Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γιατι προφανως το bluetooth λειτουργει σε καποιες συνδεσεις. Τσεκαρε ας πουμε μηπως παιζει κατι με την εκδοση των bluetooth ολων αυτων των συσκευων. 4 vs 5 η ακομα παλιοτερα

Ναι μαλλον καποια ρυθμιση θα θελει παρα να εχει θεμα η συσκευη με το ΒΤ στο hardware. Αν ειχε θεμα η συσκευη δεν θα εβλεπε/συνδεοταν με κανενα περιφερειακο αρα ειναι θεμα ρυθμισης/software.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έτσι φαίνεται. Αλλά σε xiaomi Κινητά και σε iphone, απλά κατέβασα την εφαρμογή, έκανα add και το βρήκε. Στο δικό μου ότι και να δοκιμάσω δεν το βρίσκει. Με την ίδια εφαρμογή της κλειδαριάς!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, καθώς το κινητό δεν συνδέεται και με άλλες συσκευές bluetooth. Για παράδειγμα δοκίμασα να το συνδέσω με controller για λεντοταινία. Άλλο κινητό συνδέθηκε αμέσως με τον controller. Όχι όμως το δικό μου... 

Εν ολίγοις, δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με: 

-Controller για λεντοταινία
-Lockbox με bluetooth
-Θυρίδα Sktoutz 

Πώς μπορεί να εξηγείται; Τι μπορώ να δοκιμάσω; Έχω κάνει factory reset από το recovery, έχω κάνει το τελευταίο softeare update

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Επαναφέρω το θέμα, καθώς το κινητό δεν συνδέεται και με άλλες συσκευές bluetooth. Για παράδειγμα δοκίμασα να το συνδέσω με controller για λεντοταινία. Άλλο κινητό συνδέθηκε αμέσως με τον controller. Όχι όμως το δικό μου... 

Εν ολίγοις, δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με: 

-Controller για λεντοταινία
-Lockbox με bluetooth
-Θυρίδα Sktoutz 

Πώς μπορεί να εξηγείται; Τι μπορώ να δοκιμάσω; Έχω κάνει factory reset από το recovery, έχω κάνει το τελευταίο softeare update

Στο επίσημο service στην Smartec.

Εξήγησε λεπτομερώς τι έχεις κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...