Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια βοηθεια παιδια προσπαθω να βαλω το τελευταιο bios στην tomahawk b450 που εχω και μολις μπαινω να το κανω δεν μου το δειχνει μεσα στο στικακι το προγραμμα. εχει καποιος το ιδιο θεμα να με βοηθησει πως να το λυσω?

Δημοσ.

έχεις κατεβάσει το bios που θες, έχεις αποσυμπιέσει τον φάκελο που κατέβηκε, έχεις πάρει το αρχείο ΜΟΝΟ του bios και το έχεις πετάξει χύμα στο στικάκι;

αν ναι σε όλα τα παραπάνω, δοκίμασε σε ΜΗ usb3.0 θύρα του συστήματος η με άλλο στικ.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, george388 είπε

Όχι φίλε απο Tomahawk Max κατέβασα αγόρασα καινούριο επεξεργαστή και θέλω να βάλω το τελευταίο bios

Ποιο bios έχεις τώρα ; το τελευταίο bios (7C02v3F) της μητρικής το βάζεις στο root στο usb stick αφού το κάνεις format σε FAT32.Αν δεν το βλέπει έχεις κατεβάσει λάθος bios η κάτι κάνεις λάθος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Ποιο bios έχεις τώρα ; το τελευταίο bios (7C02v3F) της μητρικής το βάζεις στο root στο usb stick αφού το κάνεις format σε FAT32.Αν δεν το βλέπει έχεις κατεβάσει λάθος bios η κάτι κάνεις λάθος.

το τελευταιο bios μου γραφει εμενα ειναι το 7C02v1I  Tomahawk Max  τι κανω λαθος??

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, george388 είπε

το τελευταιο bios μου γραφει εμενα ειναι το 7C02v1I  Tomahawk Max  τι κανω λαθος??

Αυτό το bios είναι της B450 TOMAHAWK το τελευταίο , κάπου μπερδεύεις τις μητρικές και βάζεις λάθος bios.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...