apogk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα σας, εκανα προσφατα μια παραγγελια απο εξωτερικο και συγκεκριμενα Η.Β μεσω Pay pal , αλλα επειδη η εταιρια δεν μου πολυ γεμιζε το ματι με κατι προσφορες που ειχε και ειπα να την ψαξω λιγο παραπανω, ετσι λοιπον μπηκα trustpilot που ειναι ενας ιστοτοπος κριτικων παγκοσμιας κλασης και καθως εβλεπα τις κριτικες υπηρχαν παρα πολλες αρνητικες σχετικα με καθυστερηση προιοντων εως και μη παραλαβη προιοντος οπως επισης οι κατοχοι τις σελιδας ειχαν αρχισει να γεμιζουνε με μποτακια και θετικες κριτικες τα reviews τους ωστε να μην μπορει ο καθε καταναλωτης να το καταλαβει αν οχι ο κάθε ισως οι περισσοτεροι δηλαδη. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι ειναι απατεωνες και θελω να κανω refund μεσω Pay pal, αλλα επειδη δεν ειχε ισοτιμια με την αγγλικη λιρα το ποσο απο παραδειγματος χαρη 137.08 που ηταν εγινε 163,89. Συνοψιζοντας θελω να καταληξω 1)Πως κανω refund μεσω paypal 2) ΚΑΙ αν κανω refund θα επιστραφει το 163.89 ή το 137.08 Ή το 137.08 και με την τωρα αναλογια του ευρω; Με συγχωρειτε αν σας μπερδεψα ή σας παιδευσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δεν πρέπει να περιμένεις να το στείλουν πρώτα;Δεν έχεις λόγο να ζητήσεις refund ,ακόμα. Πρωτα το ψάχνουμε και μετά το πατάμε το κουμπί της παραγγελίας. 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Λέγεται dispute αυτό που ψάχνεις. ΜΗΝ το κάνεις ακόμα μιας και θα φας πόρτα αν το κάνεις νωρίς. Περίμενε να δεις αν σου στείλουν κάτι γενικά, και αν δεν παραλάβεις ή αργήσει υπερβολικά, μόνο τότε μιας και μπορείς μόνο 1 φορα για κάθε συναλλαγή. Έχεις περιθώριο 180 μέρες. Αν δεν παραλάβεις, αυτός θα πρέπει να αποδείξει ότι παρέλαβες. Αν παραλάβεις και δεν ταιριάζει στην περιγραφή/μαϊμού προϊόν κτλ, θα ανεβάσεις φωτογραφίες και θα είσαι οκ. Κράτα και screenshot της σελίδας να έχεις (να φαίνεται το προϊόν, περιγραφή κτλ)
vs_skg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, apogk είπε Καλησπερα σας, εκανα προσφατα μια παραγγελια απο εξωτερικο και συγκεκριμενα Η.Β μεσω Pay pal , αλλα επειδη η εταιρια δεν μου πολυ γεμιζε το ματι με κατι προσφορες που ειχε και ειπα να την ψαξω λιγο παραπανω, ετσι λοιπον μπηκα trustpilot που ειναι ενας ιστοτοπος κριτικων παγκοσμιας κλασης και καθως εβλεπα τις κριτικες υπηρχαν παρα πολλες αρνητικες σχετικα με καθυστερηση προιοντων εως και μη παραλαβη προιοντος οπως επισης οι κατοχοι τις σελιδας ειχαν αρχισει να γεμιζουνε με μποτακια και θετικες κριτικες τα reviews τους ωστε να μην μπορει ο καθε καταναλωτης να το καταλαβει αν οχι ο κάθε ισως οι περισσοτεροι δηλαδη. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι ειναι απατεωνες και θελω να κανω refund μεσω Pay pal, αλλα επειδη δεν ειχε ισοτιμια με την αγγλικη λιρα το ποσο απο παραδειγματος χαρη 137.08 που ηταν εγινε 163,89. Συνοψιζοντας θελω να καταληξω 1)Πως κανω refund μεσω paypal 2) ΚΑΙ αν κανω refund θα επιστραφει το 163.89 ή το 137.08 Ή το 137.08 και με την τωρα αναλογια του ευρω; Με συγχωρειτε αν σας μπερδεψα ή σας παιδευσα. 1) Δεν στοιχειοθετειται λογος επιστροφής των χρηματων σου τωρα 2) Το exchange fee του paypal δεν το παίρνεις πισω σε καμια περίπτωση, ουτε σε πετυχημενο dispute
apogk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Λέγεται dispute αυτό που ψάχνεις. ΜΗΝ το κάνεις ακόμα μιας και θα φας πόρτα αν το κάνεις νωρίς. Περίμενε να δεις αν σου στείλουν κάτι γενικά, και αν δεν παραλάβεις ή αργήσει υπερβολικά, μόνο τότε μιας και μπορείς μόνο 1 φορα για κάθε συναλλαγή. Έχεις περιθώριο 180 μέρες. Αν δεν παραλάβεις, αυτός θα πρέπει να αποδείξει ότι παρέλαβες. Αν παραλάβεις και δεν ταιριάζει στην περιγραφή/μαϊμού προϊόν κτλ, θα ανεβάσεις φωτογραφίες και θα είσαι οκ. Κράτα και screenshot της σελίδας να έχεις (να φαίνεται το προϊόν, περιγραφή κτλ) Επειδή έτυχε και το έκανα αναφορά για μη παραλαβή προϊόντος σε σύντομο χρονικό διάστημα διότι δεν μου ήρθε ούτε ένα εμαιλ για επιβεβαίωση παραγγελίας αλλά ούτε απόδειξη δεν στείλανε μόλις έγινε η παραγγελία την οποία τους άφησα και μια μέρα διορία. Υπάρχει περιπτωση να σώζεται η κατάσταση; Μου έχει από κάτω στην αναφορά αλλαγή τυπου υπόθεσης μπορώ να κάνω κάτι από εκεί ; 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν πρέπει να περιμένεις να το στείλουν πρώτα;Δεν έχεις λόγο να ζητήσεις refund ,ακόμα. Πρωτα το ψάχνουμε και μετά το πατάμε το κουμπί της παραγγελίας. Σίγουρα πρώτα το έψαξα λιγο πριν προχωρήσω την παραγγελία αλλά μου φαινοταν πολύ καλοστημενο για να είναι ψεύτικο και επειδή γενικά έχω κάνει πολλές παραγγελίες μέσω διαδικτύου όταν το προχώρησα στην συναλλαγή, μου φάνηκε σαν να έλλειπε κατι, όπως όταν γίνεται η συναλλαγή αμέσως μετά σε βγάζει στην σελίδα με αυτά που παρηγγειλες και την απόδειξη, εμένα αυτά δεν μου τα έδειξε απλώς με πέταξε στην αρχική τους
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, apogk είπε Επειδή έτυχε και το έκανα αναφορά για μη παραλαβή προϊόντος σε σύντομο χρονικό διάστημα διότι δεν μου ήρθε ούτε ένα εμαιλ για επιβεβαίωση παραγγελίας αλλά ούτε απόδειξη δεν στείλανε μόλις έγινε η παραγγελία την οποία τους άφησα και μια μέρα διορία. Υπάρχει περιπτωση να σώζεται η κατάσταση; Μου έχει από κάτω στην αναφορά αλλαγή τυπου υπόθεσης μπορώ να κάνω κάτι από εκεί ; Σίγουρα πρώτα το έψαξα λιγο πριν προχωρήσω την παραγγελία αλλά μου φαινοταν πολύ καλοστημενο για να είναι ψεύτικο και επειδή γενικά έχω κάνει πολλές παραγγελίες μέσω διαδικτύου όταν το προχώρησα στην συναλλαγή, μου φάνηκε σαν να έλλειπε κατι, όπως όταν γίνεται η συναλλαγή αμέσως μετά σε βγάζει στην σελίδα με αυτά που παρηγγειλες και την απόδειξη, εμένα αυτά δεν μου τα έδειξε απλώς με πέταξε στην αρχική τους Πιο πολύ ότι μετανιωσες για την αγορά μου κάνει πάρα οτιδήποτε άλλο, αν δεν θέλεις να χάσεις το dispute στο pp περιμένεις να δεις αν στείλουν και τι θα σου στείλουν 1
apogk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πιο πολύ ότι μετανιωσες για την αγορά μου κάνει πάρα οτιδήποτε άλλο, αν δεν θέλεις να χάσεις το dispute στο pp περιμένεις να δεις αν στείλουν και τι θα σου στείλουν Κοίτα αντικείμενα δεν μετάνιωσα για την αγορά προϊόντος αλλά για την επιλογή μαγαζιού κατά την αγορά προϊόντος . Δεύτερον το προϊόν είναι κάτι γάντια τερματοφύλακα τα οποία θα ήθελα να τα έχω στα χέρια μου το πολύ 2-3 βδομάδες από την στιγμή που έγινε η παραγγελία γιατί αρχές Ιανουαρίου ξεκιναει ξανά το πρωτάθλημα, εγώ όμως δεν μπορώ να περιμένω 3+ μήνες για να παραλάβω το προϊόν , θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα μέχρι τότε.. τι να τα κάνω μετά από τόσο καιρό να τα κρατήσω για του χρονου; Ή να τους πω παιδιά μέχρι να τα στείλετε εσείς βαλτε τα ένα νούμερο μεγαλύτερο για μου κάνουν και του χρόνου; Τριτον επειδή έχω μια ιδέα από προγραμματισμό και στήσιμο σελίδας η υπόθεση μου βρωμαγε από την αρχη, μπορεί να ήταν καλοστημένη αλλά στο τσεκ άουτ έχουν παράλειψει 2-3 σημαντικα πραγματακια, δηλαδή γίνονται πολύ συνοπτικά η συναλλαγές και ότι πάρουν πάρουν.
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Αν το ξεκινησες ηδη, απλα ελπιζεις να μην απαντησουν στο dispute του paypal. Εχουν 10 μερες. Δεν θυμαμαι την διαδικασια, αλλα αν εχει να συμπληρωσεις, γραψε οτι δεν εχουν στειλει ακομα ενω ηταν αμεσα διαθεσιμα/λενε στους ορους εντος χ ωρων/ημερων κτλ. Και βαλε και screenshot αν μπορεις (οχι εδω, στο dispute)
apogk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αν το ξεκινησες ηδη, απλα ελπιζεις να μην απαντησουν στο dispute του paypal. Εχουν 10 μερες. Δεν θυμαμαι την διαδικασια, αλλα αν εχει να συμπληρωσεις, γραψε οτι δεν εχουν στειλει ακομα ενω ηταν αμεσα διαθεσιμα/λενε στους ορους εντος χ ωρων/ημερων κτλ. Και βαλε και screenshot αν μπορεις (οχι εδω, στο dispute) Κοιτα η ππ μου λέει αυτό στην εικόνα . Στο σάιτ λένε 3-7 μέρες γενικά αλλά σε παρενθεσουλα μου λένε να τους επιτρεψω και να περιμένω εως και 30 μερες. Εγώ μόλις περάσει η 7 (εφόσον κιολας η έβδομη μέρα περνάει στις 1 Ιανουαρίου, δηλαδή πριν την προθεσμία που δίνει η PP) μέρα από την στιγμή που παρήγγειλα τότε θα στείλω σκρινσοτ και θα τους πω ότι αφού ήταν διαθέσιμο (βσκ λέει low stock το νούμερο μου αλλα δεν σημαίνει το low stock ότι είναι το ίδιο με το out of stock, άλλο το λίγο κι άλλο το καθόλου) γιατί μέσα σε μια εβδομάδα δεν με έχετε έστω ενημέρωσει για την εξέλιξη τις παραγγελίας μου για γνωρίζω και εγώ τι γίνεται.
Dante80 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 To προϊόν που αγοράσατε είναι ακόμα διαθέσιμο, έστω και περιορισμένα στο σάιτ που το πήρατε; Μπορείτε να δώσετε ένα λινκ;
apogk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dante80 είπε To προϊόν που αγοράσατε είναι ακόμα διαθέσιμο, έστω και περιορισμένα στο σάιτ που το πήρατε; Μπορείτε να δώσετε ένα λινκ; Ναι αμέ https://www.just-keepers.com/goalkeeper-gloves/goalie-gloves/reusch-gk-gloves/10429_reusch-attrakt-gold-x-glueprint-ortho-tec.html Μπορώ να ρωτήσω ως προς τι η περιέργεια; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από apogk 1
Dante80 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, apogk είπε Ναι αμέ https://www.just-keepers.com/goalkeeper-gloves/goalie-gloves/reusch-gk-gloves/10429_reusch-attrakt-gold-x-glueprint-ortho-tec.html Μπορώ να ρωτήσω ως προς τι η περιέργεια; Απλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρατε πως αγοράσατε κάτι από Η.Β. Πράγματι, στην σελίδα του εμπόρου αναφέρεται πως θα πληρώσετε το τελωνείο κανονικά, και ξεχωριστά. Και αυτή την στιγμή το Ελληνικό τελωνείο αργεί τρελά, όπως πάντα στα τέλη του χρόνου. Πως σκεφτήκατε να κάνετε αγορά έτσι, ήταν τόσο καλή η προσφορά; Επίσης, 3-7 είναι εργάσιμες μέρες, και όχι ημερολογιακές. Προσοχή μιας και έχουμε και τις διακοπές, μην μετρήσετε κάτι λάθος. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dante80 είπε Απλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρατε πως αγοράσατε κάτι από Η.Β. Πράγματι, στην σελίδα του εμπόρου αναφέρεται πως θα πληρώσετε το τελωνείο κανονικά, και ξεχωριστά. Και αυτή την στιγμή το Ελληνικό τελωνείο αργεί τρελά, όπως πάντα στα τέλη του χρόνου. Πως σκεφτήκατε να κάνετε αγορά έτσι, ήταν τόσο καλή η προσφορά; Ο op δεν έχει πει κάτι περί τελωνείου. Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν του τα έχουν στείλει καν ακόμα, όχι να έχει κολλήσει κάπου. 23 ώρες πριν, vs_skg είπε 2) Το exchange fee του paypal δεν το παίρνεις πισω σε καμια περίπτωση, ουτε σε πετυχημενο dispute Δεν νομιζω πως ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και να ισχύει, θα παρει κάτι πολύ κοντά στα αρχικά 163 ευρώ που έδωσε 1 ώρα πριν, apogk είπε Ναι αμέ https://www.just-keepers.com/goalkeeper-gloves/goalie-gloves/reusch-gk-gloves/10429_reusch-attrakt-gold-x-glueprint-ortho-tec.html Μπορώ να ρωτήσω ως προς τι η περιέργεια; Είναι καλό να βάζετε και ένα λινκ γενικά, να βλέπουμε τι site είναι. Γενικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Οι πληροφορίες δεν υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας (όροι, τρόπου πληρωμής/αποστολής κτλ), αλλά σε ένα μενού χωμένα. Πληροφορίες επικοινωνίας είναι μια generic σελίδα η οποία έχει ένα τηλ, ωράριο και πλαίσιο επικοινωνίας (ότι χρησιμοποιούσαν τα sites πριν κάτι χρόνια). Δεν βλέπω να παίρνεις κάτι, γνήσιο τουλάχιστον. 1
Dante80 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ο op δεν έχει πει κάτι περί τελωνείου. Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν του τα έχουν στείλει καν ακόμα, όχι να έχει κολλήσει κάπου. Όχι, ρωτάω πως και θέλησε να μπλέξει με τελωνείο, ειδικά αν τα ήθελε γρήγορα τα γάντια για την σεζόν. Αυτή την στιγμή γίνεται της πόπης..😭
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Dante80 είπε Όχι, ρωτάω πως και θέλησε να μπλέξει με τελωνείο, ειδικά αν τα ήθελε γρήγορα τα γάντια για την σεζόν. Αυτή την στιγμή γίνεται της πόπης..😭 Ε παραγγελία από Αγγλία = κουριερ λίγο πολύ, οπότε μάλλον θα έρθει γρήγορα. Λίγοι στέλνουν με Royal mail (και καιρο έχω να το δω βασικά) (έκανα edit και παραπάνω) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα