@ngelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Είδα ότι μπορώ να ενεργοποιήσω στην οθόνη μου LG 34WN750-B, το G-SYNC παρόλο που δεν έχει επικυρωθεί ως συμβατή. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει το G-SYNC κι ας μην είναι συμβατή.
Mr Aris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στη δικιά μου εμφανίζεται αυτή ή επιλογή του gsync μόνο όταν το game mode της οθόνης είναι ενεργό, αλλιώς δεν υπάρχει καθόλου gsync επιλογή στο control panel της Nvidia, υποθέτω εφόσον στο εμφανίζει δουλεύει κανονικά 🤔 Μάλλον στο εμφανίζει όμως λόγο της δεύτερης οθόνης, για βάλε τη μόνη της Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Mr Aris
@ngelos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/1/2023 στις 7:06 ΜΜ, Mr Aris είπε Στη δικιά μου εμφανίζεται αυτή ή επιλογή του gsync μόνο όταν το game mode της οθόνης είναι ενεργό, αλλιώς δεν υπάρχει καθόλου gsync επιλογή στο control panel της Nvidia, υποθέτω εφόσον στο εμφανίζει δουλεύει κανονικά 🤔 Μάλλον στο εμφανίζει όμως λόγο της δεύτερης οθόνης, για βάλε τη μόνη της Και μόνη της το βγάζει...
CMOS_Z Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Αφού η οθόνη έχει freesync μπορείς να ενεργοποιείς gsync. Αυτό το μήνυμα βγαίνει σε όλες τις freesync οθόνες σε nvidia κάρτες.
@ngelos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Αφού η οθόνη έχει freesync μπορείς να ενεργοποιείς gsync. Αυτό το μήνυμα βγαίνει σε όλες τις freesync οθόνες σε nvidia κάρτες. Ναι αλλά λειτουργεί το gsync σε οθόνη που έχει μόνο freesync;
aki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Σχεδόν όλες οι οθόνες με FreeSync δουλεύουν ως g-sync εδώ και ~2 χρόνια. Μόνο κάποιες πρώτης γενιάς freesync έχουν πρόβλημα (τρεμοσβήνουν) αλλά αυτές δεν υποστηρίζονται από τον driver. Από τη στιγμή που εμφανίζεται σαν επιλογή στο Control Panel, λειτουργεί κανονικά. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα