Προς το περιεχόμενο

Κάρτα καυσαερίων - παράταση?

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς έληξε η κάρτα καυσαερίων στις 27, και το συνεργείο είναι κλειστό για αυτήν την εβδομάδα που μου την βγάζει (πέρυσι πήγα κτεο το οποίο είναι μακριά). 

Παίζει καμία παράταση πχ μιας εβδομάδας μέχρι την ανανέωση? 

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε πήγαινε σε άλλο συνεργείο....

Επίσης η κάρτα δεν ανανεώνεται, βγαίνει νέα, τη στιγμή που θα σου βγάλουν τη νέα είναι εντελώς αδιάφορο αν η παλιά έχει λήξει.

Πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να σε γράψουν στις μέρες αυτές μέχρι να βγάλεις νέα. Κάρτα καυσαερίων δεν βγάζουν μόνο τα συνεργεία, αλλά και όλα τα ΚΤΕΟ. Δεν υπάρχει κάποιο κοντά σου; Εγώ είχα ξεχάσει να βγάλω για ένα 3μηνο 😁

15 λεπτά πριν, johnykim είπε

Πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να σε γράψουν στις μέρες αυτές μέχρι να βγάλεις νέα. Κάρτα καυσαερίων δεν βγάζουν μόνο τα συνεργεία, αλλά και όλα τα ΚΤΕΟ. Δεν υπάρχει κάποιο κοντά σου; Εγώ είχα ξεχάσει να βγάλω για ένα 3μηνο 😁

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

(πέρυσι πήγα κτεο το οποίο είναι μακριά). 

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ε πήγαινε σε άλλο συνεργείο....

Επίσης η κάρτα δεν ανανεώνεται, βγαίνει νέα, τη στιγμή που θα σου βγάλουν τη νέα είναι εντελώς αδιάφορο αν η παλιά έχει λήξει.

Ναι ξέρω ότι βγαίνει καινούργια. Έλεγα μήπως ισχύει καμία εβδομάδα παραπάνω αφού λήξει ξερωγω. (όπως πχ το κτεο έχει 1 εβδομάδα) 

Καλά ναι, δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω εκτός, και έχουν και καιρό να ζητήσουν την κάρτα. 

Δυστυχώς και το 2ο συνεργείο κλειστό. Επαρχία γαρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην αγχώνεσαι. Εγώ δεν την ανανεώνω ποτέ και δε μου την έχουν ζητήσει, παρολο που με έχουν σταματήσει. Το τελευταίο που τους νοιάζει ειναι συνήθως…

Και αααααν σε γραψουν, νομίζω το πρόστιμο πρέπει να ειναι μικρό.

Επεξ/σία από GodzillaCover

59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι ξέρω ότι βγαίνει καινούργια. Έλεγα μήπως ισχύει καμία εβδομάδα παραπάνω αφού λήξει ξερωγω. (όπως πχ το κτεο έχει 1 εβδομάδα) 

Καλά ναι, δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω εκτός, και έχουν και καιρό να ζητήσουν την κάρτα. 

Δυστυχώς και το 2ο συνεργείο κλειστό. Επαρχία γαρ

Ε τότε θα το ρισκάρεις, 35€ είναι το πρόστιμο αν σου ζητήσουν και δεν έχεις.

Εμένα με είχαν γράψει για κάρτα καυσαερίων βανάκι από το υπ. περιβάλλοντος μαζί με αστυνόμους. Πήγαινε στο ΚΤΕΟ σου θα στη βγάλουν δωρεάν λογικά (σε ΙΚΤΕΟ εμένα δωρεάν την έβγαλαν). Αν πάλι είναι καινούριο αμάξι θα σου προσφέρουν δωρεάν για να κρατήσουν τα στοιχεία σου για να σε πάρουν τηλ να πηγαίνεις εκεί για κτεο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω ότι είναι δωρεάν σε ΚΤΕΟ Αν έχεις τέτοια πληροφόρηση, παρακαλώ να παραθέσεις την πηγή.

Εκτός αν εννοείς ότι το δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ ισχύει για ένα χρόνο ως κάρτα καυσαερίων. Αυτό ΝΑΙ. Αλλά μετά τον πρώτο χρόνο από τον έλεγχο, τον δεύτερο θες κάρτα καυσαερίων - η οποία πάντα διαρκεί ΕΝΑ χρόνο.

Επεξ/σία από kalmik

2 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Εμένα με είχαν γράψει για κάρτα καυσαερίων βανάκι από το υπ. περιβάλλοντος μαζί με αστυνόμους. Πήγαινε στο ΚΤΕΟ σου θα στη βγάλουν δωρεάν λογικά (σε ΙΚΤΕΟ εμένα δωρεάν την έβγαλαν). Αν πάλι είναι καινούριο αμάξι θα σου προσφέρουν δωρεάν για να κρατήσουν τα στοιχεία σου για να σε πάρουν τηλ να πηγαίνεις εκεί για κτεο.

Αυτες τις μερες τελειωνω ηδη αργα απο την δουλεια, δεν ψηνω να οδηγαω μιση ωρα για το ΚΤΕΟ (δεν το προλαβαινω ετσι και αλλιως). Θα παω Δευτερα συνεργειο (ή Τριτη αν ειναι κλειστο)

Δεν έγινε και κάτι, αρκετοί όπως βλέπεις δεν βγάζουν καν παρά μόνο μαζί με το ΚΤΕΟ κάθε 2 χρόνια.

Δηλαδή το ΚΤΕΟ που είναι για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ κάθε 2 χρόνια αλλά τα καυσαέρια κάθε χρόνο....λογική ελλαδισταν και περνάει δίπλα από περιπολικό φουγάρο τρένου σε ι.χ. και ούτε καν δίνει σημασία.

Επίσης το ότι έχεις κάρτα δεν σημαίνει ότι δεν θα φας και πρόστιμο αφού το κλιμάκιο που κάνει τους ελέγχους έχει αναλυτή καυσαερίων που σε κόβει πολύ εύκολα σε οχήματα 15+ ετιας.

28 λεπτά πριν, Klausx είπε

Επίσης το ότι έχεις κάρτα δεν σημαίνει ότι δεν θα φας και πρόστιμο αφού το κλιμάκιο που κάνει τους ελέγχους έχει αναλυτή καυσαερίων που σε κόβει πολύ εύκολα σε οχήματα 15+ ετιας.

Οταν παω για την καρτα μονο, απλα αντιγραφουν το προηγουμενο ΚΤΕΟ. Ειχα ρωτησει περυσι, ολα γκουντ ηταν σε αυτο το κομματι (πχ αν ηθελε καταλυτη), και κανω service πλεον καθε 6 μηνες λογω παλαιοτητας (26 χρονων) και χλμ (287). Καθε 7-8κ κανω

3 ώρες πριν, sotiris123 είπε

βανάκι από το υπ. περιβάλλοντος

Εντωμεταξυ αυτο το βανακι παιζει να βγαζει πιο πολλα καυσαερια απο 5 καινουρια αμαξια μαζι. 

• Like 1

10 ώρες πριν, kalmik είπε

Δε νομίζω ότι είναι δωρεάν σε ΚΤΕΟ Αν έχεις τέτοια πληροφόρηση, παρακαλώ να παραθέσεις την πηγή.

Εκτός αν εννοείς ότι το δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ ισχύει για ένα χρόνο ως κάρτα καυσαερίων. Αυτό ΝΑΙ. Αλλά μετά τον πρώτο χρόνο από τον έλεγχο, τον δεύτερο θες κάρτα καυσαερίων - η οποία πάντα διαρκεί ΕΝΑ χρόνο.

Στη Καλαμάτα όλα τα ΚΤΕΟ την έκδοση κάρτα καυσαερίων τη κάνουν δωρεάν αν πηγαίνεις σε αυτούς για ΚΤΕΟ (ΚΤΕΟ θες κάθε 2 χρόνια κάρτα καυσαερίων κάθε χρόνο). Αλλά και σε καινούριο αμάξι δωρεάν μου τη βγάλανε για να κρατήσουν τα στοιχεία μου. Δεν είναι θέμα πηγής απλά σε εμένα αυτό έγινε.

8 ώρες πριν, lector είπε

Εντωμεταξυ αυτο το βανακι παιζει να βγαζει πιο πολλα καυσαερια απο 5 καινουρια αμαξια μαζι. 

Εντωμεταξύ με μέτρησαν επιτόπου και δεν είχα πάνω από όριο αλλά αφού δεν είχα τη κάρτα καυσαερίων με γράψανε 15 ευρώ. Και δεν μιλάω για επαγγελματικό η κανένα μη περιποιημένο παλιό αυτοκίνητο, κανονικό αμάξι δεκαετίας τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...