Προς το περιεχόμενο

Internet Connection Sharing σε isdn με adsl σύνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έχω συνδέσει ένα dsl modem (speedtouch 530i) πάνω σε δίκτυο πέντε υπόλογιστών. Όταν πήγα να εγκαταστήσω το internet connection sharing για να μπαίνω και dial up, χάνω το δίκτυο. Δεν βλέπω κανέναν υπολογιστή και μετά από λίγο μου λέει ότι ότι το internet connection sharing απενεργοποιήθηκε. Σε όλους τους υπολογιστές έχω δώσει ip addresses 10.0.0.1 - 10.0.0.5. Τι πρέπει να κάνω ούτως ώστε και να έχω adsl αλλά και dial up.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Internet Connection Sharing sta Windows XP 8elei o "Server" pou 8a exei to modem panw na exei IP 192.168.0.1 apokleistika kai mono, alliws den 8a doulepsei!

Sta alla PC kalytera na dwseis IP mesw DHCP apo to Internet Connection Sharing (to kanei automata) alliws 8a exeis problhmata...

8eleis na kaneis sharing thn DSL fantazomai kai oxi thn dial-up... Omws sta XP mporeis na exeis Sharing MONO mia syndesh.....

Bale ena Smoothwall na breis thn ygeia sou! http://www.smoothwall.org :D :D

Omws sta XP mporeis na exeis Sharing MONO mia syndesh.....

Το συνειδητοποίησα και μόνος μου παλεύοντας μία μέρα να το βρώ. Δυστυχώς η 192.168.0.1 ip address δεν είναι αρκετά ευέλικτη. Θα δοκιμάσω την λύση που μου δίνεις.

greece_gl_e0.gif

Ελλαδάρα Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...