vs_skg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν νομιζω πως ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και να ισχύει, θα παρει κάτι πολύ κοντά στα αρχικά 163 ευρώ που έδωσε καλώς ή κακώς ισχύει το γράφει και στους όρους Το site φαίνεται κανονικό πάντως, 4.5/5 με 11 χιλιαδες κριτικες στο trustpilot. Την παραγγελία αμα την παραλάβει εντός Γενάρη θα έλεγα να είναι πολύ ικανοποιημένος, αφού την έκανε σε site που χρησιμοποιεί Royal Mail που λόγω απεργιών είναι πολύ πίσω αυτή τη στιγμή, συν τις καθυστερήσεις λόγω εορτών συν τις καθυστερήσεις του ελληνικού τελωνείου. Για Αγίου Βαλεντίνου και αν το βλέπω
StamTheMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, apogk είπε Τριτον επειδή έχω μια ιδέα από προγραμματισμό και στήσιμο σελίδας η υπόθεση μου βρωμαγε από την αρχη, μπορεί να ήταν καλοστημένη αλλά στο τσεκ άουτ έχουν παράλειψει 2-3 σημαντικα πραγματακια, δηλαδή γίνονται πολύ συνοπτικά η συναλλαγές και ότι πάρουν πάρουν. Και παρ'ολα αυτα παρηγγειλες,ενω δε σου καθοταν καλα; Και περιμενεις μεσα στις γιορτες οτι θα τηρηθει η βδομαδα που λενε; Πρωτη φορα παραγγελνεις;
apogk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Και παρ'ολα αυτα παρηγγειλες,ενω δε σου καθοταν καλα; Και περιμενεις μεσα στις γιορτες οτι θα τηρηθει η βδομαδα που λενε; Πρωτη φορα παραγγελνεις; Παρήγγειλα γιατί όπως ανέφερα το καμπανάκι χτύπησε στο τσέκ άουτ καθώς έγινε η πληρωμή και όχι νωριτερα, άν έβλεπα τίποτα ύποπτο πριν το τσεκ θα είχα τρέξει να σωθώ δεν θα καθόμουν στην σελίδα να ολοκληρώσω την πληρωμη. Είναι δεν γιορτές δεν επικοινωνησαν καν μαζί μου και παραιτερω εξέλιξη παραγγελίας Μπείτε στις κριτικές στο google της σελίδας εκεί να δεις γέλιο, και δεν μιλάμε καν για γιορτές το έργο παίζεται μήνες τωρα, καθυστερούν παραγγελίες που μπορεί να είναι και πριν το καλοκαίρι , χωριά που οι περισσότεροι γράφουν ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση στα εμαιλ τους
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, apogk είπε Μπείτε στις κριτικές στο google της σελίδας εκεί να δεις γέλιο, και δεν μιλάμε καν για γιορτές το έργο παίζεται μήνες τωρα, καθυστερούν παραγγελίες που μπορεί να είναι και πριν το καλοκαίρι , χωριά που οι περισσότεροι γράφουν ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση στα εμαιλ τους Aυτές τις κριτικές αν τις είχες διαβάσει πριν παραγγείλεις δεν θα μιλάγαμε τώρα.
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Για εμενα ισως το red flag να ειναι το contact page. Αλλα τα τελευταια σχολια που βλεπω στο trustpilot αφορουν τις απεργιες της royal mail, που οντως ισχυουν 🤷♂️
apogk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aυτές τις κριτικές αν τις είχες διαβάσει πριν παραγγείλεις δεν θα μιλάγαμε τώρα. Αληθεια σας εχω αναφερει πιο πανω οτι το εχω ψαξει το σαιτ και οτι εχουν γεμισει με μποτακια τα reviews ωστε να φαινονται πολλες καλες κριτικες που δεν ισχυουν ωστοσω δεν με ενδιαφερει το τι θα γινοταν ΑΝ γινοταν εκεινο η το αλλο.. Αλλα το τι γινεται τωρα. Με εκτιμηση. Παιδια εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι πριν το τελωνειο πριν το κουριερ (και αλλα τοσα πριν), ειναι στο οτι δεν υπαρχει ενημερωση παραγγελιας αν ειναι σε εξελιξη η αν εχει επιβεβαιωθει απο το καταστημα. Αν δεν εχουν γινει ολα αυτα πως θα μπορω να φτασω σε tracking number και τα σχετικα, υπαρχει μια συγκεκριμενη διαδικασια πριν προχωρησουν στα δελτια αποστολης, οι επιχειρήσεις.
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, apogk είπε Αληθεια σας εχω αναφερει πιο πανω οτι το εχω ψαξει το σαιτ και οτι εχουν γεμισει με μποτακια τα reviews ωστε να φαινονται πολλες καλες κριτικες που δεν ισχυουν ωστοσω δεν με ενδιαφερει το τι θα γινοταν ΑΝ γινοταν εκεινο η το αλλο.. Αλλα το τι γινεται τωρα. Με εκτιμηση. Παιδια εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι πριν το τελωνειο πριν το κουριερ (και αλλα τοσα πριν), ειναι στο οτι δεν υπαρχει ενημερωση παραγγελιας αν ειναι σε εξελιξη η αν εχει επιβεβαιωθει απο το καταστημα. Αν δεν εχουν γινει ολα αυτα πως θα μπορω να φτασω σε tracking number και τα σχετικα, υπαρχει μια συγκεκριμενη διαδικασια πριν προχωρησουν στα δελτια αποστολης, οι επιχειρήσεις. Ποτε εκανες παραγγελια?
StamTheMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, apogk είπε Ή να τους πω παιδιά μέχρι να τα στείλετε εσείς βαλτε τα ένα νούμερο μεγαλύτερο για μου κάνουν και του χρόνου; Τι ηλικια εχεις που θα μεγαλωσουν τα χερια σου 1 νουμερο μεσα στον επομενο χρονο;
apogk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τι ηλικια εχεις που θα μεγαλωσουν τα χερια σου 1 νουμερο μεσα στον επομενο χρονο; Ειρωνικά το είπα, και καλά πως λένε οι γονείς να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο για να σου κάνει και του χρόνου έτσι κι εγώ ήθελα να το παρομοιάσω...Δεδομένης της μεγάλης καθυστέρησης τις παραγγελίας. Στους τερματοφύλακες και στους μπασκετμπολίστες δεν παίζει ρόλο η ηλικία, το χέρι ανταποκρίνεται ανάλογα την μορφή της μπαλας, ενημερωτικά παντα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από apogk
SabotazNic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ποτε εκανες παραγγελια? @apogk
apogk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 On 30/12/2022 at 12:02, SabotazNic said: @apogk 24-25 Δεκεμβρίου
SabotazNic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, apogk είπε 24-25 Δεκεμβρίου Τσεκαρες το σπαμ για να δεις αν ηρθε καμια επιβεβαιωση εκει?
apogk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τσεκαρες το σπαμ για να δεις αν ηρθε καμια επιβεβαιωση εκει? Ναι . Σε περίπτωση που δεν μου απαντήσει στην αναφορά που έκανα στο PP μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, τι γίνεται;
Dante80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, apogk είπε Ναι . Σε περίπτωση που δεν μου απαντήσει στην αναφορά που έκανα στο PP μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, τι γίνεται; Με τους ίδιους έχεις επικοινωνήσει; Από εκεί ξεκινάς, όχι από το PP.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80
apogk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dante80 είπε Με τους ίδιους έχεις επικοινωνήσει; Από εκεί ξεκινάς, όχι από το PP.. Ναι τους είχα στείλει πριν κάνω την αναφορά : any progress with my order? Και δεν έλαβα απαντηση Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από apogk 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα