Veldril Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω πως έγινε είχα λογαριασμό στο ps3 και ξαφνικά χάθηκε έκανα πολλές προσπάθειες με ξέχασα τον κοδικο μου κλπ. Αλλά μου βγάζει συνέχεια το QR μπαίνω με το κινητο βάζω νέο κοδικο στο ιμειλ μου και πάλι μου βγάζει το QR τι μπωρο να κάνω σε αυτήν την περιπτώσει? Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Veldril
THE GG GAMER Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, Veldril είπε Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω πως έγινε είχα λογαριασμό στο ps3 και ξαφνικά χάθηκε έκανα πολλές προσπάθειες με ξέχασα τον κοδικο μου κλπ. Αλλά μου βγάζει συνέχεια το QR μπαίνω με το κινητο βάζω νέο κοδικο στο ιμειλ μου και πάλι μου βγάζει το QR τι μπωρο να κάνω σε αυτήν την περιπτώσει? θα ακολουθήσεις το βίντεο,δεν χάθηκε απλά έβαλε η sony 2 step verification
Veldril Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξανά βρίσκω τα παιχνίδια που είχα αγοράσει με κάρτα από το playstore?? Έχω κάνει format την κονσόλα και έχουν σβήσει τα πάντα όλα δυστυχως😔😔😔
THE GG GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Στο xmb Account Managemet>Transaction Management>Download list
Veldril Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Στο xmb Account Managemet>Transaction Management>Download list ΔΕΝ ξέρω τι εννοείς με το xmb? Μπήκα σε κάποια άλλα δεν υπάρχουν τα παιχνίδια δυστυχώς 😢😢
THE GG GAMER Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Veldril είπε ΔΕΝ ξέρω τι εννοείς με το xmb? Μπήκα σε κάποια άλλα δεν υπάρχουν τα παιχνίδια δυστυχώς 😢😢 Στο menu του ps3 στην καρτέλα playstation network
Veldril Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Στις 31/12/2022 στις 2:20 ΠΜ, THE GG GAMER είπε Στο menu του ps3 στην καρτέλα playstation network ΔΕΝ υπάρχει τίποτα πουθενά 😢😪😢😪 ούτε στην κονσόλα ούτε στο σαιτ. Υπάρχει καμία λύση? Να μην τα ξανά χρεωθω είναι Κριμα😭😭
THE GG GAMER Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Veldril είπε Ε μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει. H μπες από το playstore στο download list να δεις τι παίζει εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα