.536 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα και χρονια πολλα Ενδιαφερομαι να αγορασω μια 27΄΄ 2Κ Flat-screen Budget ~ 400€ Χρηση κυριως gaming καρτα 3070 Ειμαι αναμεσα σε Gigabyte M27Q-P (δεν την βρισκω πουθενα ) LG 27GP850-B Dell S2721DGFA Xiaomi Mi 2K Δεν εχω τροπο για καποιο τροπο για calibration ουσιαστικα θα γινει χρηση out of box. Ειδα και αυτην απο αγγελια απο ενα παιδι Αναμενω την γνωμη σας και μαγαζι προτασης για αγορα Gigabyte M27Q-P Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από .536
ICE-T Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 αγορασε καινουργιο μονιτορ καλυτερα LG or Dell και εισαι μια χαρα ,το gigabyte/xiaomi που κοιτας ειναι πολυ πισω και αν κατσει καμια στραβη με προβληματικο πανελ θα τρεχεις.
KoGi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εγω στην ιδια θεση ημουν μεχρι πριν λιγο καιρο, και εψαχνα τις ιδιες οθονες στα 350-400 πανω κατω. Κι επειδη ειδα οτι οι τιμες ειχαν παρει την ανηφορα σε ολες αυτης της κατηγοριας, εκανα μια υπερβαση και πηρα την Dell Alienware AW2721D (2K,IPS,240Hz). Απο Γερμανο με πληρωμη μεσω payzy θα σου βγει στα 500!!! Αλλα ειναι οθονη που θα μεινει για χρονια και με αυτην δεν κανεις υποχωρηση σε κανενα χαρακτηριστικο. Μιας και εχεις και την RTX3070 θα σου ερθει μια χαρα, αφου εχει κανονικο G-Sync module. Η οθονη ειναι απλα υπεροχη! Ετσι μια προταση ακομη για να εχεις να σκεφτεις Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από KoGi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα