Προς το περιεχόμενο

Amazon uk

kostashello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην ομάδα θέλω να πάρω λάπτοπ από amazon uk πωλητής είναι το ίδιο το αμαζον μου αφερει τον αγγλικό ΦΠΑ και μου προσθέτει ιμπορτ Φις 13 τις 100...όταν θα έρθει εδώ το λάπτοπ θα με καλέσουν να πληρώσω έξτρα?σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, shodan είπε

Καλημέρα. Δεν θα πληρώσεις κάτι άλλο, είναι όλα υπολογισμένα.

γιατι μου κραταει ιμπορτ φισ μονο 13 τις 100 και οχι 24?

Βασικά πήγα να κάνω checkout ένα προϊόν και βλέπω πως αν επιλέξω να πληρώσω σε λίρες μου το βγάζει και λιγότερο το τελικό ποσό από ότι ήταν αρχικά και χρεώνει μόνο import fees, ούτε καν vat όπως έκανε σε άλλες παραγγελίες. Περίεργο, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψω

1 ώρα πριν, shodan είπε

Βασικά πήγα να κάνω checkout ένα προϊόν και βλέπω πως αν επιλέξω να πληρώσω σε λίρες μου το βγάζει και λιγότερο το τελικό ποσό από ότι ήταν αρχικά και χρεώνει μόνο import fees, ούτε καν vat όπως έκανε σε άλλες παραγγελίες. Περίεργο, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.

αυτο παει να πει οτι θα πληρωσω οτι βγαλει το checkout η να περιμενω να με χρεωσουνε εδω βατ?

Επεξ/σία από kostashello

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

32 λεπτά πριν, kostashello είπε

ψω

αυτο παει να πει οτι θα πληρωσω οτι βγαλει το checkout η να περιμενω να με χρεωσουνε εδω βατ?

Δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αναλογα τη συμφωνια πωλητη-αμαζον. Οτι βγαζει στο checkout θα χρεωθεις. Καποιες φορες στα περιλαμβανει ολα απο UK κατα την αγορά κ καποιες αλλες οχι. Ειναι η συμφωνια πωλητη-καταστηματος με το ιδιο το αμαζον που διαφερει καθε φορα. Αν εχει import fees/vat included στο checkout τοτε περιλαμβανονται αν δεν εχει θα χρεωθεις κ εδω οταν περασει απο ελεγχο.

* Ακομη και αν το ιδιο το αμαζον φαινεται ως πωλητης για 1 προιον εχει διαφορετικη τελικη τιμολογηση συνηθως στα περιλαμβανει στο checkout αλλα δεν ισχυει παντα αφου το αμαζον φιλοξενει τους παντες απο καταστηματα ΕΕ/εκτος ΕΕ κλπ. Οποτε βλεπεις/διαβαζεις παντα το τελικο checkout πριν την πληρωμή.

Επεξ/σία από aces

Στις 30/12/2022 στις 3:21 ΜΜ, aces είπε

Δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αναλογα τη συμφωνια πωλητη-αμαζον. Οτι βγαζει στο checkout θα χρεωθεις. Καποιες φορες στα περιλαμβανει ολα απο UK κατα την αγορά κ καποιες αλλες οχι. Ειναι η συμφωνια πωλητη-καταστηματος με το ιδιο το αμαζον που διαφερει καθε φορα. Αν εχει import fees/vat included στο checkout τοτε περιλαμβανονται αν δεν εχει θα χρεωθεις κ εδω οταν περασει απο ελεγχο.

* Ακομη και αν το ιδιο το αμαζον φαινεται ως πωλητης για 1 προιον εχει διαφορετικη τελικη τιμολογηση συνηθως στα περιλαμβανει στο checkout αλλα δεν ισχυει παντα αφου το αμαζον φιλοξενει τους παντες απο καταστηματα ΕΕ/εκτος ΕΕ κλπ. Οποτε βλεπεις/διαβαζεις παντα το τελικο checkout πριν την πληρωμή.

Δεν είναι λίγο περίεργο που κρατάει ιμπορτ Φις 13 τις 100?που είναι ο ΦΠΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostashello είπε

Δεν είναι λίγο περίεργο που κρατάει ιμπορτ Φις 13 τις 100?που είναι ο ΦΠΑ?

Ναι ειναι περιεργο. Κανε αναζητηση σε

amazon.de

amazon.fr

amazon.it

μηπως υπαρχει απο εκει το ιδιο προιον μεσω ΕΕ για την αποφυγη χρεωσεων απο αλλο πωλητη/κατ/μα με εδρα EU

Αν η διαφορά τιμης ειναι μικρη το επιλεγεις απο εκει αν δεν ειναι διαθεσιμο πας ως τελευταία επιλογη στο αμαζον uk

Επεξ/σία από aces

8 λεπτά πριν, aces είπε

Ναι ειναι περιεργο. Κανε αναζητηση σε

amazon.de

amazon.fr

amazon.it

μηπως υπαρχει απο εκει το ιδιο προιον μεσω ΕΕ για την αποφυγη χρεωσεων απο αλλο πωλητη/κατ/μα με εδρα EU

Αν η διαφορά τιμης ειναι μικρη το επιλεγεις απο εκει αν δεν ειναι διαθεσιμο πας ως τελευταία επιλογη στο αμαζον uk

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...