Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικό. Εγώ πχ αν και macOS user, για development χρησιμοποιώ Linux. Θα μπορούσα και σε macOS αλλά πρέπει να μπλέξω με virtualisation, docker, etc λύσεις καθώς τα περισσότερα εργαλεία που χρειάζομαι πλην του MATLAB δεν υπάρχουν σε macOS, οπότε είναι πολύ πιο πρακτικό να έχω ένα Linux development machine. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από Dr.Fuzzy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cat1967 είπε Ναι αλλά δεν θα φαίνεται το μηλαρακι Σωστά. Πως αλλιώς θα φλεξάρουν ότι ξέρουν από υπολογιστές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nspider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, vorlon68 είπε Μόλις πέσει η επισκεψιμότητα στο site τσουπ εμφανιζεται ενα αρθρο linux vs windows, ενα αρθρο για τον Muskαρα ή ενα αρθρο για την Apple για να ανέβουν τα νούμερα..... Πιάνει το κόλπο όμως, ακόμα κι εσύ που γκρινιάζεις όχι μόνο το διάβασες, αλλά μπήκες στον κόπο να γράψεις μέχρι και σχόλιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Linux ναι αλλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Το κλασσικό αγαπημένο μας, linux / Mac VS Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 πιο δημοφιλείς οι φουσκωτές κούκλες για τους ντροπαλούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Λογικό νομίζω ότι είναι αυτό και το γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια λόγω του ανοιχτού κώδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Losraio είπε Ναι είμαι απόφοιτος και έχω αρκετή εμπειρία. Προς τί η ερώτηση σου; Πάνω σε τι και πόσο καιρό αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Λογικό μου φαίνεται. Στο osx δεν δουλεύει καλά το docker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evark Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Neural_handshake είπε πλακα εκανα μωρε ,σιγα μην βγαλω το linux για να γυρισω στους ματρακαδες τα win και εγω πλάκα κάνω.... εχεις δει πως δουλεύει το vim.... πρέπει να είσαι ο Stallman για να το δουλέψεις.... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από evark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, evark είπε και εγω πλάκα κάνω.... εχεις δει πως δουλεύει το vim.... πρέπει να είσαι ο Stallman για να το δουλέψεις.... Εγώ πάντως από όταν μου χάλασαν τα arrow keys στο laptop και έκατσα και έμαθα Vim, μπορώ να πω ότι είναι πολύ γρηγορότερο το workflow από click-based text editors. Και την ίδια άποψη έχουν πολλοί άλλοι όπως φαίνεται από το survey όπου στα IDEs το Neovim είναι πρώτο στο loved vs dreaded. Υ.Γ. Για να βάζουμε και την "κληρονομιά" του καθενός εκεί που πρέπει, αν είσαι ο Stallman, δουλεύεις Emacs, όχι Vim. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Έλα ησυχάστε όλα καλά! Το linux έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά του στο dekstop εδώ και κάποιο καιρό. Ρεαλιστικά για τους περισσότερους, δεν θα κάνει και καμιά δραματική διαφορά στην καθημερινή τους ζωή όποιο λειτουργικό σύστημα και να χρησιμοποιούν. Ακόμα και για προγραμματιστές, δεν πιστεύω οτι έχει και τεράστια διαφορά το λειτουργικό σύστημα πλέον. Αν μάθεις καλά τα εργαλεία που χρησιμοποιείς, όλα μπόμπα. Ωστόσο, υπάρχει μια ομορφιά στην διαφάνεια που προσφέρει μια καλοστημένη minimal διανομή - Απλά και για το λόγο οτι τα πράγματα είναι αρκετά απλά και standardized, μπορεί κάποιος να μάθει 1 φορά κάποια εργαλεία τα οποία θα τα χρησιμοποιεί για μια ζωή. Αν κάποιος είναι αυτού του mindset, μια δοκιμή μιας σταθερής διανομής και λίγο διάβασμα πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο ώς προγραμματιστής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 containers are linux ΥΣ: βάλτε Podman αντί για Docker. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Retromaniac είπε Περισσότερες μ@@ σε μία παράγραφο δεν έχω ξαναδιαβάσει... Μπορεί η γραμματέας να γράψει κώδικα, να στήσει dev μηχανήματα, να κάνει software architect, να στήσει staging server; Μόνο κλικ σε wizards κάνει ένας μηχανικός λογισμικού; Από αυτά που έγραψες καταλαβαίνει κάποιος ότι είσαι στο στάδιο που ξέρεις τόσα λίγα που νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα. Θα το ξεπεράσεις σύντομα. Ναι μπορεί αν είναι μηχανικός υπολογιστών και απλά δουλεύει σαν γραμματέας. 🤣🤣🤣🤣 πλάκα κάνω βέβαια αλλά στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι απίθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, kinitos είπε Ναι μπορεί αν είναι μηχανικός υπολογιστών και απλά δουλεύει σαν γραμματέας. 🤣🤣🤣🤣 πλάκα κάνω βέβαια αλλά στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι απίθανο Στην Ελλάδα πιο πιθανό είναι να είναι μηχανικός λογισμικού και να πληρώνεται σαν γραμματέας... 4ωρο... Βασικό... μαύρες υπερωρίες και μαστίγωμα 12ωρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα