Προς το περιεχόμενο

Ρήξη συμβολαίου Vodafone υπόλοιπο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η οφειλή που αφήνεις στον προηγούμενο πάροχο, θα ανατεθεί σε κάποιο τμήμα ληξιπρόθεσμων οφειλών ή δικηγορικό γραφείο, θα σε παίρνουν τηλέφωνο συχνά πυκνά για να το πληρώσεις. Κάποια στιγμή θα προστεθεί κάποιο ποσό στην οφειλή σου,  αυτό που σου ανέφεραν ως τόκο μάλλον. Στην πραγματικότητα δεν είναι τόκος, είναι κάποιο ποσό που χαρακτηρίζεται ως εξοδα διαχείρισης ή δικηγορικά έξοδα, αλλά δεν θα αυξάνεται επ αορίστου η οφειλή σου. Δεν έχεις να κάνεις με τράπεζα οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Ακόμη και αν μετά απο χρόνια κάνεις αίτηση να ξαναγυρίσεις στην εταιρεία, απλά θα φανεί ότι έχεις οφειλή σε παλιό μητρώο, θα σου θέσουν ως προυπόθεση να το πληρώσεις για να προχωρήσει η αίτηση σου. Μέχρι εκεί όμως...καμία άλλη ενόχληση. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ. την Cosmote, να εξηγήσεις το ιστορικό και αν μπορούν να αναλάβουν αυτοί το κόστος διακοπής στην Vodafone...θα πρέπει να κλαφτείς φυσικά, ότι δεν ήξερες, αν ήξερες δεν θα προχωρούσες....κτλ κτλ. Οσον αφορά το συμβόλαιο που είχες στον προηγούμενο πάροχο, υπάρχει πάντοτε η Ε.Ε.Τ. στην οποία μπορείς να απευθυνθείς με καταγγελία σχετικά με το κόστος διακοπής, ώστε να κρίνουν αν είναι νόμιμο ή όχι, βάση των όρων που θέτει η αρμόδια αρχή. Μπορείς να επικαλεστείς ότι δεν έχεις υπογράψει εφόσον η ανανέωση έγινε τηλεφωνικά. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, mairylou14 είπε

......Ακόμη και αν μετά απο χρόνια κάνεις αίτηση να ξαναγυρίσεις στην εταιρεία, απλά θα φανεί ότι έχεις οφειλή σε παλιό μητρώο, θα σου θέσουν ως προυπόθεση να το πληρώσεις για να προχωρήσει η αίτηση σου. Μέχρι εκεί όμως...καμία άλλη ενόχληση.

Μα αν υπολογιζουν ακομα  εκεινο το "χρεος", δε χρειαζεται να το θεσουν ως προϋποθεση, μπορουν απλα να το βαλουν σε εναν απο τους επομενους λογ/σμους σου, οπότε και δε θα μπορεις να κανεις τιποτα.

Παντως προσωπικα δε βλεπω το λογο να γυρισει καποιος σε μια εταιρια που του ζητησε αδικαιολογητα λεφτα, και μαλιστα τον απειλησε και τον παρενοχλησε για το μικροποσο αυτο.

• Moderators
6 ώρες πριν, rus είπε

Μα αν υπολογιζουν ακομα  εκεινο το "χρεος", δε χρειαζεται να το θεσουν ως προϋποθεση, μπορουν απλα να το βαλουν σε εναν απο τους επομενους λογ/σμους σου, οπότε και δε θα μπορεις να κανεις τιποτα.

Παντως προσωπικα δε βλεπω το λογο να γυρισει καποιος σε μια εταιρια που του ζητησε αδικαιολογητα λεφτα, και μαλιστα τον απειλησε και τον παρενοχλησε για το μικροποσο αυτο.

Επειδή χαζοί δεν είναι για να τον ξανά κάνουν πελάτη θα ζητήσουν εξόφληση του ποσού, μπορεί για να το κάνουν πιο δελεαστικό ίσως του κάνουν και κάποια έκπτωση στο παλιό χρέος χωρίς να το πληρώσεις πάντως δεν γυρνάς

Αυτό κάνουν με το τηλεγνους αν στον έλεγχο φανεί χρέος πάνω από κάποιο ποσό ζητάνε ακόμα και σε άλλη εταιρία να πας ζητάνε να πληρώσεις εγγύηση πριν κάνεις συμβόλαιο

17 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Επειδή χαζοί δεν είναι για να τον ξανά κάνουν πελάτη θα ζητήσουν εξόφληση του ποσού, μπορεί για να το κάνουν πιο δελεαστικό ίσως του κάνουν και κάποια έκπτωση στο παλιό χρέος χωρίς να το πληρώσεις πάντως δεν γυρνάς

Αυτό κάνουν με το τηλεγνους αν στον έλεγχο φανεί χρέος πάνω από κάποιο ποσό ζητάνε ακόμα και σε άλλη εταιρία να πας ζητάνε να πληρώσεις εγγύηση πριν κάνεις συμβόλαιο

Χαζος θα ειναι ο συνδρομητης που θα δεχτει να επιστρεψει σε μια εταιρια που τον φεσωσε τσαμπα και τον απειλησε κιολας.

Η αλλη εταιρια δεν εχει σχεση ουτε και θα ζητησει ποτε να πληρωσεις κατι αλλης εταιριας.

• Moderators
6 ώρες πριν, rus είπε

Χαζος θα ειναι ο συνδρομητης που θα δεχτει να επιστρεψει σε μια εταιρια που τον φεσωσε τσαμπα και τον απειλησε κιολας.

Η αλλη εταιρια δεν εχει σχεση ουτε και θα ζητησει ποτε να πληρωσεις κατι αλλης εταιριας.

Το παλιό χρέος στην άλλη εταιρία δεν θα στο ζητήσει η νέα, θα σου ζητήσει όμως εγγύηση για να προχωρήσεις σε συμβόλαιο ξέρω αρκετό κόσμο που από διάφορα τέτοια πιστόλια ανά τα χρόνια βρέθηκαν να μην μπορούν να κάνουν συμβόλαιο γιατί τους ζητάνε 400-500 ευρώ ως εγγύηση για σύναψη νέου συμβολαίου

Τι γινεται ομως αν δεν εχεις πληρωση το τελος προωρης διακοπης στη nova πας στη wind οπoυ εχεις νεο συμβολαιο μαζι της κι τωρα η wind γινεται ενα με την nova .?

Τι γινεται με το απληρωτο τελος διακοπης ?

15 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Το παλιό χρέος στην άλλη εταιρία δεν θα στο ζητήσει η νέα, θα σου ζητήσει όμως εγγύηση για να προχωρήσεις σε συμβόλαιο ξέρω αρκετό κόσμο που από διάφορα τέτοια πιστόλια ανά τα χρόνια βρέθηκαν να μην μπορούν να κάνουν συμβόλαιο γιατί τους ζητάνε 400-500 ευρώ ως εγγύηση για σύναψη νέου συμβολαίου

Μα η νεα απο που να γνωριζει οτι η παλια σου ζηταει λεφτα? κι αν ενημερωθει, θα πρεπει να την πιστεψει? Παλαβο μου ακουγεται να σου ζητανε 400-500ε εγγυηση επειδη μια ανταγωνιστρια εταιρια ισχυριζεται οτι ο συνδρομητης εχει αφησει χρεος ενα μικροποσο. Στον ξαδελφο παντως δε ζητηθηκε καμια εγγυση.

• Moderators
6 ώρες πριν, rus είπε

Μα η νεα απο που να γνωριζει οτι η παλια σου ζηταει λεφτα? κι αν ενημερωθει, θα πρεπει να την πιστεψει? Παλαβο μου ακουγεται να σου ζητανε 400-500ε εγγυηση επειδη μια ανταγωνιστρια εταιρια ισχυριζεται οτι ο συνδρομητης εχει αφησει χρεος ενα μικροποσο. Στον ξαδελφο παντως δε ζητηθηκε καμια εγγυση.

Αυτό είναι που φτιάχνουν το σύστημα τηλεγνους, είναι το αντίστοιχο του τηρεσια που έχουν οι τράπεζες για κακοπληρωτες

6 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Αυτό είναι που φτιάχνουν το σύστημα τηλεγνους, είναι το αντίστοιχο του τηρεσια που έχουν οι τράπεζες για κακοπληρωτες

Ψαχνοντας στο google γιαυτο το τηλεγνους, εδω λεει οτι εκει μπαινεις εαν εχεις χρεος >200ε ή αν δε πληρωσες κανεναν λογ/σμο.

• Moderators

Nαι προς το παρών αυτή είναι η λειτουργία του και μόνο για κινητή τηλεφωνία , παρόλα αυτά όσοι είναι μαυρισμένοι εκεί για νέα σύνδεση τους ζητάνε εγγύηση

Στις 29/12/2022 στις 3:28 ΠΜ, GREGORYMO είπε

Την κάνει με ελαφρά μέχρι 11 Ιανουαρίου και γλιτώνει..

Δεν υπάρχει μέσος όρος γειτονιάς.

Εγώ πχ που έκανα πρόσφατα ανανέωση συμβολαίου έως 24, μου γράφει: εγγύηση ταχύτητας από 8

Καλησπερα θα μπορουσες να μου πεις τι εννοεις" την κανεις ελαφρα" ? εχω wind κινητο και σταθερο αλλα εχω παρει αρχικα καλυτερη προσφορα απο vodafone και εκτος απο αυτο το σημα ειναι χαλια ,οποτε θελω να φυγω απλα σκεφτομαι οτι εχω ακομα 8 μηνες . Λογο της εξαγορας υπαρχει καποιος τροπος να φυγω ,σχετικα αναιμακτα ? ευχαριστω

επισης να αναφερω πως ο κυριος λογος που θελω να φυγω εκτος το σημα ειναι η ελλειψη e sim ,που τηλεφωνικα με ενηρωσαν πως δεν γνωριζουν ποτε θα το εχουν διαθεσιμο

να ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα; το συμβόλαιο με την nova λήγει στις 17/2/2023 και επειδη μου έκανε καλή προσφορά η vodafone δέχτηκα να πάω εκεί και μου είπε ότι μπορεί να το καθυστερήσει 14 μέρες. Δηλαδή  1/02 να ενεργοποιηθεί και  επειδή είναι πολύ κοντά στην λήξη με το συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποιο θέμα και δεν θα πληρώσω κάτι στην nova. Αυτό ισχύει ή όχι; και να μην ισχύει το ποσό θα είναι  μικρό αφού είναι μόνο 17 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο σωστά;

• Moderators
11 ώρες πριν, panagiotis12x είπε

να ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα; το συμβόλαιο με την nova λήγει στις 17/2/2023 και επειδη μου έκανε καλή προσφορά η vodafone δέχτηκα να πάω εκεί και μου είπε ότι μπορεί να το καθυστερήσει 14 μέρες. Δηλαδή  1/02 να ενεργοποιηθεί και  επειδή είναι πολύ κοντά στην λήξη με το συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποιο θέμα και δεν θα πληρώσω κάτι στην nova. Αυτό ισχύει ή όχι; και να μην ισχύει το ποσό θα είναι  μικρό αφού είναι μόνο 17 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο σωστά;

Δες το συμβόλαιο σου τι λέει, κάτι θα πληρώσεις σίγουρα, 0 τέλος δεν νομίζω να υπάρχει

21 ώρες πριν, panagiotis12x είπε

Το ποσό κανονικά μικραίνει όσο πλησιάζεις στην λήξη
ΑΛΛΑ

καλό είναι να ρωτήσεις στην Nova για το ακριβές ποσό γιατί ανάλογα με την υπηρεσία που έχεις και τις εκπτώσεις παίζει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...