Moderators Λύση Inuyasha Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Moderators Λύση Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/12/2022 στις 12:46 ΜΜ, apogk είπε Ναι τους είχα στείλει πριν κάνω την αναφορά : any progress with my order? Και δεν έλαβα απαντηση Ποτέ έστειλες σε αυτούς? Βάλε λίγο στην εξίσωση ότι 1ον είναι εορταστική περιοδος, 2ον παίζουν αργίες 3ον λόγο μεγαλύτερου όγκου παραγγελιών καλό θα ήταν να δώσεις παραπάνω χρόνο για να σου απαντήσουν Αν δεν σου απαντήσουν μέχρι της 3ις του μήνα λογικά θα κερδίσεις το dispute και θα γίνει επιστροφή χρημάτων την επόμενη φορά που θα βιάζεσαι κάτι πολύ προτίμησε ελλινικα κατάστημα ή κάτι τύπου αμαζον, παρόλα αυτά εσύ επέλεξες ένα site που δεν ήξερες, μέσα σε σαββατοκύριακο (που είναι και αργία και περίμενες να το παραλάβεις και γρήγορα Όπως έγραψα πιο πάνω κατά 99% μετανιώσες για την αγορά Όταν κάνεις αγορά 24 Δεκεμβρίου από εξωτερικό, τι προσδοκίες είχες για παραλαβή? Αγορά 23 Δεκεμβρίου από amazon με express delivery παράδοση βγάζει 6 Ιανουαρίου εκτιμώμενη Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική μερικών στις αγορές, ακόμα και από Ελλάδα να έκανες αγορά 24 Δεκέμβρη, παραλαβή στην καλύτερη τον περιπτώσεων θα είχες 29-30
safridia Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Να κανω μια λιγο διαφορετικη ερωτηση αλλα παντα στο θεμα μας; Κανω αγορα σε ελληνικο καταστημα και πληρωνω με paypal, μου λενε ειναι ετοιμο το προιον αλλα οι ωρες παραλαβης ειναι τετοιες που πρεπει να παρω αδεια απο την δουλεια, εαν ακυρωσω μου λενε οτι θα κανουν επιστροφη μεσω iban σε τραπεζα, μαλιστα ζητανε τα νουμερα του λογαριασμου συμπληρωμενα σε φορμα και αποστολη με email. Αυτο για εμενα ειναι ΣΟΒΑΡΟ προβλημα ασφαλειας, ειναι βασικος κανονας να μην θεωρουμε το email ασφαλες μεσο μεταφορας δεδομενων. Δεν θα ηθελα να κυκλοφορει σε λιστες ο αριθμος του λογαριασμου μου. Ειμαι λαθος που ζηταω επιστροφη χρηματων σε paypal;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα