Προς το περιεχόμενο

Απώλεια-"ψύρισμα" ηχοσυστηματος

Gatilaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Ηρθε η ασφάλεια κανονικοτατα κ πηραν κ αποτυπώματα εκ'τον οποίων 1 ανηκε σε παιδι ηλικιας 5-7 ετων.

Ο Μπεντζαμιν Μπατον σε εκλεψε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Ηρθε η ασφάλεια κανονικοτατα κ πηραν κ αποτυπώματα εκ'τον οποίων 1 ανηκε σε παιδι ηλικιας 5-7 ετων. Δεν εκαναν καμια ζημιά ουτε στα πανελ στις πορτες ουτε στις καλωδιωσεις,τα πηραν ολα εκτος απο πηγη κ equalizer χωρις να σπασουν ή να κοψουν το οτιδήποτε.

Ευπαθή ομάδα, θα πήραν και το παιδί να μάθει τη δουλειά

Συναγερμός υπήρχε;Τι αμάξι και πως το άνοιξαν χωρίς να σπάσουν τίποτα;

36 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Τα ιδια μου ειπε κ η ασφαλεια.Σε Toyota Avensis, εκοψαν το λαστιχο της πορτας επανω κ με καποιο εργαλείο τυπου λοστο κλπ στραβωσαν το τελάρο της πορτας(για καλη μου τυχη δεν εσπασε το τζαμι) κ ανοιξαν την ασφαλεια. Τον συναγερμό τον βγαλανε οφ με συνοπτικες διαδικασιες.

1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Πως το ανοιξανε?

Τι κοστος μιλαμε?

Μιλάμε για κανα 2 χιλιαρικα ζημια.

• Sad 1

23 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

μπορεί να έδινε εξετάσεις το παιδί να πάρει το πτυχίο του.

αμφιβάλλω ότι είναι η συγκεκριμένη ομάδα. Επειδή και σε εμένα έχουν κάνει ζημιά αλλά και σε φίλο, αυτοί είναι ικανοί να σου σπάσουν τα τζάμια για να πάρουν 1€. Δε τους έχω ικανούς να κάνουν χειρουργικές κινήσεις. Βέβαια δεν αποκλείεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρανε τι κάνανε και ήταν οργανωμένο. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει το αντίθετο. Σε είχαν βάλει στο μάτι και είχαν συγκεκριμένο στόχο. Αν ήταν τυχαίο περιστατικό θα αφήναν το αυτοκίνητο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θέμα δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω, αλλά...

Τι 6 ίντες ηχείο ρε παιδιά; Που μπαίνει αυτό; Σα το κεφάλι μου είναι :D

( και μάλιστα πολλά τέτοια )

Επεξ/σία από Haldol

3 ώρες πριν, Haldol είπε

Στο θέμα δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω, αλλά...

Τι 6 ίντες ηχείο ρε παιδιά; Που μπαίνει αυτό; Σα το κεφάλι μου είναι :D

( και μάλιστα πολλά τέτοια )

6 ιντζες μικρο ειναι, 12μιση εκατοστα διαμετρο. Τα 10αρια ειναι αρκετά μεγαλυτερα 25,4εκατοστα διαμετρο κ βαρυτερα😂

10 ώρες πριν, Bitbit είπε

αμφιβάλλω ότι είναι η συγκεκριμένη ομάδα. Επειδή και σε εμένα έχουν κάνει ζημιά αλλά και σε φίλο, αυτοί είναι ικανοί να σου σπάσουν τα τζάμια για να πάρουν 1€. Δε τους έχω ικανούς να κάνουν χειρουργικές κινήσεις. Βέβαια δεν αποκλείεται.

Υπάρχουν άλλοι που κοιτάνε ευκαιριακά να κλέψουν κάτι και άλλοι που είναι η δουλειά τους να κλέβουν αυτοκίνητα, μη τους τσουβαλιάζουμε όλους επειδή είναι ευπαθή ομάδα για όνομα του Θεού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/12/2022 στις 2:01 ΜΜ, Gatilaras είπε

🤣🤣🤣 Ουτε καν,ειμαι λατρης της ξενης μουσικής κ επιπλεον το ηχοσύστημα πλέον,κ λογο μικρου, το ειχα να βαζω κανα τραγούδι πηγαίνοντας για δουλειά ή σε καμια μάζωξη με αυτοκίνητα.

FYI, κατα 90%, σε αυτες τις μαζωξεις σταμπαριστηκε το αυτοκινητο σου απο καποιον που γνωριζε ηδη ή εμαθε κατοπιν του σταμπαρισματος και πού το παρκαρεις.

Και εχει σταμπαριστει πιθανοτατα απο ατομο με το οποιο τα εχετε πει ή τα λετε ακομα. Φανταζομαι δεν ειναι πολλοι εκεινοι που γνωριζαν την αξια του ηχοσυστηματος για να μπουν στη διαδικασια να το βαλουν στο ματι, εκτος αν το εβγαλες ντελαλι απο μονος σου, ειτε μιλωντας παντου για αυτο, ειτε επιδεικνυοντας το.

Γενικα αυτες οι μαζωξεις ειναι η χαρα του σταμπαρισματος, παιζει να "διοργανωνονται" μονο για αυτο το λογο ομως. Κι αν κρινω κι απο τον κοσμο που μαζευεται εκει, το περιεργο θα ηταν να μην στο ψυριζαν. Ενας κι ενας οι περισσοτεροι, εμπιστοι με ολη τη σημασια της λεξεως...

Επεξ/σία από BackFromHell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...