Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι φυσιολογικη η χρηση του επεξ/στη απο το media player ;

Thnkpad T 440s  i74600u, 12gb ram, ssd evo 240.

Untitled.png

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ.

1) Εχουμε 2022 και υπαρχουν απειρως καλυτεροι media players που εινια και native 64αρες εφαρμογες. 
2) Δεν ξερω τι εινια πιο τραγικο στο προβλημα σου. Το οτι εβαλες καποια παλια και 32αρα εκδοση του wmp στα 10 ή το οτι θεωρεις το ~10% "μεγαλη χρηση επεξεργαστη".

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Οπως ρωτησα, δε γνωριζω ποια ειναι η μεγαλη χρηση για το media player,αλλα θεωρω, το 10%  μαλλον ειναι μεγαλη.

Δεν καμια παλια 32αρα εκδοση. Οταν εγκατεστησα τα win στον υπολογιστη μου απο τη σελιδα της ms ,ηταν μεσα. Δεν εγκατεστησα τιποτα αλλο.

Μπορω να τα καταργησω και να βαλω στη θεση τους καποια αλλο πιο ελαφρυ ; Εχετε να μου προτεινετε καποιο ; 

Ποια εννοεις native εφαρμογη ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, drapanakis είπε

δε γνωριζω ποια ειναι η μεγαλη χρηση για το media player,αλλα θεωρω, το 10%  μαλλον ειναι μεγαλη.

Ελπιζω να βλεπεις το παραδοξο. (Για την ιστορια δεν θεωρειται μεγαλη χρηση το 10%)

4 ώρες πριν, drapanakis είπε

Μπορω να τα καταργησω και να βαλω στη θεση τους καποια αλλο πιο ελαφρυ ; Εχετε να μου προτεινετε καποιο ; 

Δεν το καταργεις , απλα το αφηνεις να υπαρχει. Υπαρχει το vlc ή το mpc-be. Δεν ειναι τα προγραμματα βαρια. Ειναι θεμα τι παιζουν την στιγμη που βλεπεις την χρηση του επεξεργαστη. Αν παιζει 4k ταινια , ενδεχεται να ανεβασουν χρηση. Αν παιζεις 480p ταινιες , προφανως και θα ειναι μικροτερη η χρηση. Επισης παιζει ρολο σε τι ειδους codec ειναι η ταινια που παιζεις και αν αυτο μπορει να γινει decode απο την καρτα γραφικων σου. Αν αναλαβει το decoding η καρτα γραφικων , προφανως και η χρηση του επεξεργαστη θα ειναι χαμηλη , μιας και θα δουλευει περισσοτερο η καρτα γραφικων και οχι ο επεξεργαστης.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, drapanakis είπε

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Οπως ρωτησα, δε γνωριζω ποια ειναι η μεγαλη χρηση για το media player,αλλα θεωρω, το 10%  μαλλον ειναι μεγαλη.

Δεν καμια παλια 32αρα εκδοση. Οταν εγκατεστησα τα win στον υπολογιστη μου απο τη σελιδα της ms ,ηταν μεσα. Δεν εγκατεστησα τιποτα αλλο.

Ποια εννοεις native εφαρμογη ;

https://codecguide.com/download_kl.htm

Εδώ και είσαι Π Ε Ν Α !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...