BertaJourdan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα, εχω μια ερωτηση> εχει καποιες διαφορες (θετικες ή αρνητικες) αν στο κινητο <<μπει>> μια esim? ευχαριστω.
Allan-Wake Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 μη βαλεις ακομα, υπαρχουν προβληματα στην ενεργοποιηση οπως επισης σε περιπτωση που πας σε αλλη χωρα ταξιδι δεν εχει οριμασει ακομα
bill999r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μια χαρά λειτουργεί. Φίλος με iPhone ταξιδεύει πάντα με esim για internet. Και για την universal esim.me για συσκευές χωρίς esim έχω ακούσει τα καλύτερα.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Αυτές είναι μόνο για internet η και για δεύτερο αριθμό κινητού για ομιλία;
TuXaKoS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Καλησπερα, εχω μια ερωτηση> εχει καποιες διαφορες (θετικες ή αρνητικες) αν στο κινητο <<μπει>> μια esim? ευχαριστω. Έχω esim εδώ και μήνες και ταξιδεύω και συχνά στο εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσωπικά μόνο θετικά βρίσκω καθώς δεν έχεις φυσική sim και παίρνει οποιαδηποτε αναβαθμιση OTA. 42 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε μη βαλεις ακομα, υπαρχουν προβληματα στην ενεργοποιηση οπως επισης σε περιπτωση που πας σε αλλη χωρα ταξιδι δεν εχει οριμασει ακομα Τι είναι για να ωριμάσει; φρούτο; Ιδια λειτουργια με τη φυσική SIM έχει με το θετικο οτι μπορει να παρει οποιαδηποτε αναβαθμιση/αλλαγή OTA. 1 1
HateMe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 ΚΛΑΙΩ. Δεν έχει ωριμάσει λέει ο τύπος.. Βάλε φίλε μου. Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο. Αυτό που με χάλασε είναι ότι τώρα πριν κανα 2μηνο που πήρα το 14 pro max, έπρεπε να βγάλω νέα γιατί δεν μπορούσα να κάνω transfer απ το 11 pro max στο 14 pro max, επειδή απλά είναι μαλ@κες και θέλουν να βγάζουν παραπάνω φράγκα.. κοινώς, έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα αυτή για το Ελλαδιστάν. Αν δεν σε ενοχλεί που θα πρέπει να βγάζεις νεα esim σε κάθε αλλαγή συσκευής, κάντο. 1
Allan-Wake Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Έχω esim εδώ και μήνες και ταξιδεύω και συχνά στο εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσωπικά μόνο θετικά βρίσκω καθώς δεν έχεις φυσική sim και παίρνει οποιαδηποτε αναβαθμιση OTA. Τι είναι για να ωριμάσει; φρούτο; Ιδια λειτουργια με τη φυσική SIM έχει με το θετικο οτι μπορει να παρει οποιαδηποτε αναβαθμιση/αλλαγή OTA. Φρούτο δεν είναι , είναι κάτι χειρότερο που λέγετε τεχνολογική ωρίμανση. Σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε αλλά κάποιοι είσται τελείως άσχετοι. Μπειτε και βρείτε τι βρισιδι πέφτει στην Αμερική, να είσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να μην γίνει η ενεργοποίηση της esim. Γι'αυτό ακόμα θέλει ορισμένα χρόνια να φτιάξει Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Φρούτο δεν είναι , είναι κάτι χειρότερο που λέγετε τεχνολογική ωρίμανση. Σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε αλλά κάποιοι είσται τελείως άσχετοι. Μπήτε και βρείτε τι βρισιδι πέφτει στην Αμερική, να είσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να μην γίνει η ενεργοποίηση της esim. Γι'αυτό ακόμα θέλει ορισμένα χρόνια να φτιάξει Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε πολλές χώρες δεν έχεις καν την ανάγκη σιμ.
Allan-Wake Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, HateMe είπε ΚΛΑΙΩ. Δεν έχει ωριμάσει λέει ο τύπος.. Βάλε φίλε μου. Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο. Αυτό που με χάλασε είναι ότι τώρα πριν κανα 2μηνο που πήρα το 14 pro max, έπρεπε να βγάλω νέα γιατί δεν μπορούσα να κάνω transfer απ το 11 pro max στο 14 pro max, επειδή απλά είναι μαλ@κες και θέλουν να βγάζουν παραπάνω φράγκα.. κοινώς, έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα αυτή για το Ελλαδιστάν. Αν δεν σε ενοχλεί που θα πρέπει να βγάζεις νεα esim σε κάθε αλλαγή συσκευής, κάντο. Technological maturity Google it Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Έχω esim εδώ και μήνες και ταξιδεύω και συχνά στο εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσωπικά μόνο θετικά βρίσκω καθώς δεν έχεις φυσική sim και παίρνει οποιαδηποτε αναβαθμιση OTA. Και μπορείς να έχεις περασμένες κάμποσες esim και να διαλέγεις ποια θες ενεργή.Στο pixel 6 παίρνει 10 esim αν θυμάμαι καλά. 1
Bourdoulas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, HateMe είπε ΚΛΑΙΩ. Δεν έχει ωριμάσει λέει ο τύπος.. Βάλε φίλε μου. Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο. Αυτό που με χάλασε είναι ότι τώρα πριν κανα 2μηνο που πήρα το 14 pro max, έπρεπε να βγάλω νέα γιατί δεν μπορούσα να κάνω transfer απ το 11 pro max στο 14 pro max, επειδή απλά είναι μαλ@κες και θέλουν να βγάζουν παραπάνω φράγκα.. κοινώς, έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα αυτή για το Ελλαδιστάν. Αν δεν σε ενοχλεί που θα πρέπει να βγάζεις νεα esim σε κάθε αλλαγή συσκευής, κάντο. Υποτίθεται ότι γίνεται μεταφορά άμεσα και εύκολα. Σε ποια εταιρεία είχες πρόβλημα;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Υποτίθεται ότι γίνεται μεταφορά άμεσα και εύκολα. Σε ποια εταιρεία είχες πρόβλημα; Σε κοσμοτέ δεν γίνεται πάντως,θέλει να βγάλεις καινούργια.Η Βοντα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή λένε.
TuXaKoS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε κοσμοτέ δεν γίνεται πάντως,θέλει να βγάλεις καινούργια.Η Βοντα το κάνει μέσα απο την εφαρμογή λένε. Γενικά η υλοποίηση που έχουν κάνει οι Ελληνικές εταιρίες είναι λίγο χάλια. Στην Cosmote επίσης μπορεί να μην λάβεις ποτέ το QR Code για την ενεργοποίηση. Μετά την ενεργοποίηση όμως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με το roaming ούτε με κάποια άλλη υπηρεσία. 1
Allan-Wake Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Γενικά η υλοποίηση που έχουν κάνει οι Ελληνικές εταιρίες είναι λίγο χάλια. Στην Cosmote επίσης μπορεί να μην λάβεις ποτέ το QR Code για την ενεργοποίηση. Μετά την ενεργοποίηση όμως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με το roaming ούτε με κάποια άλλη υπηρεσία. Αυτό λέω και έπεσαν να με φάνε οι γύπες
TuXaKoS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Αυτό λέω και έπεσαν να με φάνε οι γύπες Η τεχνολογία υπάρχει από το 2016 και μάλιστα είναι ο μόνος τρόπος να έχεις SIM στα περισσότερα smart watches. Μια χαρά "ώριμη" τεχνολογία είναι. Προβλήματα στην ενεργοποίηση μπορεί να υπάρξουν. Στο Roaming δεν έχω ακούσει κάτι και δεν εχει και λογική να υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα