη. Και σε δέκα άτομα συνολικά να γινόταν η παράδοση πάλι το ότι θα γινόταν είναι κάτι που σκέφτηκε και το έκανε πράξη. Επίσης μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που λειτουργουν τα καταστηματα που έχει βάλει χωρίς ταμεία.
iml Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως αναφέρθηκε, στην Αμερική χτυπούνε κουδούνι και αφήνουν το δέμα στην πόρτα, βγάζοντας μια φωτό σαν απόδειξη.* Σε αυτά τα σπίτια με αυλές, η παράδοση με drone είναι ένα λογικότατο βήμα. Στις μεγαλουπόλεις και στα διαμερίσματα αυτό δεν είναι εφικτό και δεν θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Πάντως, και σε άλλη χώρα (ΕΕ) όταν μου παρέδιδαν από amazon σε οικοδομή, αφηναν τα δέματα είτε στην εξώπορτα του διαμερίσματος είτε σε κάποιο διαμέρισμα του ορόφου (με σημείωμα στην πόρτα να το αναζητήσω από εκεί), πρακτική που προσωπικά δεν με ενθουσίαζε να πρέπει να ψάχνω έναν γείτονα που ούτε ήξερα ούτε με ενδιέφερε να δω. * Στη συνέχεια περνάει ο απαλλοτριάκιας της γειτονιάς και το βουτάει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα