marmal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ολόκληρο το cd καλύτερα, να είσαι καλά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, μένουν λίγοι μήνες μέχρι το τέλους του βραχνά - συμβολαίου μου, και ήρθαν στην καλύτερη στιγμή. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από marmal
real10 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 12/8/2023 στις 9:47 ΜΜ, Thunderstrike16 είπε σορρυ για την ενόχληση έχει κάποιος αυτά του δημοτικού Α-Β Γ-Δ -ΣΤ κάποιο λινκ που να παίζει ; και αυτά που λέει πάμε σχολείο είναι αυτά απλά τα έχει μέσα όλα ;
jimkav96 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Καλησπέρα. Ψηφιοποίησα και τη δική μου συλλογή απο cd Πέρη και Κάτιας (όσα μπορούσαν να διαβαστούν ακόμη και δεν είχαν γρατσουνιστεί), και την εμπλούτισα και με όσα δεν είχα και βρήκα από το archive.org. Ενδεικτικά έχει: -Πέρης και Κάτια version 2.0 -Πέρης και Κάτια Super games -Πίπης ο Υπολογιστής: 1(με ενσωματωμένο το βιβλιαράκι με την ιστορία, έκδοση από το ΒΗΜΑ) και 2,3,4,6 χωρίς το βιβλίο -Ολόκληρη η συλλογή σχολείο και Ολυμπιακοί αγώνες -Ένα DVD με ολόκληρες τις συλλογές που προανέφερα -Ramkid 1-31,36,38-41,44-46,58-60,66 με κάποια τεύχη σε pdf -DVD από KIDePEDIA v1, v2, music (+digepedia - ασχετη με Περη και Κατια), και περιοδικό "Πέρης και Κάτια" Αν θέλετε στέλνω οτιδήποτε από αυτά. Πολλά τα βρήκα από https://archive.org/search?query=ramkid 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Αν και ακυρο,ενα παιχνιδι υπολιγιστη παιδικο που ηταν με μαθηματικα ,ειχες εναν χαρακτηρα νομιζω κιτρινο χρωμα το ξερουμε?Πρεπει να ηταν εκει κοντα στο 1999
Thunderstrike16 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 9/8/2024 στις 4:09 ΜΜ, jimkav96 είπε Καλησπέρα. Ψηφιοποίησα και τη δική μου συλλογή απο cd Πέρη και Κάτιας (όσα μπορούσαν να διαβαστούν ακόμη και δεν είχαν γρατσουνιστεί), και την εμπλούτισα και με όσα δεν είχα και βρήκα από το archive.org. Ενδεικτικά έχει: -Πέρης και Κάτια version 2.0 -Πέρης και Κάτια Super games -Πίπης ο Υπολογιστής: 1(με ενσωματωμένο το βιβλιαράκι με την ιστορία, έκδοση από το ΒΗΜΑ) και 2,3,4,6 χωρίς το βιβλίο -Ολόκληρη η συλλογή σχολείο και Ολυμπιακοί αγώνες -Ένα DVD με ολόκληρες τις συλλογές που προανέφερα -Ramkid 1-31,36,38-41,44-46,58-60,66 με κάποια τεύχη σε pdf -DVD από KIDePEDIA v1, v2, music (+digepedia - ασχετη με Περη και Κατια), και περιοδικό "Πέρης και Κάτια" Αν θέλετε στέλνω οτιδήποτε από αυτά. Πολλά τα βρήκα από https://archive.org/search?query=ramkid Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω το 5ο CD του "Πίπης ο Υπολογιστής και οι Φίλοι του". Αν είναι σε αυτά που γράφεις παραπάνω θα με ενδιέφερε να τα κατεβάσω, όπως και τα τεύχη του Ramkid που έχεις σε pdf. Για κάποιο λόγο το archive.org έχει πρόβλημα αυτό τον καιρό. Επίσης τί είναι η digepedia; Δεν την έχω ξανακούσει και δεν βρίσκω τίποτα γι' αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα