Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Η τεχνολογία υπάρχει από το 2016 και μάλιστα είναι ο μόνος τρόπος να έχεις SIM στα περισσότερα smart watches. Μια χαρά "ώριμη" τεχνολογία είναι. Προβλήματα στην ενεργοποίηση μπορεί να υπάρξουν. Στο Roaming δεν έχω ακούσει κάτι και δεν εχει και λογική να υπάρχει πρόβλημα. Με την κοσμοτέ που έχω απο τον Γενάρη δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στο ροαμινγκ Αγγλία. 1
lneam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 απο τεχνικης αποψης ..... - sim = φυσικη καρτα - e sim = electronic sim δηλαδη μια καρτα sim σε μορφη chip ολοκληρωμενου μεσα (επανω) στην πλακετα σε πρακτικο επιπεδο θα πρεπει ο παροχος / εταιρεια κινητης να προγραμματισει το τηλ. κεντρο ωστε οι κεραιες να ταυτοποιησουν και να δεκτουν να λειτουργησει η συσκευη στο δικτυο της. Οποτε το ειδος της sim δεν θα πρεπει να παιζει ρολο. Στην φυσικη εκδοση ειναι μεταφερομενη η λειτουργεια, ενω στην ηλεκτρονικη μορφη ειναι μη μεταφερομενη η λειτουργεια. Γιατι οι ετιαρειες κανουν αυτα τα παιχνιδια ? Πολυ απλα γιατι μπορουν, ωστε να βγαζουν χρηματα. Το ιδιo δεν κανουν και με τις λιστες συμβατων με συσκευες 5G ? Υ.Γ. ελπιζω να εχετε μαθει για τις νεες iSIM https://techmaniacs.gr/erchontai-smartphones-me-esim-ston-epexergasti-chari-stin-isim-tis-qualcomm/ https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2022/01/Qualcomm-Vodafone-Thales-Samsung-Galaxy-Z-Flip-3-iSIM.jpg
BertaJourdan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μαλιστα, ειναι πιο περιπλοκο απο οτι νομιζα. Βασικα η απορια που εχω ειναι <<για ποιον λογο>> να θελει καποιος να <<βαλει>> esim. Θα εχει σημα πιο δυνατο? Θα <<τρεχει>> το συστημα πιο γρηγορα? Πιο γρηγορο ιντερνετ?
Allan-Wake Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2022 στις 11:13 ΜΜ, TuXaKoS είπε Η τεχνολογία υπάρχει από το 2016 και μάλιστα είναι ο μόνος τρόπος να έχεις SIM στα περισσότερα smart watches. Μια χαρά "ώριμη" τεχνολογία είναι. Προβλήματα στην ενεργοποίηση μπορεί να υπάρξουν. Στο Roaming δεν έχω ακούσει κάτι και δεν εχει και λογική να υπάρχει πρόβλημα. ΟΡΙΜΗ θα ειναι οταν ΔΕΝ θα υπαρχουν προβληματα. Οπως δηλαδη βαζεις μια νεα ΣΙΜ και απλα δουλευει. Ελπιζω να με καταλαβες τωρα (μετα την ειρωνια) 17 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Μαλιστα, ειναι πιο περιπλοκο απο οτι νομιζα. Βασικα η απορια που εχω ειναι <<για ποιον λογο>> να θελει καποιος να <<βαλει>> esim. Θα εχει σημα πιο δυνατο? Θα <<τρεχει>> το συστημα πιο γρηγορα? Πιο γρηγορο ιντερνετ? ουτε πιο δυνατο σημα ουτε πιο γρηγορο ιντερνετ αυτη την στιγμη ειναι περισσοτερο για τα smart watch Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Μαλιστα, ειναι πιο περιπλοκο απο οτι νομιζα. Βασικα η απορια που εχω ειναι <<για ποιον λογο>> να θελει καποιος να <<βαλει>> esim. Θα εχει σημα πιο δυνατο? Θα <<τρεχει>> το συστημα πιο γρηγορα? Πιο γρηγορο ιντερνετ? Οχι ,δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που αναφέρεις.Ηδη είπαμε ότι μπορείς να έχεις παραπάνω απο μία esim στο κινητό σου και να διαλέγεις ποια θες ενεργή.Αλλη ευκολία είναι οτι μπορεις να την αγοράσεις ηλεκτρονικά,δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα την παραλάβεις ή να πας σε κατάστημα.Δεν μπορούν να στην κλέψουν .Τα πιο πολλά κινητά πλέον εχουν μία και μια θέση.
marlborakis Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τι γίνετε με την esim? Έχω ενεργοποιήμενη, cosmote, Samsung galaxy s21 ultra Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από marlborakis Τυπογραφικό λάθος
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, marlborakis είπε Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων τι γίνετε με την esim? Έχω ενεργοποιήμενη, cosmote, Samsung galaxy s21 ultra Εχει επιλογή να μην την σβήσει.Λογικά το έχει και στο δικό σου.
marlborakis Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει επιλογή να μην την σβήσει.Λογικά το έχει και στο δικό σου. Ευχαριστώ 1
Giwrgos71992 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω αυριο θα παραλαβω το iphone 14 pro max τωρα εχω το iphone xr με esim η δουλεια μου ειναι σε εργοστασιο οποτε μεχρι να βρω μια θηκη που να αντεχει μην γινει ζημια θα εχω το παλιο η ερωτηση ειναι μπορω να εχω την esim σε 2 κινητα οταν το ενα ειναι κλειστο να δουλευει το αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα