kon_tiki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Γεια σας. είμαι στη διαδικασία αγοράς εξωτερικού δίσκου, η οποία πρέπει να γίνει από το πλαίσιο. διαβάζοντας κάποια πράγματα είχα καταλήξει σε transcend, που θεωρητικά έχουν μεγάλες αντοχές. είδα λοιπόν αυτόν και αυτόν. πήρα στο πλαίσιο, όπου μου είπαν πως μόνο αυτός με τα 79 έχει antishock protection, πράγμα που θεωρώ "χαζό", μιας και ο άλλος έχει military grade θήκη. παρόλα αυτά, είπα να ρωτήσω μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω για τις διαφορές τους, και επίσης, αν χρησιμοποιείτε κάποιον της σειράς, να μάθουμε αν όντως είναι αρκετά ανθεκτικοί, ή αν είναι απλά διαφήμιση.
atheatos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στο παραπάνω θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς….καλή χρόνια.
kon_tiki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα! από αυτό το thread είχα προσανατολιστεί στον Storejet. είναι δυνατόν όμως να μην έχει antishock protection, όπως μου είπαν στο πλαίσιο; δηλαδή, από αυτό το thread αποφάσισα να κοιτάξω έναν από τους 2 συγκεκριμένους δίσκους, απλά δε μπορώ να καταλάβω τις διαφορές τους.
atheatos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, kon_tiki είπε καλησπέρα! από αυτό το thread είχα προσανατολιστεί στον Storejet. είναι δυνατόν όμως να μην έχει antishock protection, όπως μου είπαν στο πλαίσιο; δηλαδή, από αυτό το thread αποφάσισα να κοιτάξω έναν από τους 2 συγκεκριμένους δίσκους, απλά δε μπορώ να καταλάβω τις διαφορές τους. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθείς με τους συγκεκριμένους δίσκους ώστε να το κανείς θέμα. WD δίσκοι είναι με λίγο ενισχυμένη θήκη. Όλα τα αλλά είναι φαντασιώσεις...Δεν αξίζει τον κόπο να βρεις διάφορες που πιθανότατα δεν υπάρχουν. Μην παρασύρεσαι από τις υπερβολές κάποιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα