mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε να φανταστείς έκανα και γω αλλά παρόμοιο πρόβλημα δεν βρήκα, μικρέ ξινουλη 😘 50 ευρω και το παιρνω απο τα χερια σου , μιας και εισαι ευγενικη
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, mphxths είπε 50 ευρω και το παιρνω απο τα χερια σου , μιας και εισαι ευγενικη Deal! 😄 1 ώρα πριν, Tol1as είπε Δοκίμασες να ξαναβάλεις την παλιά μπαταρία να δεις μηπως στρώσει? ούτε καν, τα ίδια κάνει....τώρα αν η νέα μπαταρία έκανε κάποιο βραχυκύκλωμα μέσα, δεν ξέρω....
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Deal! 😄 Α το εχεις βαλει αγγελια βλεπω... το θεμα αποκταει νεο ενδιαφερον
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, mphxths είπε Α το εχεις βαλει αγγελια βλεπω... το θεμα αποκταει νεο ενδιαφερον 2 βδομάδες με παιδεύει,τραβάω τα μαλλιά μου, το μόνο που μένει είναι να αλλάξω τον SSD και να ευχηθώ όλα να πάνε καλά!
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ΛεναΛενα είπε 2 βδομάδες με παιδεύει,τραβάω τα μαλλιά μου, το μόνο που μένει είναι να αλλάξω τον SSD και να ευχηθώ όλα να πάνε καλά! Κοιτα , θα σου μιλησω ως χρεπολατρης (εχω για 2ο μηχανημα ενα thinkpad να παιζω). Κακως που ξοδεψες λεφτα για αυτο το μηχανημα. Και το λεω απο την αποψη οτι εχει παρωχημενα specs. Δηλαδη τα λεφτα που εδωσες για την ddr3 , δεν θα πιασουν τοπο στο μελλον. Εχει 2 θετικα στοιχεια , το οτι πολυ πιθανο ο επεξεργαστης αναβαθμιζεται και μπορει να παρει i7 με 4/8 cores/threads και να φυσαει μαζι με τον ssd , και οτι παιρνει ssd. Απο κει και περα , η ενσωματωμενη καρτα γραφικων (intel 4600) εχει πολυ περιορισμενες δυνατοτητες στο θεμα h/w decoding , αρα ταινιες / youtube και λοιπα πεφτουν ολα στον επεξεργαστη. Αρα σε καθημερινες εργασιες , το μηχανημα δεν θα τραβαει , οσον αφορα τα βιντεος/ταινιες εννοω. Για αυτο το μινιμουμ πρεπει να ειναι intel 520 , για να μην πω intel 620. Προσωπικα τι θα εκανα . Ειτε θα προσπαθουσα να το πουλησω ολοκληρο , οπως το εχεις βαλει ηδη στην αγγελια , ειτε θα εβγαζα τον ssd και θα σκεφτομουν ηδη το επομενο μηχανημα. Οποιος το παρει , θα πρεπει να σκεφτει και τα λεφτα που θα δωσει για να το επισκευασει ή/και να αναβαθμισει. Θα το σκεφτει πολυ ... Oσο για το επομενο φορητο , αν θελεις κατι με λιγα (σχετικα) λεφτα και refurbished , παιζουν κατι καλες περιπτωσεις.. π.χ. αυτο.
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 κάτι τέτοιο θα κάνω, αλλά θα αφήσω τον SSD γιατί είναι μικρός και έχω ήδη 6 δίσκους. Meh 🙃 Παντως μου αρεσε το πληκτρολόγιο του Thinkpad, κατι παρομοιο θα ξαναπαρω οταν ειμαι λιγοτερο ταπι ☺️ Σας μερσω κύριε μου!
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ΛεναΛενα είπε οταν ειμαι λιγοτερο ταπι Οταν εγραψα για τα 50 ευρω , τσεκαρα τον λογαριασμο στην τραπεζα και το πορτοφολι και 50 ευρω δεν συγκεντρωνα... Η λεξη ταπι ειναι πολυ μικρη λεξη να με περιγραψει Καλη τυχη με το μηχανημα...
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ελα να κανουμε παρεα, θα στηθουμε στην Αριστοτελους με ενα χαρτι που γραφει επανω ΠΙΝΑΟ!
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Ελα να κανουμε παρεα, θα στηθουμε στην Αριστοτελους με ενα χαρτι που γραφει επανω ΠΙΝΑΟ! Μπορεις και καλυτερα Εγω θα παιξω με την κλασικη safe επιλογη του χαρτονιου που θα λεει "Εχω τρια παιδια να θρεψω". Και για να το κανω ακομα πιο τραγικο και να δειξω πως εκανα τα παιδια μικρος απο αναγκη και γιατι δεν ηξερα καλυτερα και γιατι ειμαι απο χωριο και παντρευομαστε μικροι και τα σχετικα , απο κατω θα γραφει : "Το ενα απο τα παιδια μου ειναι η κοπελα διπλα μου !!" 1
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Και γω θα παιζω ντεφι διπλα?ή θα παραστησω το ενα απο τα παιδια σου??😁
catmaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mphxths είπε θα σου μιλησω ως χρεπολατρης Πες τα αλλού αυτά ... που ότι υπάρχει με λιγότερο από 3rd-gen i5 το έχεις για τη χωματερή ...χρεπολάτρης my ass ... 1 ώρα πριν, mphxths είπε "Εχο τρεια πεδια να θραιψο" fixed.
mphxths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε Και γω θα παιζω ντεφι διπλα?ή θα παραστησω το ενα απο τα παιδια σου??😁 Παιδι μου γραφω οτι εισαι , οχι μαιμου μου 1 ώρα πριν, catmaster είπε Πες τα αλλού αυτά ... που ότι υπάρχει με λιγότερο από 3rd-gen i5 το έχεις για τη χωματερή ...χρεπολάτρης my ass ... Κοιτα , ακομα και τα χρεπια πρεπει να αξιζουν τα λεφτα που θα ακουμπησουμε πανω τους. Και πως αξιολογειται αν αξιζουν τα λεφτα τους ? Απο το τι χρηση τα προοριζουμε να εχουν. Γιατι , το να αγορασεις ενα χρεπι , να το αναβαθμισεις , και να το βαλεις στην ντουλαπα , ειναι ολιγον μαλακια Oτιδηποτε λιγοτερο απο 4πυρηνο (>2GHz) , 4gb ram , ssd , intel 520 (αν μιλαμε για φορητο) και 1080p οθονη (αν μιλαμε για φορητο παλι) , θεωρειται χαμενα λεφτα ... Θα ειναι μηχανηματα χωρις πρακτικο λογο υπαρξης την σημερον ημεραν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από mphxths
ΛεναΛενα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Εχει πολλα 'χρεπια' που εχουν εξαιρετικα specs για την ηλικια τους, ενας i5 5ης γενιας ειναι μια χαρα με ενα καλο upgrade στα components, μην ξεχνας οτι τον τελευταιο καιρο πολλα λαπτοπ εχουν soldered τις μνημες τους στη μητρικη, αυτα τα λαπτοπια σε μερικα χρονια θα ειναι πραγματικα χρεπια...ακομη και το δικο μου αν δουλευε κανονικα, εβγαζε ακομη μερικα χρονια, σφαιρατο μηχανημα! η οθονη ειναι για τα μπαζα, αλλα τεσπα.....
mphxths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε μην ξεχνας οτι τον τελευταιο καιρο πολλα λαπτοπ εχουν soldered τις μνημες τους στη μητρικη, αυτα τα λαπτοπια σε μερικα χρονια θα ειναι πραγματικα χρεπια Ισως οταν καταντησουμε να χρειαζομαστε 128γιγα ραμ για τα πιο απλα πραγματα. Μεχρι τοτε ... εχουμε χιλιαδες χρονια μπροστα μας. Τα thinkpads (καποια μοντελα) συνηθως εχουν ειτε 4 , ειτε 8 γιγα soldered στην μητρικη + 1 επιπλεον σλοτ που παιρνει εως 16γιγα dimm. Δηλαδη μιλαμε για συνολικη μνημη 20 ή 24γιγα. Εχω τετοιο μηχανημα και του εχω τερματισει την μνημη στα 20γιγα (4+16). Αν φτασουμε στο σημειο τα 20γιγα να μην ειναι αρκετα για καθημερινη χρηση , τοτε κατι κανουμε λαθος σαν ανθρωπινο ειδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα