Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω πως έγινε είχα λογαριασμό στο ps3 και ξαφνικά χάθηκε έκανα πολλές προσπάθειες με ξέχασα τον κοδικο μου κλπ. Αλλά μου βγάζει συνέχεια το QR μπαίνω με το κινητο βάζω νέο κοδικο στο ιμειλ μου και πάλι μου βγάζει το QR τι μπωρο να κάνω σε αυτήν την περιπτώσει?   

Επεξ/σία από Veldril
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Veldril είπε

Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω πως έγινε είχα λογαριασμό στο ps3 και ξαφνικά χάθηκε έκανα πολλές προσπάθειες με ξέχασα τον κοδικο μου κλπ. Αλλά μου βγάζει συνέχεια το QR μπαίνω με το κινητο βάζω νέο κοδικο στο ιμειλ μου και πάλι μου βγάζει το QR τι μπωρο να κάνω σε αυτήν την περιπτώσει?   

θα ακολουθήσεις το βίντεο,δεν χάθηκε απλά έβαλε η sony 2 step verification 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξανά βρίσκω τα παιχνίδια που είχα αγοράσει με κάρτα από το playstore?? Έχω κάνει format την κονσόλα και έχουν σβήσει τα πάντα όλα δυστυχως😔😔😔

Δημοσ.
7 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

Στο xmb Account Managemet>Transaction Management>Download list 

ΔΕΝ ξέρω τι εννοείς με το xmb? Μπήκα σε κάποια άλλα δεν υπάρχουν τα παιχνίδια δυστυχώς 😢😢

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Veldril είπε

ΔΕΝ ξέρω τι εννοείς με το xmb? Μπήκα σε κάποια άλλα δεν υπάρχουν τα παιχνίδια δυστυχώς 😢😢

Στο menu του ps3 στην καρτέλα playstation network 

Δημοσ.
Στις 31/12/2022 στις 2:20 ΠΜ, THE GG GAMER είπε

Στο menu του ps3 στην καρτέλα playstation network 

ΔΕΝ υπάρχει τίποτα πουθενά 😢😪😢😪 ούτε στην κονσόλα ούτε στο σαιτ. Υπάρχει καμία λύση? Να μην τα ξανά χρεωθω είναι Κριμα😭😭

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...