ThinD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα και καλη χρονια μια μερα ετσι χωρις κανενα θεμα ο εξωτερικος σκληρος δισκος οταν τον συνδεω στον υπολογιστη ενω τον βρισκει οτι κατι εχει συνδεθει μ λεει κανονικα το ονομα του δισκου εκει που δειχνει τι εχει συνδεθει σαν usb .Οταν ομως ανοιγω τον υπολογιστη μου(το εικονιδιο) για να βρω τους δισκους κτλπ δεν εμφανιζεται τιποτα και με ενα usb που εχω ξαφνικα μου πεταει μηνυμα write protected και δεν με αφηνει ουτε να διαγραψω ουτε να βαλω νεα αρχεια μεσα δεν νομιζω να πατησα κατι υπαρχει λυση σε αυτα τα 2 προβληματακιαααααααα?¨;D
Kthulhou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 καλημέρα φτιάξε ένα στικάκι LINUX (ή cd αν θες) κ boot-αρε από αυτό , χωρίς φυσικά να κάνεις εγκατάσταση, ώστε να προσπεράσεις δηλαδή το υπάρχον λογισμικό σου. μετά ξανασύνδεσε τον εξωτερικό σκληρό κ το στικάκι σου. Αν παίξουν ΟΚ, τότε είναι κάτι σε software στον ΗΥ σου. Αν πάλι δεν παίξουν , τότε βρες έναν άλλον ΗΥ να τα συνδέσεις (με ενημερωμένα antivirus κλπ) Αν στον άλλον ΗΥ παίξουν, κάτι γίνεται σε hardware στον ΗΥ σου, δοκίμασε άλλες θύρες usb Κλπ Αν ούτε στον άλλον παίξουν, μάλλον κάτι έπαθαν σαν υλικά
ThinD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Γιατι δεν γνωριζω τον τροπο αυτον με το Linux δεν υπαρχει με καποιο προγραμα που να το κανεις Install στο pc? αλλιος να πεταξω η να τα δωσω σε κανα φιλο μου που θα ξερει να τα φιαξει:PPPPPPPPPPPPP
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Στις 29/12/2022 στις 2:15 ΜΜ, ThinD είπε δεν γνωριζω τον τροπο αυτον με το Linux Ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα