Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι μπορώ να ενεργοποιήσω στην οθόνη μου LG 34WN750-B, το G-SYNC παρόλο που δεν έχει επικυρωθεί ως συμβατή.

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει το G-SYNC κι ας μην είναι συμβατή.

Screenshot 2022-12-28 131138.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη δικιά μου εμφανίζεται αυτή ή επιλογή του gsync μόνο όταν το game mode της οθόνης είναι ενεργό, αλλιώς δεν υπάρχει καθόλου gsync επιλογή στο control panel της Nvidia, υποθέτω εφόσον στο εμφανίζει δουλεύει κανονικά 

🤔 Μάλλον στο εμφανίζει όμως λόγο της δεύτερης οθόνης, για βάλε τη μόνη της

Επεξ/σία από Mr Aris
Δημοσ.
Στις 5/1/2023 στις 7:06 ΜΜ, Mr Aris είπε

Στη δικιά μου εμφανίζεται αυτή ή επιλογή του gsync μόνο όταν το game mode της οθόνης είναι ενεργό, αλλιώς δεν υπάρχει καθόλου gsync επιλογή στο control panel της Nvidia, υποθέτω εφόσον στο εμφανίζει δουλεύει κανονικά 

🤔 Μάλλον στο εμφανίζει όμως λόγο της δεύτερης οθόνης, για βάλε τη μόνη της

Και μόνη της το βγάζει...

2.jpg

Δημοσ.

Αφού η οθόνη έχει freesync μπορείς να ενεργοποιείς gsync. Αυτό το μήνυμα βγαίνει σε όλες τις freesync οθόνες σε nvidia κάρτες.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, CMOS_Z είπε

Αφού η οθόνη έχει freesync μπορείς να ενεργοποιείς gsync. Αυτό το μήνυμα βγαίνει σε όλες τις freesync οθόνες σε nvidia κάρτες.

Ναι αλλά λειτουργεί το gsync σε οθόνη που έχει μόνο freesync; 

Δημοσ.

Σχεδόν όλες οι οθόνες με FreeSync δουλεύουν ως g-sync εδώ και ~2 χρόνια.
Μόνο κάποιες πρώτης γενιάς freesync έχουν πρόβλημα (τρεμοσβήνουν) αλλά αυτές δεν υποστηρίζονται από τον driver.

Από τη στιγμή που εμφανίζεται σαν επιλογή στο Control Panel, λειτουργεί κανονικά.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...