Προς το περιεχόμενο

Stack Overflow: Περισσότεροι developers χρησιμοποιούν υπολογιστές με Linux παρά Mac

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Στην Ελλάδα πιο πιθανό είναι να είναι μηχανικός λογισμικού και να πληρώνεται σαν γραμματέας... 4ωρο... Βασικό... μαύρες υπερωρίες και μαστίγωμα 12ωρο...

Spoiler

TonyVT SkarredGhost on Twitter: ""A hotel employee finds a Quest Pro left  in a room, so decides to unbox it and post everything with his own name on  social media" is believable

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

TonyVT SkarredGhost on Twitter: ""A hotel employee finds a Quest Pro left  in a room, so decides to unbox it and post everything with his own name on  social media" is believable

Βέβαια... Σχεδόν 10 χρόνια λογιστής, με δικό μου λογιστικό γραφείο... Δεν το έχω δει ποτέ...:D

Τους παρακαλάω να ασφαλίσουν τους υπαλλήλους έστω και 2 ώρες την ημέρα μη μπει το ΙΚΑ και φάνε 10.500€ πρόστιμο...

Σε περίπτωση αμφισβήτησης σου στέλνω με pm ότι θέλεις από τα δικά μου στοιχεία...

Επεξ/σία από Tlykog

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Βέβαια... Σχεδόν 10 χρόνια λογιστής, με δικό μου λογιστικό γραφείο... Δεν το έχω δει ποτέ...:D

Σε περίπτωση αμφισβήτησης σου στέλνω με pm ότι θέλεις...

Δεν υπάρχει σοβαρός μηχανικός που να δουλεύει με τέτοιο μισθό. Οποίος το κάνει ή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κακος στη δουλεια του ή έχει αναπτύξει Stockholm Syndrome νε τον εργοδότη του. Εαν όντως έχεις τέτοιους πελάτες, πες τους να μου στείλουν pm, να τους βρω δουλειά σε σοβαρή εταιρεία.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δεν υπάρχει σοβαρός μηχανικός που να δουλεύει με τέτοιο μισθό. Οποίος το κάνει ή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κακος στη δουλεια του ή έχει αναπτύξει Stockholm Syndrome νε τον εργοδότη του. 

"Καλός" και "κακός" σχετικό. Μπορεί να είμαι καλός σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού και άπειρος σε μία άλλη. Αυτό με κάνει καλό ή κακό προγραμματιστή;

Καταρχήν, δεν μπήκε καθόλου η παράμετρος αυτή εξαρχής. Είπαμε σκέτο μηχανικός λογισμικού. Εσύ υποστήριξες ότι αυτό δεν γίνεται... Στην Ελλάδα...:lol:

Επιπλέον, υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ανάγκη τη δουλειά ή είναι πολύ νέοι στο επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγραψα ήταν χιούμορ και γεγονός σε κάθε επάγγελμα στην Ελλάδα. Είμαστε χώρα με σοβαρό ποσοστό μαύρης εργασίας ή ακόμα καλύτερα δηλωμένης εργασίας για πολύ λιγότερες ώρες από τις πραγματικές. Αυτό ο έλεγχος δεν το μετράει σαν "αδήλωτη εργασία", αλλά τα ποσοστά που έχω δει είναι αρκετά μεγάλα.

Επεξ/σία από Tlykog

3 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγραψα ήταν χιούμορ και γεγονός σε κάθε επάγγελμα στην Ελλάδα.

Καλα βρε και εγώ το meme με χιουμορ το έγραψα. 

4 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Είμαστε χώρα με σοβαρό ποσοστό μαύρης εργασίας ή ακόμα καλύτερα δηλωμένης εργασίας για πολύ λιγότερες ώρες από τις πραγματικές.

Σαν λογιστής σίγουρα θα ξέρεις κάτι παραπάνω, απλά εγώ στον κύκλο μου δεν έχω τέτοια παραδείγματα... Ολοι δουλεύουν κανονικά και πληρωμένες οι υπερωρίες . Βέβαια δεν δουλεύω στο μαγαζάκι του κυρ Γιάννη απέναντι... 

7 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Αυτό ο έλεγχος δεν το μετράει σαν "αδήλωτη εργασία", αλλά τα ποσοστά που έχω δει είναι αρκετά μεγάλα.

Μάλιστααα... Καλα θα πάει αυτό :( .

• Like 1

22 ώρες πριν, Losraio είπε

Για web development δεν κερδίζεις κάτι με το να έχεις Mac. Όσο για το mobile development που λες υπάρχουν frameworks σαν το flutter με τα οποία μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές για iOS χωρίς να έχεις Mac.

Δεν μπορεις να γράψεις native σε flutter, χρειάζεσαι swift. Προσωπικά αγόρασα mac για αυτό τον λόγο και διαπίστωσα ότι πλέον τα Μ1 macbooks έχουν γίνει VFM (δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό)

2 ώρες πριν, filip123go είπε

Καλα βρε και εγώ το meme με χιουμορ το έγραψα. 

Σαν λογιστής σίγουρα θα ξέρεις κάτι παραπάνω, απλά εγώ στον κύκλο μου δεν έχω τέτοια παραδείγματα... Ολοι δουλεύουν κανονικά και πληρωμένες οι υπερωρίες . Βέβαια δεν δουλεύω στο μαγαζάκι του κυρ Γιάννη απέναντι... 

Μάλιστααα... Καλα θα πάει αυτό :( .

Οκ, κανένα πρόβλημα.:)

Στις μεγάλες εταιρείες, σχεδόν πάντα, είναι τυπικοί σε αυτό τον τομέα. Αναφέρομαι σε μικρές εταιρείες, που αποτελούν και την απόλυτη πλειοψηφία στην ελληνική αγορά.

Άστα να πάνε... Όπως σου έγραψα κάνω ότι μπορώ από τη μεριά μου για να τους δηλώνουν... Έστω και για λιγότερες ώρες. Το πρόστιμο για αδήλωτο υπάλληλο είναι 10.500€ και για δηλωμένο υπάλληλο που δουλεύει εκτός ωραρίου (είναι δηλωμένος για λιγότερες ώρες...) είναι 500€. Πολλοί το ρισκάρουν στα 500€, ειδικά όταν γλυτώνουν, κάθε μήνα 125-180€, περίπου, το μήνα...

Ωραία. Πάμε παρακάτω. Βγάλτε και άρθρο τώρα, σχετικά με την κατάργηση floppy, ως μέσο αποθήκευσης. Ή τον ανταγωνισμό της AMD με την Nvidia. 

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, jimagas99 είπε

Ωραία. Πάμε παρακάτω. Βγάλτε και άρθρο τώρα, σχετικά με την κατάργηση floppy, ως μέσο αποθήκευσης. Ή τον ανταγωνισμό της AMD με την Nvidia. 

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 

Κάθε χρόνο το μεγαλύτερο repository για προγραμματιστές βγάζει στατιστικά. Δεν είναι κάτι εκτός επικαιρότητας.

5 ώρες πριν, Tlykog είπε

"Καλός" και "κακός" σχετικό. Μπορεί να είμαι καλός σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού και άπειρος σε μία άλλη. Αυτό με κάνει καλό ή κακό προγραμματιστή;

Καταρχήν, δεν μπήκε καθόλου η παράμετρος αυτή εξαρχής. Είπαμε σκέτο μηχανικός λογισμικού. Εσύ υποστήριξες ότι αυτό δεν γίνεται... Στην Ελλάδα...:lol:

Επιπλέον, υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ανάγκη τη δουλειά ή είναι πολύ νέοι στο επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγραψα ήταν χιούμορ και γεγονός σε κάθε επάγγελμα στην Ελλάδα. Είμαστε χώρα με σοβαρό ποσοστό μαύρης εργασίας ή ακόμα καλύτερα δηλωμένης εργασίας για πολύ λιγότερες ώρες από τις πραγματικές. Αυτό ο έλεγχος δεν το μετράει σαν "αδήλωτη εργασία", αλλά τα ποσοστά που έχω δει είναι αρκετά μεγάλα.

Δυστυχώς, ισχύει αυτό που λες. Το ποίο κακό είναι και το δηλώνουμε βασικό και παίρνουμε άλλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...