Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ενα μου παιδι (αγόρι) εχει εδω και 4 μήνες μεταχειρισμένο το iphone 8 (2gb/64gb - 4.7'' - 1821mAh)

στην εργασία μου θα μας δωσουν καινούργιο το iphone 11 (4gb/64gb - 6,1'' - 3110mAh)

η κόρη μου ζητάει iphone και η γυναίκα μου αρχιζει να κανει και αυτη παραπονα για το 3ων ετών android κινητό της.

τι θα κανατε στην θεση μου;;;;...

1η επιλογή... να βρω μεταχειρισμένα 2 ίδια iphone και νεοτερα απο το 8 με μπατζετ εως 180€/τεμ για τα παιδιά, να πάρει η γυναικα το 8 του γιου και εγω το 11 καινούργιο. (αποτέλεσμα... παιδια iphone 9 ή 10, γυναικα iphone 8, μπαμπάς iphone 11)

2η επιλογή... να βρω το ίδιο iphone 8 για την κόρη με ~160€ ωστε να μην δυσαρεστηθεί/ζηλεψει ο γιος, να πάρει η γυναίκα το καινούργιο 11 και εγω να μεινω με το redmi 9t (4gb/128gb - 6,53'' - 6000mAh).

(αποτέλεσμα... παιδια iphone 8, γυναικα iphone 11, μπαμπάς redmi 9t)

3η επιλογή... να βρω 2x iphone 8 ίδια με του γιου για την κορη και την γυναικα και να παρω εγω το καινουργιο 😊

(αποτέλεσμα... παιδια & γυναικα iphone 8, μπαμπάς iphone 11)

υγ. προβλιματιζομαι για την μικρη μπαταρία του phone 8 (τελειωνει γρηγορα) και για την μικρη αλλα οπως φαινεται χρησιμη οθόνη του των 4.7''

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Εγω στη θέση σου, που γενικα με βολεύει το android, θα πηγαινα με 2η επιλογή

προς τα εκει τείνω και εγω αλλα ειναι μικρη η μπαταρία για την χρηση που το κάνουν τα ''εφηβα γερακια''

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε

προς τα εκει τείνω και εγω αλλα ειναι μικρη η μπαταρία για την χρηση που το κάνουν τα ''εφηβα γερακια''

Αν ειναι κοντα στα 16 πιστεύω ειναι οκ. Στη τελική παίρνεις και 2 Powerbank και θα εισαι κομπλέ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 8 ειναι πλεον παλιο

μηπως να εβλεπαν τα παιδια τιποτα στα SE 2020 ή 2022 που ναι μεν εχουν ιδια μπαταρια με το 8 αλλα νεοτερο επεξεργαστη κ εχουν κ αυτα ιδιο design/touch id. Παει βεβαια και 380€ το SE 2020 καινουργιο αρα για 2 συσκευες ισως "φευγει" το μπατζετ οποτε ισως βολεψει επιλογη για μεταχειρισμενο. (240€ με 220€ στο περιπου τελικη τιμη παει μεταχειρισμενα το se 2020 αναλογα κ υγεια μπαταριας, συσκευη κλπ)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aces είπε

το 8 ειναι πλεον παλιο

μηπως να εβλεπαν τα παιδια τιποτα στα SE 2020 ή 2022 που ναι μεν εχουν ιδια μπαταρια με το 8 αλλα νεοτερο επεξεργαστη κ εχουν κ αυτα ιδιο design/touch id. Παει βεβαια και 380€ το SE 2020 καινουργιο αρα για 2 συσκευες ισως "φευγει" το μπατζετ οποτε ισως βολεψει επιλογη για μεταχειρισμενο. (240€ με 220€ στο περιπου τελικη τιμη παει μεταχειρισμενα το se 2020 αναλογα κ υγεια μπαταριας, συσκευη κλπ)

μπα! οχι, δεν φτανω σε αυτο το μπατζετ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, batman_gardiki είπε

μπα! οχι, δεν φτανω σε αυτο το μπατζετ

Απο τα 180 που εχεις μεγιστο υπαρχουν κ με 210 κ 200 στο SE 2020 βεβαια δεν γνωριζουμε σε τι κατασταση ειναι η κάθε συσκευη αφου αυτο αλλαζει καθε φορά.

Το 8 λογικα εχει πλεον κατω απο 180 μεταχειρισμενο αφου το se 2020 παει περιπου τοσο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, aces είπε

Απο τα 180 που εχεις μεγιστο υπαρχουν κ με 210 κ 200 στο SE 2020 βεβαια δεν γνωριζουμε σε τι κατασταση ειναι η κάθε συσκευη αφου αυτο αλλαζει καθε φορά.

Το 8 λογικα εχει πλεον κατω απο 180 μεταχειρισμενο αφου το se 2020 παει περιπου τοσο.

Αυτές τις τιμές που τις βρίσκεις;;

εγω θελω να βρω απο Γερμανία 

μενει εκεί φίλος και έχει αγοράσει για αρκετό κόσμο όπως και του γιου μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε

Αυτές τις τιμές που τις βρίσκεις;;

εγω θελω να βρω απο Γερμανία 

μενει εκεί φίλος και έχει αγοράσει για αρκετό κόσμο όπως και του γιου μου.

Λοιπον καινουργιο το SE 2020 ξεκιναει 380€ Ελλαδα.

Used το 8 εδω με αναζητηση βγαζει μεση τιμη 160 με 180 και το SE 2020 στο insomnia απο 210 εως 240€ μιλαμε για Ελλαδα.

Το 8 πλεον δεν αξιζει καθως θα σταματησουν κ οι αναβαθμισεις σε +/- 1 χρόνο για αυτο εγινε αναφορα/προταση πιο πανω ειδικα για τα παιδια που θελουν touchID με κουμπι στο iPhone SE 2020 που ειναι ιδια συσκευη/διαστασεις κλπ με το 8 κ μπαταρια ιδια με νεοτερο ομως επεξεργαστη.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10170&idPhone2=8573

Για Γερμανια προφανως μιλαμε για παραπλησιες τιμες (εφοσον εχεις ακρη κ το εχεις δοκιμασει) ισως και λιγο πιο πανω αναλογα τη συσκευη, υγεια, κατασταση, παρελκομενα κλπ μιλαμε για μεταχειρισμενα πλεον κ μόνο.

Οποτε προτεινετε το SE 2020 εφοσον ειναι εφικτό κ διαθεσιμο σε καλη κατασταση.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ όλους για την βοήθεια .

αγόρασα εκθεσιακό το iPhone 8 με 92% μπαταρια και δώρο φορτιστή - τζαμάκι προστασίας - διαφανη θήκη και με 1 χρόνο εγγύηση στα 210€

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, batman_gardiki είπε

ευχαριστω πολυ όλους για την βοήθεια .

αγόρασα εκθεσιακό το iPhone 8 με 92% μπαταρια και δώρο φορτιστή - τζαμάκι προστασίας - διαφανη θήκη και με 1 χρόνο εγγύηση στα 210€

Λίγο ακριβό δεν το πήρες ? Εγώ απο αγγλία πήρα iphone 11 με 250.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, koutsis είπε

Λίγο ακριβό δεν το πήρες ? Εγώ απο αγγλία πήρα iphone 11 με 250.

Ετσι φαινεται. ελαφρως ναι κοντα στα 180 επρεπε να ειναι η τελικη τιμη για το 8 (η οποια ειναι λαθος επιλογη) βλεπε στα παραπανω ποστ οι λογοι σε σχεση με το se 2020 (για αναβαθμισεις μεγαλυτερη διαρκεια ο Α13 απο τον Α11 καλυτερη συνολικη χρηση chip κ καλυτερη διαχειριση συνολικα  κλπ) αλλα ο καθενας επιλεγει οτι τον βολευει στο τελος που ειναι σεβαστό.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...