aces Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι προφανως το bluetooth λειτουργει σε καποιες συνδεσεις. Τσεκαρε ας πουμε μηπως παιζει κατι με την εκδοση των bluetooth ολων αυτων των συσκευων. 4 vs 5 η ακομα παλιοτερα Ναι μαλλον καποια ρυθμιση θα θελει παρα να εχει θεμα η συσκευη με το ΒΤ στο hardware. Αν ειχε θεμα η συσκευη δεν θα εβλεπε/συνδεοταν με κανενα περιφερειακο αρα ειναι θεμα ρυθμισης/software. 1
challenger_4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Ναι έτσι φαίνεται. Αλλά σε xiaomi Κινητά και σε iphone, απλά κατέβασα την εφαρμογή, έκανα add και το βρήκε. Στο δικό μου ότι και να δοκιμάσω δεν το βρίσκει. Με την ίδια εφαρμογή της κλειδαριάς!
Kag1ante Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Εγω προσωπικα με A52s που δοκίμασα πρόσφατα θυρίδα σκρούτζ με εφαρμογή έπιασε κανονικά... 1
challenger_4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Επαναφέρω το θέμα, καθώς το κινητό δεν συνδέεται και με άλλες συσκευές bluetooth. Για παράδειγμα δοκίμασα να το συνδέσω με controller για λεντοταινία. Άλλο κινητό συνδέθηκε αμέσως με τον controller. Όχι όμως το δικό μου... Εν ολίγοις, δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με: -Controller για λεντοταινία -Lockbox με bluetooth -Θυρίδα Sktoutz Πώς μπορεί να εξηγείται; Τι μπορώ να δοκιμάσω; Έχω κάνει factory reset από το recovery, έχω κάνει το τελευταίο softeare update
GATE123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, challenger_4 είπε Επαναφέρω το θέμα, καθώς το κινητό δεν συνδέεται και με άλλες συσκευές bluetooth. Για παράδειγμα δοκίμασα να το συνδέσω με controller για λεντοταινία. Άλλο κινητό συνδέθηκε αμέσως με τον controller. Όχι όμως το δικό μου... Εν ολίγοις, δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με: -Controller για λεντοταινία -Lockbox με bluetooth -Θυρίδα Sktoutz Πώς μπορεί να εξηγείται; Τι μπορώ να δοκιμάσω; Έχω κάνει factory reset από το recovery, έχω κάνει το τελευταίο softeare update Στο επίσημο service στην Smartec. Εξήγησε λεπτομερώς τι έχεις κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα