Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα ! Πηρα στον κουμπαρο το oneplus 10 pro εδω και 3 ημέρες και υπαρχει θεμα ΜΕΓΑΛΟ με το δίκτυο. 5g δεν πιανει πουθενα , ενω στο honor 50 της κουμπαρας πιανει κανονικα ! 4g/4G+ ενω πιανει full σήμα, οι ταχύτητες ειναι παρα πολυ μικρές σε σύγκριση με το δικο μου p30 pro.... Μιλάω για χαοτικές διαφορες τυπου 170mbps στο P30 pro Και 5(!!!) στο Oneplus. Επίσης στο speedtest έχει 60ms στο Ping και 50 στο Jitter. Δεν γνωρίζω σχεδον τιποτα απο δικτυα και θελω να παρω την γνώμη σας παιδια γιατι το κινητο ειναι αγορασμένο απο ελληνικο κατάστημα με 5* στο skroutz/bestprice και για μπαντες που εψαξα πρεπει το κινητο να εινια απο αμερική για να εχει θεμα με τις μπαντες! Εννοειται οτι και στις 3 περιπτώσεις το δικτυο ειναι cosmote και οτι πηραμε και καινουρια sim. Απάντηση απο το καταστημα δεν πηραμε (χθες στειλαμε mail).
GATE123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα κινητού αλλά εταιρίας και περιοχής. Το 1+10 pro καλύπτει τις μπάντες n78 (3500) και n1 (2100) που είναι για το 5G Η Cosmote έχει καλύψει την n78 (3500) Η Vodafone την n78 (3500) Και η Wind n78 (3500) και την n1 (2100) Άρα η Wind έχει μεγαλύτερη εμβέλεια. Εξάλλου έχουμε πει ότι το 5G στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το 4G Εγώ ας πούμε που έχω το 1+6 μερικές φορές έχω καλύτερο 4G από κάποια κινητά που έχουν 5G Υ.Γ ποτέ δεν παίρνουμε τέτοια κινητά από σκρουτζαδικα. Πάντα από τα επίσημα site ή από Amazon. Υ.Γ(2) πεσμου τον κωδικό του κινητού είναι το NE2213(Global) ή κάποιο άλλο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, GATE123 είπε Δεν είναι θέμα κινητού αλλά εταιρίας και περιοχής. Το 1+10 pro καλύπτει τις μπάντες n78 (3500) και n1 (2100) που είναι για το 5G Η Cosmote έχει καλύψει την n78 (3500) Η Vodafone την n78 (3500) Και η Wind n78 (3500) και την n1 (2100) Άρα η Wind έχει μεγαλύτερη εμβέλεια. Εξάλλου έχουμε πει ότι το 5G στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το 4G Εγώ ας πούμε που έχω το 1+6 μερικές φορές έχω καλύτερο 4G από κάποια κινητά που έχουν 5G Υ.Γ ποτέ δεν παίρνουμε τέτοια κινητά από σκρουτζαδικα. Πάντα από τα επίσημα site ή από Amazon. Υ.Γ(2) πεσμου τον κωδικό του κινητού είναι το NE2213(Global) ή κάποιο άλλο. Ναι αλλά ανέφερα κινητά με ίδιες μπάντες. Anyway, μάλλον το πρόβλημα βρέθηκε. Με βάση το imei τα ψηφία στην 7η και 8η θέση είναι 05 τα οποία παραπέμπουν σε αμερικα, στην μόνη έκδοση που δεν υποστηρίζει της ελληνικές 5g μπάντες. Διόρθωσε με αν είμαι λάθος... Επίσης δεν είναι τόσο το πρόβλημα το 5g αλλά και η χαμηλή ταχύτητα 4g... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από Lewnidas1995
GATE123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω για τα imei. Δες το κουτί από πίσω τον κωδικό του κινητού να σου πω εάν είναι Αμερικανικό, Ινδικό ή Global. Εάν δεν είναι Global το πάτε πίσω και το παίρνετε από το επίσημο σάιτ της OnePlus. Από ότι κοίταξα η διαφορά είναι 50€ πιο ακριβό στο σάιτ. Δηλαδή για να γλιτώσετε 50€ το πήρατε από σκρουτζαδικο? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Δεν γνωρίζω για τα imei. Δες το κουτί από πίσω τον κωδικό του κινητού να σου πω εάν είναι Αμερικανικό, Ινδικό ή Global. Εάν δεν είναι Global το πάτε πίσω και το παίρνετε από το επίσημο σάιτ της OnePlus. Από ότι κοίταξα η διαφορά είναι 50€ πιο ακριβό στο σάιτ. Δηλαδή για να γλιτώσετε 50€ το πήρατε από σκρουτζαδικο? Δεν σκεφτήκαμε καν για site. Επίσης κόπηκε 39α γι αυτό και έγινε η αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα (ναι μεν σκρουτζ αλλά γνωστό). Εν τέλη μου απάντησαν και μου είπαν ότι πρέπει να σταλθεί για έλεγχο και θα πάρει 2 μήνες.....
GATE123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Δεν σκεφτήκαμε καν για site. Επίσης κόπηκε 39α γι αυτό και έγινε η αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα (ναι μεν σκρουτζ αλλά γνωστό). Εν τέλη μου απάντησαν και μου είπαν ότι πρέπει να σταλθεί για έλεγχο και θα πάρει 2 μήνες..... Εεεεμμμμ αυτά είναι τα άσχημα. Εάν το είχες πάρει από το επίσημο σάιτ τώρα δεν θα τραβούσες τέτοια ταλαιπωρία. Πρώτον γιατί θα ήξερες ότι είναι ευρωπαϊκό. Και δεύτερον εάν υπήρχε πρόβλημα θα γινόταν άμεσα αντικατάσταση μέσα σε 15 μέρες. Χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Ούτε καν τον κούριερ που θα το πάρει και θα το φέρει. Γιατί σου έρχονται στο σπίτι και στο παίρνουν και στο φέρνουν μετά. Για εμένα προσωπικά θα έλεγα στο κατάστημα άμεση αντικατάσταση η πιστωτικό για άλλο κινητό εφόσον είναι γνωστό και αξιόπιστο.
Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Εεεεμμμμ αυτά είναι τα άσχημα. Εάν το είχες πάρει από το επίσημο σάιτ τώρα δεν θα τραβούσες τέτοια ταλαιπωρία. Πρώτον γιατί θα ήξερες ότι είναι ευρωπαϊκό. Και δεύτερον εάν υπήρχε πρόβλημα θα γινόταν άμεσα αντικατάσταση μέσα σε 15 μέρες. Χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Ούτε καν τον κούριερ που θα το πάρει και θα το φέρει. Γιατί σου έρχονται στο σπίτι και στο παίρνουν και στο φέρνουν μετά. Για εμένα προσωπικά θα έλεγα στο κατάστημα άμεση αντικατάσταση η πιστωτικό για άλλο κινητό εφόσον είναι γνωστό και αξιόπιστο. Καλησπέρα. Ο κωδικός είναι αυτός που είπες, επόμενος είναι global(?)
GATE123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ναι ο NE2213 είναι το Global άρα το ευρωπαϊκό. Το NE2210 είναι από Κίνα Και το NE2215 Αμερική Υπάρχει και από Ινδία αλλά δεν βρήκα τον κωδικό.
Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Ναι ο NE2213 είναι το Global άρα το ευρωπαϊκό. Το NE2210 είναι από Κίνα Και το NE2215 Αμερική Υπάρχει και από Ινδία αλλά δεν βρήκα τον κωδικό. Ωραια, με βαση αυτο το κινητο εινα global αλλα με βαση αυτον τον πινακα ειναι Βραζιλία/Αμερικη/Φινλανδια Μας πηρε ο τεχνικος τηλεφωνο και ειπε οτι μαλλον ειναι λαθος ρυθμισμένο και θα μιλησουμε κατα τις 5μμ για να γινουν οι ρυθμισεις που πρεπει. Μετά απο κανα 2ωρο ξανα πηρε και ειπε να βαλουμε την sim σε ενα iphone(οντως;) και να στειλουμε το μηνυμα στο 1330 για το 5g και μετα θα κανουμε τις ρυθμισεις που ειπε. Το ιδιο μηνυμα στειλαμε απο το 1+ αλλα ηρθε απαντηση οτι δεν υποστηρίζει το 5g δίκτυο. Γιατι ομως iphone ενώ έχουμε ήδη ενα κινητο αγορασμενο απο Γερμανο, που πιανει κανονικα 5g χωρις καν το μηνυμα στο 1330; Περιεργα πραγματα. Παντως σε αυτο το σημειο ειναι καλο να πουμε οτι το καταστημα ειναι το kaizershop γιατι φαινεται οτι τα παιδια ασχολούνται μαζι σου! Υγ. κοιτξα απο περιεργια και το δικο μου κινητο (P30 pro) και εχω 04, αρα γαλλία/Κινα/hongkong Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Lewnidas1995
Λύση GATE123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι όντως έχουν δίκιο. Όταν το κινητό δεν υποστηρίζει 5G στην Ελλάδα τότε βάζεις ένα άλλο που υποστηρίζει και κάνεις τις ρυθμίσεις και είσαι κομπλέ. iPhone θα είχαν εκείνοι για να κάνουν τις ρυθμίσεις. Για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ακούσει διάφορα. Ότι φέρνει παραεισαγωγής και τέτοια . Ο πίνακας έχει να κάνει με αλλά πράγματα. Π.χ που κατασκευάστηκε. Εγώ μέσω imei δεν τα πολύ ξέρω. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από GATE123 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ναι όντως έχουν δίκιο. Όταν το κινητό δεν υποστηρίζει 5G στην Ελλάδα τότε βάζεις ένα άλλο που υποστηρίζει και κάνεις τις ρυθμίσεις και είσαι κομπλέ. iPhone θα είχαν εκείνοι για να κάνουν τις ρυθμίσεις. Για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ακούσει διάφορα. Ότι φέρνει παραεισαγωγής και τέτοια . Ο πίνακας έχει να κάνει με αλλά πράγματα. Π.χ που κατασκευάστηκε. Εγώ μέσω imei δεν τα πολύ ξέρω. Εν τελη εκανα αυτα που μου ειπε. Το κινητο δεν δούλεψε. Μετα απο κανα μισαωρο που πατουσα οτι εβρισκα μπας και δουλεψει, εκανα απενεργοποιηση 5g, το εβαλα δηλαδη μονο 4g/3g και το δουλεψα ετσι κανα λεπτο. Εκανα μετα απενεργοποιηση δεδομένων , απενεργοποιησα την SIM. Ενεργοποιησα ξανα την SIM , εβαλα ξανα το 5g/4g/3g και μολις ενεργοποιησα τα δεδομενα ειχα 5g. Speedtest 600mbps. Τελος καλο ολα καλα !!! Σε ευχαριστώ για τον χρονο σου φιλε μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα