Προς το περιεχόμενο

Το WhatsApp σταματά τη λειτουργία του για 40 παλιά smartphones

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

😆
Έχω το S5 που κρεμάει φούλ και η μπαταρία του πεθαίνει, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το φτιάξω.
Έχω και ένα S7 edge που και αυτό έχει χαλασμένη οθόνη σχεδόν, με σπασίματα και κάψιμο. Δεν αξίζει ούτε αυτό τα 150€ του επισκευή για οθόνη. Με τόσα παίρνω ολοκαίνουριο TCL που είναι μέχρι και 10 φορές καλύτερο με φουλ εγγύηση του κουτιού.
Υ.Γ. Άμα υπήρχε 3rd party οθόνη για το S7 edge των 10-20€, ίσως το σκεφτόμουν, αλλά σε proprietary οθόνη που τέτοια τύχη.

Εγω πηρα μια μπαταρια του S5 καινουργια κανει 15 ευρω και το εχω στην ακρη στην πενα μαζι με τα υπολοιπα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάθε εταιρεια πράττει αυτό που την συμφέρει, όπως και θα έκανε ο οποιοσδήποτε στον τομέα του που μπορεί να κατείχε μια εταιρεία. 

Αν και μπήκα πολύ αργά στον χώρο του smartphone, δεν ξέρω πόσο παλιά είναι αυτά τα τηλέφωνα.

Το πρώτο μου smartphone ήταν ένα ZTE blade που μου το έκαναν δώρο το '15, το ειχα για 2-3 χρόνια, όσο περνούσε ο καιρός το κινητό σερνόταν και αδυνατούσα να μπω σε ολοένα και πιο πολλες σελίδες από τον browser ενώ αναβάθμιση δεν μπορούσα να κάνω σε τίποτα διότι το σύστημα δεν τηρούσε τις απαιτήσεις. Έτσι το απέσυρα και πήρα το huawei P9. 

Συσκευές που τις έχει πολύ χαμηλος αριθμός χρηστών, με το πέρασμα των ετών αχρηστευτονται ολοένα και περισσότερο, είναι ασύμφορο το support για τις εταιρείες. 

• Like 1

4 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

😆
Έχω το S5 που κρεμάει φούλ και η μπαταρία του πεθαίνει, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το φτιάξω.
Έχω και ένα S7 edge που και αυτό έχει χαλασμένη οθόνη σχεδόν, με σπασίματα και κάψιμο. Δεν αξίζει ούτε αυτό τα 150€ του επισκευή για οθόνη. Με τόσα παίρνω ολοκαίνουριο TCL που είναι μέχρι και 10 φορές καλύτερο με φουλ εγγύηση του κουτιού.
Υ.Γ. Άμα υπήρχε 3rd party οθόνη για το S7 edge των 10-20€, ίσως το σκεφτόμουν, αλλά σε proprietary οθόνη που τέτοια τύχη.

συγκρινεις s7 edge με tcl ?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν και προκειται για παλιά τηλέφωνα, δεν βρίσκω κανένα λόγο να κόβεται η λειτουργία και οχι απλά οι ενημερώσεις. Πέραν από Ευρώπη και Αμερικη, σε Αφρική και Ινδία σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα έχει ακόμα και για βασικό το iphone 5...

• Like 1

9 ώρες πριν, polaki είπε

Μια χαρά κάνει. Το πλήρωσες και δεν σε καλύπτει; Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Πρώτον δωρεάν είναι, και δεύτερον δεν θα συντηρεί προσωπικό για να παλεύουν για συμβατότητα με χρεπια 10ετίας. 

Ακριβώς αυτό 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα έλεγα πως άργησε καμιά πενταετία τουλάχιστον ,

λογικά θα υπήρχαν τρελά κενά ασφαλείας και προβλήματα συμβατότητας .

Επεξ/σία από makis269

6 ώρες πριν, Karelia97 είπε

συγκρινεις s7 edge με tcl ?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται. Το pocophone F1 και το s7 edge τρώνε γερή σκόνη από το TCL. Ειδικά το tcl που έχει αξιόλογο cpu, 5G, nfc είναι άξιος αντικατάστατης τους και σε πολύ καλή τιμή, και στο λέω ως άτομο που δοκιμάζει συνεχώς συσκευές για μένα και για άλλους. 😁

3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται. Το pocophone F1 και το s7 edge τρώνε γερή σκόνη από το TCL. Ειδικά το tcl που έχει αξιόλογο cpu, 5G, nfc είναι άξιος αντικατάστατης τους και σε πολύ καλή τιμή, και στο λέω ως άτομο που δοκιμάζει συνεχώς συσκευές για μένα και για άλλους. 😁

Ποιο TCL? Γιατί το δυο γενιές πίσω από ΤCL 10 κάνει σκόνη όλα τα καινούργια TCL... 

14 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

😆

Φίλε μου η μόνη 3rd party οθόνη για κινητό, με edge ή χωρίς, που κάνει 10-20€ θα είναι κάτι τέτοιο:
H1e07ecab7adc46faa41c048d6d72a8a9F.jpg.1f76be7bbeab460ea3d8186fe6added6.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, n3a είπε

Φίλε μου η μόνη 3rd party οθόνη για κινητό, με edge ή χωρίς, που κάνει 10-20€ θα είναι κάτι τέτοιο:
H1e07ecab7adc46faa41c048d6d72a8a9F.jpg.1f76be7bbeab460ea3d8186fe6added6.jpg

Κάνε το κόπο να χρησιμοποιήσεις το Google πριν πετάξεις την μεγάλη εξυπνάδα σου. Μια χαρά βρίσκεις brand new 3rd party οθόνες για παλιά κινητά.

https://a.aliexpress.com/_mO9N8bM

Και επειδή σε βλέπω πολύ λαρτζ, για εσένα 100€ εργατικά και άλλα 400€ την οθόνη θα σου χρεώσω 😁 

1 ώρα πριν, eko13 είπε

Ποιο TCL? Γιατί το δυο γενιές πίσω από ΤCL 10 κάνει σκόνη όλα τα καινούργια TCL... 

Το 20 r 5g αλλά βλέπω ότι το σταμάτησαν 🤔

Επεξ/σία από Pokemon640

18 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Κάνε το κόπο να χρησιμοποιήσεις το Google πριν πετάξεις την μεγάλη εξυπνάδα σου. Μια χαρά βρίσκεις brand new 3rd party οθόνες για παλιά κινητά.

https://a.aliexpress.com/_mO9N8bM

Και επειδή σε βλέπω πολύ λαρτζ, για εσένα 100€ εργατικά και άλλα 400€ την οθόνη θα σου χρεώσω 

Φίλε μου, ίδιας ποιότητας οθόνη με αυτή που έβαλα δείχνεις. Δεν βλέπω που διαφωνούμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...