Michalhs30 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά για τις ημέρες! Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω και γιατί μου το βγάζει αυτό Αγόρασα έναν δεύτερο ssd για το pc μου για παραπάνω χώρο κυρίως να στείλω μερικά παιχνίδια από το steam γιατί γέμισε σχεδόν ο main δίσκος τον εγκατέστησα κανονικά όλα μια χαρά αλλά μου βγάζει το εικονίδιο "ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού και εξαγωγή αποθηκευτικών μέσων" στην μπάρα τον windows δηλαδή τον βλέπει σαν στικάκι πως γίνεται να φύγει αυτό από εκεί και να τον βλέπει σαν κανονικό δεύτερο δίσκο? Ευχαριστώ!
dpolal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Michalhs30 είπε Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά για τις ημέρες! Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω και γιατί μου το βγάζει αυτό Αγόρασα έναν δεύτερο ssd για το pc μου για παραπάνω χώρο κυρίως να στείλω μερικά παιχνίδια από το steam γιατί γέμισε σχεδόν ο main δίσκος τον εγκατέστησα κανονικά όλα μια χαρά αλλά μου βγάζει το εικονίδιο "ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού και εξαγωγή αποθηκευτικών μέσων" στην μπάρα τον windows δηλαδή τον βλέπει σαν στικάκι πως γίνεται να φύγει αυτό από εκεί και να τον βλέπει σαν κανονικό δεύτερο δίσκο? Ευχαριστώ! Κάποια ρύθμιση στο BIOS είναι. Πρέπει να απενεργοποιήσεις κάτι που θα αναφέρεται σαν «Ασφαλής κατάργηση συσκευών» ή κάπως έτσι, ανάλογα την μητρική διαφέρει. Ποιό μπόρντ έχεις ;; Δεν τον βλέπει σαν στικάκι πάντως και δεν έχεις θέμα και έτσι αν τον αφήσεις, απλά θέλει προσοχή αν κάνεις συχνά κατάργηση usb sticks. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από dpolal
Michalhs30 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, dpolal είπε Κάποια ρύθμιση στο BIOS είναι. Πρέπει να απενεργοποιήσεις κάτι που θα αναφέρεται σαν «Ασφαλής κατάργηση συσκευών» ή κάπως έτσι, ανάλογα την μητρική διαφέρει. Ποιό μπόρντ έχεις ;; Δεν τον βλέπει σαν στικάκι πάντως και δεν έχεις θέμα και έτσι αν τον αφήσεις, απλά θέλει προσοχή αν κάνεις συχνά κατάργηση usb sticks. Έχω την Gigabyte z390 gaming x ναι αυτό είναι το θέμα ότι χρησιμοποιώ πολύ τα στικάκια
Michalhs30 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Το βρήκα ευχαριστώ για την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα